Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Radioporadna: Sháníte kytku, která ve váze vydrží dva týdny? Volte boubelku!

Radioporadna: Sháníte kytku, která ve váze vydrží dva týdny? Volte boubelku!

13. 1. 2026

18 min

Obrázek epizody Doin’ Science in the National Radio Quiet Zone

Doin’ Science in the National Radio Quiet Zone

13. 1. 2026

50 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Od ledna 2026 se změnil systém nakládání s odpadem i v Benešově u Semil

Vybrali jsme pro vás: Od ledna 2026 se změnil systém nakládání s odpadem i v Benešově u Semil

13. 1. 2026

3 min

Obrázek epizody Od ledna 2026 se změnil systém nakládání s odpadem i v Benešově u Semil

Od ledna 2026 se změnil systém nakládání s odpadem i v Benešově u Semil

13. 1. 2026

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Benda a Nacher o stabilitě vlády: Co ukáže spor o Okamuru?

Pro a proti: Benda a Nacher o stabilitě vlády: Co ukáže spor o Okamuru?

13. 1. 2026

23 min

Obrázek epizody Turistická sezóna 2026. Na jaké novinky a akce se můžeme těšit ve středních Čechách

Turistická sezóna 2026. Na jaké novinky a akce se můžeme těšit ve středních Čechách

13. 1. 2026

3 min

Obrázek epizody „Venezuelské hospodářství představuje nejextrémnější verzi holandské nemoci,“ tvrdí politolog Buben

„Venezuelské hospodářství představuje nejextrémnější verzi holandské nemoci,“ tvrdí politolog Buben

13. 1. 2026

1 hod 13 min

Obrázek epizody „Venezuelské hospodářství představuje nejextrémnější verzi holandské nemoci,“ tvrdí politolog Buben

„Venezuelské hospodářství představuje nejextrémnější verzi holandské nemoci,“ tvrdí politolog Buben

13. 1. 2026

1 hod 13 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Nedodělané zázemí hráči zvládnou, ale špatný led bude velké zlo, říká Procházka o olympijské hale

Čistá hra Martina Procházky: Nedodělané zázemí hráči zvládnou, ale špatný led bude velké zlo, říká Procházka o olympijské hale

13. 1. 2026

49 min

Obrázek epizody V 19. století mohla matka odložit dítě na schody kostela. Nalezenci pak šli do pěstounské péče

V 19. století mohla matka odložit dítě na schody kostela. Nalezenci pak šli do pěstounské péče

13. 1. 2026

2 min

Obrázek epizody Vizitka: Ivo Macek: Praha nám protéká mezi prsty, musíme více dokumentovat současnost

Vizitka: Ivo Macek: Praha nám protéká mezi prsty, musíme více dokumentovat současnost

13. 1. 2026

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Ivo Macek: Praha nám protéká mezi prsty, musíme více dokumentovat současnost

Vizitka: Ivo Macek: Praha nám protéká mezi prsty, musíme více dokumentovat současnost

13. 1. 2026

44 min

Obrázek epizody Ivo Macek: Praha nám protéká mezi prsty, musíme více dokumentovat současnost

Ivo Macek: Praha nám protéká mezi prsty, musíme více dokumentovat současnost

13. 1. 2026

44 min

Obrázek epizody podcast - 13.1.2026

podcast - 13.1.2026

13. 1. 2026

7 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Zima: Reforma psychiatrické péče je potřebná. Za nárůstem duševních problémů mohou být sociální sítě

Jak to vidí...: Zima: Reforma psychiatrické péče je potřebná. Za nárůstem duševních problémů mohou být sociální sítě

13. 1. 2026

25 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Po stopách knihtiskaře Jana Richtera se můžete vydat v Příboře

Křížem krajem: Po stopách knihtiskaře Jana Richtera se můžete vydat v Příboře

13. 1. 2026

11 min

Obrázek epizody Jana Ciglerová: Amerika otevřela dětem svět, o část kořenů a domova jsem je ale připravila

Jana Ciglerová: Amerika otevřela dětem svět, o část kořenů a domova jsem je ale připravila

13. 1. 2026

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jana Ciglerová: Amerika otevřela dětem svět, o část kořenů a domova jsem je ale připravila

Host Lucie Výborné: Jana Ciglerová: Amerika otevřela dětem svět, o část kořenů a domova jsem je ale připravila

13. 1. 2026

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jana Ciglerová: Amerika otevřela dětem svět, o část kořenů a domova jsem je ale připravila

Host Lucie Výborné: Jana Ciglerová: Amerika otevřela dětem svět, o část kořenů a domova jsem je ale připravila

13. 1. 2026

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jana Ciglerová o životě v zahraničí: Amerika otevřela dětem svět, o část kořenů a domova ale přišly

Host Lucie Výborné: Jana Ciglerová o životě v zahraničí: Amerika otevřela dětem svět, o část kořenů a domova ale přišly

13. 1. 2026

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jana Ciglerová o životě v zahraničí: Amerika otevřela dětem svět, o část kořenů a domova ale přišly

Host Lucie Výborné: Jana Ciglerová o životě v zahraničí: Amerika otevřela dětem svět, o část kořenů a domova ale přišly

13. 1. 2026

24 min

Obrázek epizody Jana Ciglerová: Amerika otevřela dětem svět, o část kořenů a domova jsem je ale připravila

Jana Ciglerová: Amerika otevřela dětem svět, o část kořenů a domova jsem je ale připravila

13. 1. 2026

24 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Leoš Mareš: Není třeba velkých projektů, užívám si jakékoliv moderování. Sociální sítě mi nechybí

Pražákům je hej: Leoš Mareš: Není třeba velkých projektů, užívám si jakékoliv moderování. Sociální sítě mi nechybí

13. 1. 2026

25 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Smažená ryba, kaše, müsli i steak. Brazilci přidávají fialové palmové bobule açaí úplně do všeho

Zápisník zahraničních zpravodajů: Smažená ryba, kaše, müsli i steak. Brazilci přidávají fialové palmové bobule açaí úplně do všeho

13. 1. 2026

3 min

Obrázek epizody Leoš Mareš: Není třeba velkých projektů, užívám si jakékoliv moderování. Sociální sítě mi nechybí

Leoš Mareš: Není třeba velkých projektů, užívám si jakékoliv moderování. Sociální sítě mi nechybí

13. 1. 2026

25 min