Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jana Ciglerová: Amerika otevřela dětem svět, o část kořenů a domova jsem je ale připravila

Host Lucie Výborné: Jana Ciglerová: Amerika otevřela dětem svět, o část kořenů a domova jsem je ale připravila

13. 1. 2026

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jana Ciglerová o životě v zahraničí: Amerika otevřela dětem svět, o část kořenů a domova ale přišly

Host Lucie Výborné: Jana Ciglerová o životě v zahraničí: Amerika otevřela dětem svět, o část kořenů a domova ale přišly

13. 1. 2026

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jana Ciglerová o životě v zahraničí: Amerika otevřela dětem svět, o část kořenů a domova ale přišly

Host Lucie Výborné: Jana Ciglerová o životě v zahraničí: Amerika otevřela dětem svět, o část kořenů a domova ale přišly

13. 1. 2026

24 min

Obrázek epizody Jana Ciglerová: Amerika otevřela dětem svět, o část kořenů a domova jsem je ale připravila

Jana Ciglerová: Amerika otevřela dětem svět, o část kořenů a domova jsem je ale připravila

13. 1. 2026

24 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Leoš Mareš: Není třeba velkých projektů, užívám si jakékoliv moderování. Sociální sítě mi nechybí

Pražákům je hej: Leoš Mareš: Není třeba velkých projektů, užívám si jakékoliv moderování. Sociální sítě mi nechybí

13. 1. 2026

25 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Smažená ryba, kaše, müsli i steak. Brazilci přidávají fialové palmové bobule açaí úplně do všeho

Zápisník zahraničních zpravodajů: Smažená ryba, kaše, müsli i steak. Brazilci přidávají fialové palmové bobule açaí úplně do všeho

13. 1. 2026

3 min

Obrázek epizody Leoš Mareš: Není třeba velkých projektů, užívám si jakékoliv moderování. Sociální sítě mi nechybí

Leoš Mareš: Není třeba velkých projektů, užívám si jakékoliv moderování. Sociální sítě mi nechybí

13. 1. 2026

25 min

Obrázek epizody Smažená ryba, kaše, müsli i steak. Brazilci přidávají fialové palmové bobule açaí úplně do všeho

Smažená ryba, kaše, müsli i steak. Brazilci přidávají fialové palmové bobule açaí úplně do všeho

13. 1. 2026

3 min

Obrázek epizody Znáte písničku Ó Velvary, ó Velvary? Popisuje událost z roku 1591

Znáte písničku Ó Velvary, ó Velvary? Popisuje událost z roku 1591

13. 1. 2026

3 min

Obrázek epizody Máme hosty: Otazníky kolem Klčové visí dál. Poslankyně váhá, jestli zůstane náměstkyní primátora

Máme hosty: Otazníky kolem Klčové visí dál. Poslankyně váhá, jestli zůstane náměstkyní primátora

13. 1. 2026

8 min

Obrázek epizody Domácí zabijačka: Okamura přijde buď o vládu, nebo o voliče

Domácí zabijačka: Okamura přijde buď o vládu, nebo o voliče

13. 1. 2026

34 min

Obrázek epizody Karin Straková: Změna nemá být o přesvědčování, ale o zapojení lidí do tvorby strategie.

Karin Straková: Změna nemá být o přesvědčování, ale o zapojení lidí do tvorby strategie.

13. 1. 2026

29 min

Obrázek epizody Jan Štifter: Stejní

Jan Štifter: Stejní

13. 1. 2026

1 min

Obrázek epizody TRAILER: Debata s pravicovým nacionalistou (DOSTUPNÉ NA HEROHERO)

TRAILER: Debata s pravicovým nacionalistou (DOSTUPNÉ NA HEROHERO)

13. 1. 2026

53 sec

Obrázek epizody Jan Bělíček: Proč v Evropě probíhala genocida žen?

Jan Bělíček: Proč v Evropě probíhala genocida žen?

13. 1. 2026

4 min

Obrázek epizody Kočárek

Kočárek

13. 1. 2026

1 min

Obrázek epizody 907 - Kuchyňské nástroje

907 - Kuchyňské nástroje

13. 1. 2026

16 min

Obrázek epizody Marek Hanč. Talent Andreje Babiše a vládní „ples příšer“, nebezpečný šum Okamury a svět, který není černobílý

Marek Hanč. Talent Andreje Babiše a vládní „ples příšer“, nebezpečný šum Okamury a svět, který není černobílý

13. 1. 2026

29 min

Obrázek epizody První týdny nové vlády: čistky, ekonomická diplomacie a vazby na Čínu

První týdny nové vlády: čistky, ekonomická diplomacie a vazby na Čínu

13. 1. 2026

40 min

Obrázek epizody Na kufrech

Na kufrech

13. 1. 2026

9 min

Obrázek epizody Peníze a vliv Jany Klímové: Strnadova CSG chce v Česku investovat dalších 10 miliard

Peníze a vliv Jany Klímové: Strnadova CSG chce v Česku investovat dalších 10 miliard

13. 1. 2026

23 min

Obrázek epizody #43 Dělat svět lepším - rozhovor s horolezcem Petrem Maškem

#43 Dělat svět lepším - rozhovor s horolezcem Petrem Maškem

13. 1. 2026

37 min

Obrázek epizody Náhoda mu po padesátce obrátila život naruby. Dnes chce svým příběhem inspirovat další

Náhoda mu po padesátce obrátila život naruby. Dnes chce svým příběhem inspirovat další

13. 1. 2026

56 min

Obrázek epizody Mládenci je lehce

Mládenci je lehce

13. 1. 2026

6 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Spor o Turka: Co říká ústava?

Vinohradská 12: Spor o Turka: Co říká ústava?

13. 1. 2026

23 min