Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Český rozhlas Plzeň vysílal z Trolejbusových oslav 2026

Zprávy pro Plzeňský kraj: Český rozhlas Plzeň vysílal z Trolejbusových oslav 2026

22. 6. 2026

27 min

Obrázek epizody Epizoda #26 Soupeření ve vztahu a co dělat, když se ti začne dařit a partner to neustojí?

Epizoda #26 Soupeření ve vztahu a co dělat, když se ti začne dařit a partner to neustojí?

22. 6. 2026

31 min

Obrázek epizody #18 - sudetský expert na makromurály (Dr. Petr Vašát)

#18 - sudetský expert na makromurály (Dr. Petr Vašát)

22. 6. 2026

1 hod 23 min

Obrázek epizody Vizitka: Josefína Jonášová: Ctím a praktikuju osvědčené sochařské metody, mám ráda kontakt s materiálem

Vizitka: Josefína Jonášová: Ctím a praktikuju osvědčené sochařské metody, mám ráda kontakt s materiálem

22. 6. 2026

24 min

Obrázek epizody Josefína Jonášová: Ctím a praktikuju osvědčené sochařské metody, mám ráda kontakt s materiálem

Josefína Jonášová: Ctím a praktikuju osvědčené sochařské metody, mám ráda kontakt s materiálem

22. 6. 2026

24 min

Obrázek epizody Akcent: Bechyně, Liberec, Praha, Vídeň i Berlín… V letních vedrech vyražte na výstavy do galerií

Akcent: Bechyně, Liberec, Praha, Vídeň i Berlín… V letních vedrech vyražte na výstavy do galerií

22. 6. 2026

15 min

Obrázek epizody Kulatý stůl Radiožurnálu: Kulatý stůl: Změnil brexit Evropskou unii? A jak silnou má Česko vyjednávací pozici?

Kulatý stůl Radiožurnálu: Kulatý stůl: Změnil brexit Evropskou unii? A jak silnou má Česko vyjednávací pozici?

22. 6. 2026

47 min

Obrázek epizody Když předpověď nevyjde, i mě samotného to štve, přiznává meteorolog ve výslužbě František Vavruška

Když předpověď nevyjde, i mě samotného to štve, přiznává meteorolog ve výslužbě František Vavruška

22. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Když předpověď nevyjde, i mě samotného to štve, přiznává meteorolog ve výslužbě František Vavruška

Když předpověď nevyjde, i mě samotného to štve, přiznává meteorolog ve výslužbě František Vavruška

22. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Dopolední host: Když předpověď nevyjde, i mě samotného to štve, přiznává meteorolog ve výslužbě František Vavruška

Dopolední host: Když předpověď nevyjde, i mě samotného to štve, přiznává meteorolog ve výslužbě František Vavruška

22. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Vedoucí programu Učíme se venku ze vzdělávacího centra TEREZA Justina Danišová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Vedoucí programu Učíme se venku ze vzdělávacího centra TEREZA Justina Danišová v Klubu Rádia Junior

22. 6. 2026

41 min

Obrázek epizody Čestmír & Daniela: Čím si nás získala Ewa v Edenu a kdo jí píše hejty?

Čestmír & Daniela: Čím si nás získala Ewa v Edenu a kdo jí píše hejty?

22. 6. 2026

58 min

Obrázek epizody Radek Štěpánek: Davis Cup, Berdych a cesta české tenisové legendy | VÍTĚZOVÉ NEBREČÍ

Radek Štěpánek: Davis Cup, Berdych a cesta české tenisové legendy | VÍTĚZOVÉ NEBREČÍ

22. 6. 2026

50 min

Obrázek epizody Padni komu padni 82: Bytovou krizi ANO řeší pět Babišových rukou. A proč je Česko Klausova země?

Padni komu padni 82: Bytovou krizi ANO řeší pět Babišových rukou. A proč je Česko Klausova země?

22. 6. 2026

59 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Michailidu: Kratom je nafouknutá bublina a show pro voliče. Vláda by měla radši zregulovat alkohol

Dvacet minut Radiožurnálu: Michailidu: Kratom je nafouknutá bublina a show pro voliče. Vláda by měla radši zregulovat alkohol

22. 6. 2026

23 min

Obrázek epizody Andrej Babiš dost možná odpálil největší ústavní válku své kariéry

Andrej Babiš dost možná odpálil největší ústavní válku své kariéry

22. 6. 2026

11 min

Obrázek epizody Zátiší 17/6/2026 Vratislav Dostál o budoucnosti veřejnoprávních médií

Zátiší 17/6/2026 Vratislav Dostál o budoucnosti veřejnoprávních médií

22. 6. 2026

52 min

Obrázek epizody Zátiší 3/6/2026 Petr Honzejk a novinařina v době sociálních sítí

Zátiší 3/6/2026 Petr Honzejk a novinařina v době sociálních sítí

22. 6. 2026

58 min

Obrázek epizody R16 Úzkostná a vyhýbavá vazba: proč se tak silně přitahují (zkrácená verze)

R16 Úzkostná a vyhýbavá vazba: proč se tak silně přitahují (zkrácená verze)

22. 6. 2026

23 min

Obrázek epizody Viktor Pivovarov - Černý čtverec. Interpretace obrazu

Viktor Pivovarov - Černý čtverec. Interpretace obrazu

22. 6. 2026

1 hod 28 min

Obrázek epizody Z ředitelky Czech Press Photo divoženkou v bahně: Proč vyměnila plesové šaty za mačetu?

Z ředitelky Czech Press Photo divoženkou v bahně: Proč vyměnila plesové šaty za mačetu?

22. 6. 2026

33 min

Obrázek epizody Zdeněk Pinc - Výklad šestého kacířského eseje: Fenomén světových válek jako konec metafyziky a Patočkův přerod v postmoderního filosofa

Zdeněk Pinc - Výklad šestého kacířského eseje: Fenomén světových válek jako konec metafyziky a Patočkův přerod v postmoderního filosofa

22. 6. 2026

1 hod 17 min

Obrázek epizody Martin Matuštík - Søren Kierkegaard: Existenciální revoluce jako korektiv nacionalismu a anonymity davu v posttotalitním kontextu

Martin Matuštík - Søren Kierkegaard: Existenciální revoluce jako korektiv nacionalismu a anonymity davu v posttotalitním kontextu

22. 6. 2026

21 min

Obrázek epizody Zdeněk Pinc - Úvod do fenomenologie I  -  Německá klasická filosofie

Zdeněk Pinc - Úvod do fenomenologie I - Německá klasická filosofie

22. 6. 2026

1 hod 18 min