Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody U prezidenta šediny neřešíme. Chybí vzory, které nejsou jako z reklamy na krém proti vráskám

U prezidenta šediny neřešíme. Chybí vzory, které nejsou jako z reklamy na krém proti vráskám

14. 1. 2026

28 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Česko je daňový ráj z hlediska kapitálových příjmů, rozebírá Prokop příčiny rostoucí nerovnosti

Život k nezaplacení: Česko je daňový ráj z hlediska kapitálových příjmů, rozebírá Prokop příčiny rostoucí nerovnosti

14. 1. 2026

18 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Česko je daňový ráj z hlediska kapitálových příjmů, rozebírá Prokop příčiny rostoucí nerovnosti

Život k nezaplacení: Česko je daňový ráj z hlediska kapitálových příjmů, rozebírá Prokop příčiny rostoucí nerovnosti

14. 1. 2026

18 min

Obrázek epizody Jaký je první ranní spoj z kabiny řidiče?

Jaký je první ranní spoj z kabiny řidiče?

14. 1. 2026

3 min

Obrázek epizody Zimní Jihlava na běžkách i lyžích aneb když se vám nechce do hor

Zimní Jihlava na běžkách i lyžích aneb když se vám nechce do hor

14. 1. 2026

24 min

Obrázek epizody Interview Plus: Exministr Hladík: Turek dostal trafiku, ale nesmí nic řídit

Interview Plus: Exministr Hladík: Turek dostal trafiku, ale nesmí nic řídit

14. 1. 2026

25 min

Obrázek epizody Pimpinočka: Na Mišku si brúsim zuby. Video zo schodov je už moc (OUT LOUD)

Pimpinočka: Na Mišku si brúsim zuby. Video zo schodov je už moc (OUT LOUD)

14. 1. 2026

35 min

Obrázek epizody Je první dáma jen ozdoba, nebo nejviditelnější příklad neplacené ženské práce?

Je první dáma jen ozdoba, nebo nejviditelnější příklad neplacené ženské práce?

14. 1. 2026

50 min

Obrázek epizody Díky životu na ulici můžu pomáhat druhým

Díky životu na ulici můžu pomáhat druhým

14. 1. 2026

36 min

Obrázek epizody Radioporadna: Co vše zvážit? Při nákupu nemovitosti si napřed sepište, co potřebujete. A promyslete financování

Radioporadna: Co vše zvážit? Při nákupu nemovitosti si napřed sepište, co potřebujete. A promyslete financování

14. 1. 2026

21 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Taterová: Írán touží po svobodě, Trump nejspíš po ropě

Osobnost Plus: Taterová: Írán touží po svobodě, Trump nejspíš po ropě

14. 1. 2026

26 min

Obrázek epizody Dobrý člověk? Pro mě lidé, kteří pomáhají přírodě nebo zvířatům, míní laureátka Dětského činu roku

Dobrý člověk? Pro mě lidé, kteří pomáhají přírodě nebo zvířatům, míní laureátka Dětského činu roku

14. 1. 2026

22 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Dobrý člověk? Pro mě lidé, kteří pomáhají přírodě nebo zvířatům, míní laureátka Dětského činu roku

Host Lucie Výborné: Dobrý člověk? Pro mě lidé, kteří pomáhají přírodě nebo zvířatům, míní laureátka Dětského činu roku

14. 1. 2026

22 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Dobrý člověk? Pro mě lidé, kteří pomáhají přírodě nebo zvířatům, míní laureátka Dětského činu roku

Host Lucie Výborné: Dobrý člověk? Pro mě lidé, kteří pomáhají přírodě nebo zvířatům, míní laureátka Dětského činu roku

14. 1. 2026

22 min

Obrázek epizody Dobrý člověk? Pro mě lidé, kteří pomáhají přírodě nebo zvířatům, míní laureátka Dětského činu roku

Dobrý člověk? Pro mě lidé, kteří pomáhají přírodě nebo zvířatům, míní laureátka Dětského činu roku

14. 1. 2026

22 min

Obrázek epizody Alex a host: Snowboarďáci jako muzikál. V hlavě mi to zrálo delší dobu, říká principálka Romana Goščíková

Alex a host: Snowboarďáci jako muzikál. V hlavě mi to zrálo delší dobu, říká principálka Romana Goščíková

14. 1. 2026

28 min

Obrázek epizody Snowboarďáci jako muzikál. V hlavě mi to zrálo delší dobu, říká principálka Romana Goščíková

Snowboarďáci jako muzikál. V hlavě mi to zrálo delší dobu, říká principálka Romana Goščíková

14. 1. 2026

28 min

Obrázek epizody Houpačky: Jaké to dnes pro tebe bylo, být celý den doma s dítětem? Zásadní je nepředvídat, jak to ten druhý má

Houpačky: Jaké to dnes pro tebe bylo, být celý den doma s dítětem? Zásadní je nepředvídat, jak to ten druhý má

14. 1. 2026

23 min

Obrázek epizody Houpačky: Jaké to dnes pro tebe bylo, být celý den doma s dítětem? Zásadní je nepředvídat, jak to ten druhý má

Houpačky: Jaké to dnes pro tebe bylo, být celý den doma s dítětem? Zásadní je nepředvídat, jak to ten druhý má

14. 1. 2026

23 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Špindlerův Mlýn se těší na nejlepší slalomářky světa. Organizátoři čekají, že dorazí na 20 000 lidí

Host ve studiu: Špindlerův Mlýn se těší na nejlepší slalomářky světa. Organizátoři čekají, že dorazí na 20 000 lidí

14. 1. 2026

11 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Vstup CSG na burzu. Copernicus o klimatu. Protesty v Íránu. Soud o zneužívání

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Vstup CSG na burzu. Copernicus o klimatu. Protesty v Íránu. Soud o zneužívání

14. 1. 2026

20 min

Obrázek epizody vs. Učení na střední (ft. Nicol)

vs. Učení na střední (ft. Nicol)

14. 1. 2026

41 min

Obrázek epizody Pro a proti: Landovský a Petříček: Mění se řád světa, co to znamená?

Pro a proti: Landovský a Petříček: Mění se řád světa, co to znamená?

14. 1. 2026

23 min

Obrázek epizody Adéla Svobodová o zákulisí Bacheloru, drsném modelingu a mužích

Adéla Svobodová o zákulisí Bacheloru, drsném modelingu a mužích

14. 1. 2026

35 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Vedoucí sestra jihlavské záchytné stanice Lukáš Černý: Na záchytce vidíme alkohol bez příkras

Dobré dopoledne: Vedoucí sestra jihlavské záchytné stanice Lukáš Černý: Na záchytce vidíme alkohol bez příkras

14. 1. 2026

20 min