Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Být s dcerou jsem si vymohla, sestry kolem nosily ječící děti, popisuje matka zkušenost s nemocnicí

Téma.21

Být s dcerou jsem si vymohla, sestry kolem nosily ječící děti, popisuje matka zkušenost s nemocnicí

31. 7. 2025

39 min

Obrázek epizody V sobotu rozkvete zámek v Žirovnici stovkami barev mečíků od nejlepších pěstitelů v České republice

Příběhy z Vysočiny

V sobotu rozkvete zámek v Žirovnici stovkami barev mečíků od nejlepších pěstitelů v České republice

31. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Fořt: Vždy když jsem hrál v dobré formě, tak mě zastavilo zranění. Ve Francii byli super spoluhráči

Český rozhlas - Rozhovory

Desítka Pavla Horvátha: Fořt: Vždy když jsem hrál v dobré formě, tak mě zastavilo zranění. Ve Francii byli super spoluhráči

31. 7. 2025

53 min

Obrázek epizody Česko: země zelených slibů

Sedmá generace

Česko: země zelených slibů

31. 7. 2025

16 min

Obrázek epizody Spisovatel Jáchym Topol: Filip neznal nic jiného než zběsilý život umělce

Vizitka

Spisovatel Jáchym Topol: Filip neznal nic jiného než zběsilý život umělce

31. 7. 2025

22 min

Obrázek epizody Vizitka: Spisovatel Jáchym Topol: Filip neznal nic jiného než zběsilý život umělce

Český rozhlas - Osobnosti

Vizitka: Spisovatel Jáchym Topol: Filip neznal nic jiného než zběsilý život umělce

31. 7. 2025

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Spisovatel Jáchym Topol: Filip neznal nic jiného než zběsilý život umělce

Vizitka: Spisovatel Jáchym Topol: Filip neznal nic jiného než zběsilý život umělce

31. 7. 2025

45 min

Obrázek epizody Expedice na petřínské veřejné záchody. S Naomi Adachi a Maxem Habancem o Japonsku, Maroku i Praze

Casablanca

Expedice na petřínské veřejné záchody. S Naomi Adachi a Maxem Habancem o Japonsku, Maroku i Praze

31. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Nejlepší pizzu a těstoviny v Jordánsku dělají iráčtí uprchlíci. Učí se totiž u italského misionáře

Zápisník zahraničních zpravodajů

Nejlepší pizzu a těstoviny v Jordánsku dělají iráčtí uprchlíci. Učí se totiž u italského misionáře

31. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Nejlepší pizzu a těstoviny v Jordánsku dělají iráčtí uprchlíci. Učí se totiž u italského misionáře

Český rozhlas - Cestování

Zápisník zahraničních zpravodajů: Nejlepší pizzu a těstoviny v Jordánsku dělají iráčtí uprchlíci. Učí se totiž u italského misionáře

31. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Casablanca: Expedice na petřínské veřejné záchody. S Naomi Adachi a Maxem Habancem o Japonsku, Maroku i Praze

Casablanca: Expedice na petřínské veřejné záchody. S Naomi Adachi a Maxem Habancem o Japonsku, Maroku i Praze

31. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Spletitý příběh ostravského mariánského sloupu

Český rozhlas - Cestování

Křížem krajem: Spletitý příběh ostravského mariánského sloupu

31. 7. 2025

7 min

Obrázek epizody Středočeské příběhy: Martin Klihavec tvoří papírové vystřihovánky mělnických staveb. Je o ně velký zájem

Středočeské příběhy: Martin Klihavec tvoří papírové vystřihovánky mělnických staveb. Je o ně velký zájem

31. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody 1645 – Brno v obležení

Na stole je téma

1645 – Brno v obležení

31. 7. 2025

58 min

Obrázek epizody Martin Klihavec tvoří papírové vystřihovánky mělnických staveb. Je o ně velký zájem

Středočeské příběhy

Martin Klihavec tvoří papírové vystřihovánky mělnických staveb. Je o ně velký zájem

31. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Zámek Vranov nad Dyjí patří dodnes k pozoruhodným stavbám světského baroka

Zámecké léto

Zámek Vranov nad Dyjí patří dodnes k pozoruhodným stavbám světského baroka

31. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Denisa Hejlová: Bílý lev a srdce z ocasů. Nové státní logo ušetří Česku miliony

Jak to vidí...: Denisa Hejlová: Bílý lev a srdce z ocasů. Nové státní logo ušetří Česku miliony

31. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Mít respekt neznamená být drsnější a vytvářet konflikty

Můžeme být šťastní

Mít respekt neznamená být drsnější a vytvářet konflikty

31. 7. 2025

8 min

Obrázek epizody Dan Fiala: "Pracuju 4 měsíce v Norsku a zbytek roku cestuju. Zajel jsem si stopem na kafe do Istanbulu"

Svět Je CooL - Neobyčejné životy obyčejných lidí

Dan Fiala: "Pracuju 4 měsíce v Norsku a zbytek roku cestuju. Zajel jsem si stopem na kafe do Istanbulu"

31. 7. 2025

1 hod 4 min

Obrázek epizody Martina Adlerová: Nechat být

Rozhlasový sloupek

Martina Adlerová: Nechat být

31. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Jan Němec: Když vás posedne duch

Ranní úvaha

Jan Němec: Když vás posedne duch

31. 7. 2025

4 min

Obrázek epizody #974 - Joe Folley - Existential Philosophy, Nietzsche, Suffering & Self-Awareness

Modern Wisdom

#974 - Joe Folley - Existential Philosophy, Nietzsche, Suffering & Self-Awareness

31. 7. 2025

1 hod 25 min

Obrázek epizody Rekordní papežové

Minuta s encyklopedií

Rekordní papežové

31. 7. 2025

1 min

Obrázek epizody Odsouzení P. Diddyho. Co ukázal soudní proces s jedním z nejbohatších hudebních umělců světa. Kolik dětských olejíčků potřebujete, abyste se stali miliardářem, vol. 2

Průserníci mikrofonu

Odsouzení P. Diddyho. Co ukázal soudní proces s jedním z nejbohatších hudebních umělců světa. Kolik dětských olejíčků potřebujete, abyste se stali miliardářem, vol. 2

31. 7. 2025

44 min

Obrázek epizody Koníčky

Med a peří

Koníčky

31. 7. 2025

32 min