Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Přihlášky na střední školy. Rukojmí Hamásu. Masopustní průvody na Hlinecku

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Přihlášky na střední školy. Rukojmí Hamásu. Masopustní průvody na Hlinecku

1. 2. 2025

19 min

Obrázek epizody Zahradu je třeba tvořit kvůli sobě, ne kvůli fotkám na Instagram, říká zahradní architekt Ferdinand Leffler

Zahradu je třeba tvořit kvůli sobě, ne kvůli fotkám na Instagram, říká zahradní architekt Ferdinand Leffler

1. 2. 2025

34 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Planeta se mění. Nejkrásnější místa světa spojuje čistota přírody, říká dobrodruh Jan Hvízdal

Host Lenky Vahalové: Planeta se mění. Nejkrásnější místa světa spojuje čistota přírody, říká dobrodruh Jan Hvízdal

1. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Planeta se mění. Nejkrásnější místa světa spojuje čistota přírody, říká dobrodruh Jan Hvízdal

Planeta se mění. Nejkrásnější místa světa spojuje čistota přírody, říká dobrodruh Jan Hvízdal

1. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Petr Brukner: Fotím na ulici, tam je to divadlo. V mých kolážích se setkávají lidé z různých století

Host Radiožurnálu: Petr Brukner: Fotím na ulici, tam je to divadlo. V mých kolážích se setkávají lidé z různých století

1. 2. 2025

27 min

Obrázek epizody Petr Brukner: Fotím na ulici, tam je to divadlo. V mých kolážích se setkávají lidé z různých století

Petr Brukner: Fotím na ulici, tam je to divadlo. V mých kolážích se setkávají lidé z různých století

1. 2. 2025

27 min

Obrázek epizody #3 - (ne)vidět Sudety jinýma očima: manželé Vaňkovi

#3 - (ne)vidět Sudety jinýma očima: manželé Vaňkovi

1. 2. 2025

1 hod 29 min

Obrázek epizody Laboratoř: Jak chránit květiny před invazními druhy? Shrabat trávu

Laboratoř: Jak chránit květiny před invazními druhy? Shrabat trávu

1. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Svět zvířat: Ohlédnutí za rokem 2024 v zoo Děčín a plánech do roku 2025

Svět zvířat: Ohlédnutí za rokem 2024 v zoo Děčín a plánech do roku 2025

1. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Selects: How Itching Works

Selects: How Itching Works

1. 2. 2025

45 min

Obrázek epizody STEJK - Byl jsem šikanovanej, na taháky mi nikdy nepřišli

STEJK - Byl jsem šikanovanej, na taháky mi nikdy nepřišli

1. 2. 2025

51 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Okouzlil mě už ve třinácti, vypráví Zuzana Wienerová, manželka odbojáře a letce RAF

Stříbrný vítr: Okouzlil mě už ve třinácti, vypráví Zuzana Wienerová, manželka odbojáře a letce RAF

1. 2. 2025

41 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Okouzlil mě už ve třinácti, vypráví Zuzana Wienerová, manželka odbojáře a letce RAF

Stříbrný vítr: Okouzlil mě už ve třinácti, vypráví Zuzana Wienerová, manželka odbojáře a letce RAF

1. 2. 2025

41 min

Obrázek epizody Okouzlil mě už ve třinácti, vypráví Zuzana Wienerová, manželka odbojáře a letce RAF

Okouzlil mě už ve třinácti, vypráví Zuzana Wienerová, manželka odbojáře a letce RAF

1. 2. 2025

41 min

Obrázek epizody Pod čarou: Berou nám telefony pozornost? Čas marníme odjakživa

Pod čarou: Berou nám telefony pozornost? Čas marníme odjakživa

1. 2. 2025

13 min

Obrázek epizody Prožijte sto let rozhlasu v jednom dni. Nadšenci v Göteborgu provozují muzeum radiové techniky

Prožijte sto let rozhlasu v jednom dni. Nadšenci v Göteborgu provozují muzeum radiové techniky

1. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Prožijte sto let rozhlasu v jednom dni. Nadšenci v Göteborgu provozují muzeum radiové techniky

Zápisník zahraničních zpravodajů: Prožijte sto let rozhlasu v jednom dni. Nadšenci v Göteborgu provozují muzeum radiové techniky

1. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Rozpočitadla

Rozpočitadla

1. 2. 2025

1 min

Obrázek epizody Je první dojem důležitý i vysoko v oblacích? | Ep.6 Richard Santus | Podcast První dojem

Je první dojem důležitý i vysoko v oblacích? | Ep.6 Richard Santus | Podcast První dojem

1. 2. 2025

33 min

Obrázek epizody Dělá mi radost pomáhat a baví mě zaokrouhlování částek ve sbírkách, říká dárce Michael Pechman

Dělá mi radost pomáhat a baví mě zaokrouhlování částek ve sbírkách, říká dárce Michael Pechman

1. 2. 2025

17 min

Obrázek epizody How Nervous People Can Perform Under Pressure - Steve Magness - #897

How Nervous People Can Perform Under Pressure - Steve Magness - #897

1. 2. 2025

1 hod 10 min

Obrázek epizody Episode #221 ... Dostoevsky - The Idiot

Episode #221 ... Dostoevsky - The Idiot

1. 2. 2025

35 min

Obrázek epizody Episode #221 ... Dostoevsky - The Idiot

Episode #221 ... Dostoevsky - The Idiot

1. 2. 2025

38 min

Obrázek epizody Anarchokapitalismus: Tresty

Anarchokapitalismus: Tresty

1. 2. 2025

2 hod 12 min

Obrázek epizody Šílené nacistické zbraně, které mohly zničit náš svět | Historie

Šílené nacistické zbraně, které mohly zničit náš svět | Historie

1. 2. 2025

27 min