Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hergot!: Říkají si otroci svatých míst. O lidovém náboženství v gruzínských horách se studenty religionistiky

Hergot!: Říkají si otroci svatých míst. O lidovém náboženství v gruzínských horách se studenty religionistiky

9. 2. 2025

53 min

Obrázek epizody ROZCHODY | "Lidi se nerozchází, protože by se neměli rádi, ale proto, že spolu nedokážou žít"

ROZCHODY | "Lidi se nerozchází, protože by se neměli rádi, ale proto, že spolu nedokážou žít"

9. 2. 2025

44 min

Obrázek epizody #57 - Otázky na tělo „Zamiloval ses do heteráka?“

#57 - Otázky na tělo „Zamiloval ses do heteráka?“

9. 2. 2025

35 min

Obrázek epizody Eliška Balzerová: Můj herecký život se nezastavil. Roli propůjčujete tělo i duši - Retroview podcast

Eliška Balzerová: Můj herecký život se nezastavil. Roli propůjčujete tělo i duši - Retroview podcast

9. 2. 2025

44 min

Obrázek epizody #4: Harry a Meghan - jak jsou na tom pět let po Megxitu?

#4: Harry a Meghan - jak jsou na tom pět let po Megxitu?

9. 2. 2025

1 hod 12 min

Obrázek epizody Bonus: Produktivní zlepšováky Jirky Benedikta (Gamrotova produktivita)

Bonus: Produktivní zlepšováky Jirky Benedikta (Gamrotova produktivita)

9. 2. 2025

47 min

Obrázek epizody Ale vždyť vypadáš normálně? - Psychické problémy u mladistvých

Ale vždyť vypadáš normálně? - Psychické problémy u mladistvých

9. 2. 2025

46 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Závislost na nosních kapkách a útoky na novináře v Česku. Poslechněte si nedělní rozhovory

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Závislost na nosních kapkách a útoky na novináře v Česku. Poslechněte si nedělní rozhovory

9. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Seriál Děcko mi ukázal křehkost mateřství. Moje role je kontroverzní, připouští Judit Pecháček

Až na dřeň: Seriál Děcko mi ukázal křehkost mateřství. Moje role je kontroverzní, připouští Judit Pecháček

9. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody Casablanca: Cestujte míň, ale jděte dál než dav a nezanechte stopy. Stezka Českem letos oslaví 5 let

Casablanca: Cestujte míň, ale jděte dál než dav a nezanechte stopy. Stezka Českem letos oslaví 5 let

9. 2. 2025

45 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Muzikoterapie může dětem zlepšit soustředění i projevy v češtině, přibližuje hudební pedagožka

Host Radiožurnálu: Muzikoterapie může dětem zlepšit soustředění i projevy v češtině, přibližuje hudební pedagožka

9. 2. 2025

29 min

Obrázek epizody Muzikoterapie může dětem zlepšit soustředění i projevy v češtině, přibližuje hudební pedagožka

Muzikoterapie může dětem zlepšit soustředění i projevy v češtině, přibližuje hudební pedagožka

9. 2. 2025

29 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Seriál Děcko mi ukázal křehkost mateřství. Moje role je kontroverzní, připouští Judit Pecháček

Až na dřeň: Seriál Děcko mi ukázal křehkost mateřství. Moje role je kontroverzní, připouští Judit Pecháček

9. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Osmiminutová reportáž do Objektivu? Věnuju jí asi týden, říká kameraman

Zálety Aleny Zárybnické: Osmiminutová reportáž do Objektivu? Věnuju jí asi týden, říká kameraman

9. 2. 2025

22 min

Obrázek epizody Seriál Děcko mi ukázal křehkost mateřství. Moje role je kontroverzní, připouští Judit Pecháček

Seriál Děcko mi ukázal křehkost mateřství. Moje role je kontroverzní, připouští Judit Pecháček

9. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody Casablanca: Cestujte míň, ale jděte dál než dav a nezanechte stopy. Stezka Českem letos oslaví 5 let

Casablanca: Cestujte míň, ale jděte dál než dav a nezanechte stopy. Stezka Českem letos oslaví 5 let

9. 2. 2025

45 min

Obrázek epizody Když se řekne Dismaňák: Mluvčí Národního divadla Tomáš Staněk: V osobním životě často mlčím. Na Dismaňák nedám dopustit

Když se řekne Dismaňák: Mluvčí Národního divadla Tomáš Staněk: V osobním životě často mlčím. Na Dismaňák nedám dopustit

9. 2. 2025

15 min

Obrázek epizody Cestujte míň, ale jděte dál než dav a nezanechte stopy. Stezka Českem letos oslaví 5 let

Cestujte míň, ale jděte dál než dav a nezanechte stopy. Stezka Českem letos oslaví 5 let

9. 2. 2025

45 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Z věží do podzemí Letohradu

Východočeské výlety: Z věží do podzemí Letohradu

9. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Osmiminutová reportáž do Objektivu? Věnuju jí asi týden, říká kameraman

Zálety Aleny Zárybnické: Osmiminutová reportáž do Objektivu? Věnuju jí asi týden, říká kameraman

9. 2. 2025

22 min

Obrázek epizody Z věží do podzemí Letohradu

Z věží do podzemí Letohradu

9. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Osmiminutová reportáž do Objektivu? Věnuju jí asi týden, říká kameraman

Osmiminutová reportáž do Objektivu? Věnuju jí asi týden, říká kameraman

9. 2. 2025

22 min

Obrázek epizody O léčitelích z Pojizeří a Podkrkonoší brzy vyjde kniha. Historik Chvátal o nich pořádá i přednášky

O léčitelích z Pojizeří a Podkrkonoší brzy vyjde kniha. Historik Chvátal o nich pořádá i přednášky

9. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Dotek Egypta na západním Slovensku. Orientální lázně stojí v Trenčianských Teplicích bezmála 140 let

Zápisník zahraničních zpravodajů: Dotek Egypta na západním Slovensku. Orientální lázně stojí v Trenčianských Teplicích bezmála 140 let

9. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Dotek Egypta na západním Slovensku. Orientální lázně stojí v Trenčianských Teplicích bezmála 140 let

Dotek Egypta na západním Slovensku. Orientální lázně stojí v Trenčianských Teplicích bezmála 140 let

9. 2. 2025

3 min