Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: V Maroku vám Reportáže zahraničních zpravodajů popíšou zpracování ovčích, kozích i velbloudích kůží technikami ze středověku

Reportáže zahraničních zpravodajů: V Maroku vám Reportáže zahraničních zpravodajů popíšou zpracování ovčích, kozích i velbloudích kůží technikami ze středověku

22. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Vyvápnění půdy dělají zahrádkáři spíš na podzim, kdo to nestihl, může i začátkem března. Jak na to?

Hobby magazín: Vyvápnění půdy dělají zahrádkáři spíš na podzim, kdo to nestihl, může i začátkem března. Jak na to?

22. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Vyvápnění půdy dělají zahrádkáři spíš na podzim, kdo to nestihl, může i začátkem března. Jak na to?

Hobby magazín: Vyvápnění půdy dělají zahrádkáři spíš na podzim, kdo to nestihl, může i začátkem března. Jak na to?

22. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Byli na základce, když Martinu a Jána zavraždili. Přesto se nebojí novinářské profese. Anebo ano?

Byli na základce, když Martinu a Jána zavraždili. Přesto se nebojí novinářské profese. Anebo ano?

22. 2. 2025

38 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Herečka Tereza Blažková: Na kameru mám moc energie a musím ubírat, ale na jevišti se můžu vyřádit

Host Lenky Vahalové: Herečka Tereza Blažková: Na kameru mám moc energie a musím ubírat, ale na jevišti se můžu vyřádit

22. 2. 2025

17 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Propuštění rukojmích. Americká armáda. Bílý kruh bezpečí. Šampionát v plavání

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Propuštění rukojmích. Americká armáda. Bílý kruh bezpečí. Šampionát v plavání

22. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody Herečka Tereza Blažková: Na kameru mám moc energie a musím ubírat, ale na jevišti se můžu vyřádit

Herečka Tereza Blažková: Na kameru mám moc energie a musím ubírat, ale na jevišti se můžu vyřádit

22. 2. 2025

17 min

Obrázek epizody Laboratoř: Kvůli změně klimatu vědci hledají nové zemědělské plodiny. Dařit se bude vínu

Laboratoř: Kvůli změně klimatu vědci hledají nové zemědělské plodiny. Dařit se bude vínu

22. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Selects: How the Negro Leagues Worked

Selects: How the Negro Leagues Worked

22. 2. 2025

55 min

Obrázek epizody Epizoda 60 - Norské idiomy a 2 roky s podcastem (Norske idiomer og 2 år med podcasten)

Epizoda 60 - Norské idiomy a 2 roky s podcastem (Norske idiomer og 2 år med podcasten)

22. 2. 2025

31 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Bluegrass vytlačil z hospod dechovku. Jsme bluegrassová velmoc hned po Americe, říká výrobce banj

Host Radiožurnálu: Bluegrass vytlačil z hospod dechovku. Jsme bluegrassová velmoc hned po Americe, říká výrobce banj

22. 2. 2025

28 min

Obrázek epizody Bluegrass vytlačil z hospod dechovku. Jsme bluegrassová velmoc hned po Americe, říká výrobce banj

Bluegrass vytlačil z hospod dechovku. Jsme bluegrassová velmoc hned po Americe, říká výrobce banj

22. 2. 2025

28 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Milan Kňažko. Proč musel na vysoké škole podepsat revers, že studuje na vlastní zodpovědnost?

Stříbrný vítr: Milan Kňažko. Proč musel na vysoké škole podepsat revers, že studuje na vlastní zodpovědnost?

22. 2. 2025

45 min

Obrázek epizody RADY - Učila mě opilá učitelka, podepisoval jsem si úkoly

RADY - Učila mě opilá učitelka, podepisoval jsem si úkoly

22. 2. 2025

54 min

Obrázek epizody Skopeček: Cestou k evropskému blahobytu je změna Green Dealu

Skopeček: Cestou k evropskému blahobytu je změna Green Dealu

22. 2. 2025

21 min

Obrázek epizody Slovo do bitky LP 04: يلا jelá!

Slovo do bitky LP 04: يلا jelá!

22. 2. 2025

46 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Bílý kruh bezpečí pomáhá obětem trestných činů, v Liberci nejčastěji řeší domácí násilí

Host Dopoledne pod Ještědem: Bílý kruh bezpečí pomáhá obětem trestných činů, v Liberci nejčastěji řeší domácí násilí

22. 2. 2025

16 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Milan Kňažko. Proč musel na vysoké škole podepsat revers, že studuje na vlastní zodpovědnost?

Stříbrný vítr: Milan Kňažko. Proč musel na vysoké škole podepsat revers, že studuje na vlastní zodpovědnost?

22. 2. 2025

45 min

Obrázek epizody Milan Kňažko. Proč musel na vysoké škole podepsat revers, že studuje na vlastní zodpovědnost?

Milan Kňažko. Proč musel na vysoké škole podepsat revers, že studuje na vlastní zodpovědnost?

22. 2. 2025

45 min

Obrázek epizody NA ROVINU so Zlaticou Kušnírovou: Mocní sú ešte drzejší. Opozícia by sa mala spojiť za spravodlivosť (epizóda 12/25)

NA ROVINU so Zlaticou Kušnírovou: Mocní sú ešte drzejší. Opozícia by sa mala spojiť za spravodlivosť (epizóda 12/25)

22. 2. 2025

28 min

Obrázek epizody Pod čarou: Z filmů mizí sex. Může za to úzkost a sebekontrola

Pod čarou: Z filmů mizí sex. Může za to úzkost a sebekontrola

22. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody Kájin splněný sen: přišel Štěpán Javůrek!

Kájin splněný sen: přišel Štěpán Javůrek!

22. 2. 2025

37 min

Obrázek epizody Květoslav Syrový: Podoba měst by se neměla podřizovat jen dopravě

Květoslav Syrový: Podoba měst by se neměla podřizovat jen dopravě

22. 2. 2025

27 min

Obrázek epizody Rozhovor o kryptopenězích pro podnikatelský UOL Klub

Rozhovor o kryptopenězích pro podnikatelský UOL Klub

22. 2. 2025

22 min

Obrázek epizody Leváci

Leváci

22. 2. 2025

1 min