Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody V mládí mě policajti dvakrát ostříhali, vzpomíná zpěvák Dalibor Janda

V mládí mě policajti dvakrát ostříhali, vzpomíná zpěvák Dalibor Janda

25. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody V mládí mě policajti dvakrát ostříhali, vzpomíná zpěvák Dalibor Janda

V mládí mě policajti dvakrát ostříhali, vzpomíná zpěvák Dalibor Janda

25. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Historička a učitelka historie Veronika Válková v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Historička a učitelka historie Veronika Válková v Klubu Rádia Junior

25. 2. 2025

41 min

Obrázek epizody (Vý)letový režim #20: Finsko - Život mezi saunami a kalsarikännit

(Vý)letový režim #20: Finsko - Život mezi saunami a kalsarikännit

25. 2. 2025

56 min

Obrázek epizody Soňa Chalupová hostem Tomáše Pancíře: Jak se změní historická rozhledna na vrchu Děd?

Soňa Chalupová hostem Tomáše Pancíře: Jak se změní historická rozhledna na vrchu Děd?

25. 2. 2025

14 min

Obrázek epizody Lukáš Roubík: Věda o zdravé stravě a hubnutí aneb vše co jste chtěli vědět o jídle

Lukáš Roubík: Věda o zdravé stravě a hubnutí aneb vše co jste chtěli vědět o jídle

25. 2. 2025

1 hod 21 min

Obrázek epizody Padni komu padni 19: Fiala to všechno věděl! Proč se mazlí Macron s Trumpem a skončí Green deal? - podcast

Padni komu padni 19: Fiala to všechno věděl! Proč se mazlí Macron s Trumpem a skončí Green deal? - podcast

25. 2. 2025

1 hod 19 min

Obrázek epizody 92: Únorové otázky a odpovědi

92: Únorové otázky a odpovědi

25. 2. 2025

14 min

Obrázek epizody Podhoubí: Výtrusy aka Spory: Podhoubí rozjíždí diskusní formát o životním prostředí s Pithartem a Haškovcovou

Podhoubí: Výtrusy aka Spory: Podhoubí rozjíždí diskusní formát o životním prostředí s Pithartem a Haškovcovou

25. 2. 2025

46 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Markéta Gregorová: Chce-li Evropa mluvit jednotným hlasem, musí zrušit právo veta a najít si lídra

Dvacet minut Radiožurnálu: Markéta Gregorová: Chce-li Evropa mluvit jednotným hlasem, musí zrušit právo veta a najít si lídra

25. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Váš úspěch závisí na druhých. Bouráme největší lež seberozvoje (134)

Váš úspěch závisí na druhých. Bouráme největší lež seberozvoje (134)

25. 2. 2025

30 min

Obrázek epizody How to tame your advice monster | Michael Bungay Stanier

How to tame your advice monster | Michael Bungay Stanier

25. 2. 2025

15 min

Obrázek epizody Ondra Molina: Drsná pravda o gastronomii, plýtvání a byznysu v kuchyni!

Ondra Molina: Drsná pravda o gastronomii, plýtvání a byznysu v kuchyni!

25. 2. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Dokument Válečný zpravodaj se představil v Paříži. „Je důležité ukazovat, co se na Ukrajině děje“

Zápisník zahraničních zpravodajů: Dokument Válečný zpravodaj se představil v Paříži. „Je důležité ukazovat, co se na Ukrajině děje“

25. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Dokument Válečný zpravodaj se představil v Paříži. „Je důležité ukazovat, co se na Ukrajině děje“

Dokument Válečný zpravodaj se představil v Paříži. „Je důležité ukazovat, co se na Ukrajině děje“

25. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Interview Plus: Zpravodaj BBC: Ukrajinci nechtějí příměří, ale trvalý mír

Interview Plus: Zpravodaj BBC: Ukrajinci nechtějí příměří, ale trvalý mír

25. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody Martin Čaban: Jestli zdravotnictvím nezatřese Ludvík, tak už nic

Martin Čaban: Jestli zdravotnictvím nezatřese Ludvík, tak už nic

25. 2. 2025

5 min

Obrázek epizody Martin Čaban: Jestli zdravotnictvím nezatřese Ludvík, tak už nic

Martin Čaban: Jestli zdravotnictvím nezatřese Ludvík, tak už nic

25. 2. 2025

6 min

Obrázek epizody “Že mám talent, jsem slyšela už v pěti letech.” S NF Zlatý oříšek o příležitosti pro děti, které by jinak možná nedostaly šanci.

“Že mám talent, jsem slyšela už v pěti letech.” S NF Zlatý oříšek o příležitosti pro děti, které by jinak možná nedostaly šanci.

25. 2. 2025

30 min

Obrázek epizody Balanc: Máte se rádi? Vztah k sobě se zrcadlí v těch, které obdivujeme i zavrhujeme

Balanc: Máte se rádi? Vztah k sobě se zrcadlí v těch, které obdivujeme i zavrhujeme

25. 2. 2025

28 min

Obrázek epizody Balanc: Máte se rádi? Vztah k sobě se zrcadlí v těch, které obdivujeme i zavrhujeme

Balanc: Máte se rádi? Vztah k sobě se zrcadlí v těch, které obdivujeme i zavrhujeme

25. 2. 2025

28 min

Obrázek epizody Alex a host: Každej je tak slavnej, jak si zaslouží, říká Jaroslav Samson Lenk

Alex a host: Každej je tak slavnej, jak si zaslouží, říká Jaroslav Samson Lenk

25. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Každej je tak slavnej, jak si zaslouží, říká Jaroslav Samson Lenk

Každej je tak slavnej, jak si zaslouží, říká Jaroslav Samson Lenk

25. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Domácí pěstování bylinek, aby nám déle vydržely. Musíme s nimi zacházet opatrně, vyžadují totiž péči

Radioporadna: Domácí pěstování bylinek, aby nám déle vydržely. Musíme s nimi zacházet opatrně, vyžadují totiž péči

25. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 956

Savage Lovecast Episode 956

25. 2. 2025

49 min