Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Alex a host: Každej je tak slavnej, jak si zaslouží, říká Jaroslav Samson Lenk

Alex a host: Každej je tak slavnej, jak si zaslouží, říká Jaroslav Samson Lenk

25. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Každej je tak slavnej, jak si zaslouží, říká Jaroslav Samson Lenk

Každej je tak slavnej, jak si zaslouží, říká Jaroslav Samson Lenk

25. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Domácí pěstování bylinek, aby nám déle vydržely. Musíme s nimi zacházet opatrně, vyžadují totiž péči

Radioporadna: Domácí pěstování bylinek, aby nám déle vydržely. Musíme s nimi zacházet opatrně, vyžadují totiž péči

25. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 956

Savage Lovecast Episode 956

25. 2. 2025

49 min

Obrázek epizody Pro a proti: Niedermayer: Migrace je vnitroněmecké téma. Dostál je proti

Pro a proti: Niedermayer: Migrace je vnitroněmecké téma. Dostál je proti

25. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Hugo Hadaš se stal v 17 letech nejmladším pilotem na světě, který uletěl přes 500 km v paraglidingu

Host ve studiu: Hugo Hadaš se stal v 17 letech nejmladším pilotem na světě, který uletěl přes 500 km v paraglidingu

25. 2. 2025

10 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Onkogynekoložka Daniela Fischerová v dokumentu Mistři medicíny: Je to běh jedním mým pracovním dnem

Blízká setkání: Onkogynekoložka Daniela Fischerová v dokumentu Mistři medicíny: Je to běh jedním mým pracovním dnem

25. 2. 2025

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Onkogynekoložka Daniela Fischerová v dokumentu Mistři medicíny: Je to běh jedním mým pracovním dnem

Blízká setkání: Onkogynekoložka Daniela Fischerová v dokumentu Mistři medicíny: Je to běh jedním mým pracovním dnem

25. 2. 2025

32 min

Obrázek epizody Onkogynekoložka Daniela Fischerová v dokumentu Mistři medicíny: Je to běh jedním mým pracovním dnem

Onkogynekoložka Daniela Fischerová v dokumentu Mistři medicíny: Je to běh jedním mým pracovním dnem

25. 2. 2025

33 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Korupční síť v Motole. Setkání Macrona a Trumpa. Hospitalizace papeže

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Korupční síť v Motole. Setkání Macrona a Trumpa. Hospitalizace papeže

25. 2. 2025

19 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Zlámalová: Mění se svět a Babiš na to není schopen reagovat

Osobnost Plus: Zlámalová: Mění se svět a Babiš na to není schopen reagovat

25. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Aneta Hrdličková: Nová kapitola zábavního centra Robinson

Dobré dopoledne: Aneta Hrdličková: Nová kapitola zábavního centra Robinson

25. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Scenáristka Formanová: Tichou poštu dopsala po svém otci. „Měla jsem pocit, že mi kouká přes rameno“

Host Lucie Výborné: Scenáristka Formanová: Tichou poštu dopsala po svém otci. „Měla jsem pocit, že mi kouká přes rameno“

25. 2. 2025

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Scenáristka Formanová: Tichou poštu dopsala po svém otci. „Měla jsem pocit, že mi kouká přes rameno“

Host Lucie Výborné: Scenáristka Formanová: Tichou poštu dopsala po svém otci. „Měla jsem pocit, že mi kouká přes rameno“

25. 2. 2025

30 min

Obrázek epizody Scenáristka Formanová: Tichou poštu dopsala po svém otci. „Měla jsem pocit, že mi kouká přes rameno“

Scenáristka Formanová: Tichou poštu dopsala po svém otci. „Měla jsem pocit, že mi kouká přes rameno“

25. 2. 2025

30 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Nezisková organizace Anděl Strážný nabízí svým klientům celou řadu služeb

Host Dopoledního expresu: Nezisková organizace Anděl Strážný nabízí svým klientům celou řadu služeb

25. 2. 2025

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Na inteligentní krbová kamna do každé domácnosti nejsme připraveni, varuje kominík

Radioporadna: Na inteligentní krbová kamna do každé domácnosti nejsme připraveni, varuje kominík

25. 2. 2025

16 min

Obrázek epizody Radioporadna: Na inteligentní krbová kamna do každé domácnosti nejsme připraveni, varuje kominík

Radioporadna: Na inteligentní krbová kamna do každé domácnosti nejsme připraveni, varuje kominík

25. 2. 2025

16 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Základní část hokejové extraligy míří do finiše. Kdo urve pozice v top čtyřce a kdo padne do baráže?

Čistá hra Martina Procházky: Základní část hokejové extraligy míří do finiše. Kdo urve pozice v top čtyřce a kdo padne do baráže?

25. 2. 2025

52 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisér Tauš: Amerikánka je ženská odysea, o mužích nevypovídá nic dobrého

Vizitka: Režisér Tauš: Amerikánka je ženská odysea, o mužích nevypovídá nic dobrého

25. 2. 2025

45 min

Obrázek epizody Who Put Bella In the Wych Elm?

Who Put Bella In the Wych Elm?

25. 2. 2025

38 min

Obrázek epizody Náš host: Osvobození Přeštic a okolí v kronikách a ve vzpomínkách pamětníků

Náš host: Osvobození Přeštic a okolí v kronikách a ve vzpomínkách pamětníků

25. 2. 2025

22 min

Obrázek epizody Od přebytečných věcí v domácnosti nám může pomoci swapování

Od přebytečných věcí v domácnosti nám může pomoci swapování

25. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody První Kobližek vyráběl ve Světlé nad Sázavou harmoniky už v roce 1933. Teď se zaučuje jeho pravnuk

První Kobližek vyráběl ve Světlé nad Sázavou harmoniky už v roce 1933. Teď se zaučuje jeho pravnuk

25. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisér Tauš: Amerikánka je ženská odysea, o mužích nevypovídá nic dobrého

Vizitka: Režisér Tauš: Amerikánka je ženská odysea, o mužích nevypovídá nic dobrého

25. 2. 2025

45 min