Obrázek epizody Blízká setkání: Kariérová poradkyně Lucie Václavková: Muži by chtěli víc pečovat o děti. Ale systém jim v tom brání

Blízká setkání: Kariérová poradkyně Lucie Václavková: Muži by chtěli víc pečovat o děti. Ale systém jim v tom brání

6. 6. 2025

35 min

Obrázek epizody Kariérová poradkyně Lucie Václavková: Muži by chtěli víc pečovat o děti. Ale systém jim v tom brání

Kariérová poradkyně Lucie Václavková: Muži by chtěli víc pečovat o děti. Ale systém jim v tom brání

6. 6. 2025

35 min

Obrázek epizody Lucie Baránková Vilamová | Náměstkyně primátora statutárního města Ostravy

Lucie Baránková Vilamová | Náměstkyně primátora statutárního města Ostravy

6. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody 65. NESPOUTANÁ POLITIKA: Letem světem, Karibikem: Kuba, Mexiko, Panama a Trump 2.0

65. NESPOUTANÁ POLITIKA: Letem světem, Karibikem: Kuba, Mexiko, Panama a Trump 2.0

6. 6. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody “Manžela mi zabil Islámský stát. V Iráku jsem neměla budoucnost.” Svědectví o životě uprchlice s (téměř) šťastným koncem

“Manžela mi zabil Islámský stát. V Iráku jsem neměla budoucnost.” Svědectví o životě uprchlice s (téměř) šťastným koncem

6. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Týden v redakci: Kritika nakládání s eurofondy, zostření polské politiky a uprchlíci s iPhonem

Týden v redakci: Kritika nakládání s eurofondy, zostření polské politiky a uprchlíci s iPhonem

6. 6. 2025

22 min

Obrázek epizody Radioporadna: Houbovou zahrádku můžete mít i v obýváku. Zkuste korálovec, hlívu nebo shiitake

Radioporadna: Houbovou zahrádku můžete mít i v obýváku. Zkuste korálovec, hlívu nebo shiitake

6. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Zachraňuje životy, řídí sanitku a trénuje záchranářské psy. Iva Drbohlavová o 30 letech u záchranky

Zachraňuje životy, řídí sanitku a trénuje záchranářské psy. Iva Drbohlavová o 30 letech u záchranky

6. 6. 2025

28 min

Obrázek epizody 2025-5-30 - A

2025-5-30 - A

6. 6. 2025

1 hod 30 min

Obrázek epizody Zpět v éTeru 30. 05. 2025 - A

Zpět v éTeru 30. 05. 2025 - A

6. 6. 2025

1 hod 30 min

Obrázek epizody EP40: Falešná romantika foodtrucků, podivné chování kurýrů a nekalé praktiky operátorů

EP40: Falešná romantika foodtrucků, podivné chování kurýrů a nekalé praktiky operátorů

6. 6. 2025

1 hod 23 min

Obrázek epizody Zahrádkářské tipy: Jaké saláty a proč můžeme na přelomu jara a léta sít a sázet?

Zahrádkářské tipy: Jaké saláty a proč můžeme na přelomu jara a léta sít a sázet?

6. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Skupina historického šermu Vivamus předvádí i scénku z dob obléhání Jihlavy švédskými vojsky

Skupina historického šermu Vivamus předvádí i scénku z dob obléhání Jihlavy švédskými vojsky

6. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Proč se cítím prázdná, přestože mám v životě všechno?

Proč se cítím prázdná, přestože mám v životě všechno?

6. 6. 2025

15 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Pilot: Gripen je na akrobatické kousky nejlepší. Samotu v kokpitu člověk vůbec nevnímá

Host Lucie Výborné: Pilot: Gripen je na akrobatické kousky nejlepší. Samotu v kokpitu člověk vůbec nevnímá

6. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Pilot: Gripen je na akrobatické kousky nejlepší. Samotu v kokpitu člověk vůbec nevnímá

Pilot: Gripen je na akrobatické kousky nejlepší. Samotu v kokpitu člověk vůbec nevnímá

6. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Bez jaké věci, která dřív neexistovala, si dnes Češi nedokážou představit život?

Bez jaké věci, která dřív neexistovala, si dnes Češi nedokážou představit život?

6. 6. 2025

12 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Dnes už si nedovolím říct to, co jsem mohl v 90. letech

Zálety Aleny Zárybnické: Dnes už si nedovolím říct to, co jsem mohl v 90. letech

6. 6. 2025

28 min

Obrázek epizody Dnes už si nedovolím říct to, co jsem mohl v 90. letech

Dnes už si nedovolím říct to, co jsem mohl v 90. letech

6. 6. 2025

28 min

Obrázek epizody František Kinský přivítal a provedl výherce Zámeckého léta vlastním zámkem

František Kinský přivítal a provedl výherce Zámeckého léta vlastním zámkem

6. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: Jak řešit nevolnost v předmenstruačním období? Jakou volit stravu?

Jezte, ať vám to sluší: Jak řešit nevolnost v předmenstruačním období? Jakou volit stravu?

6. 6. 2025

10 min

Obrázek epizody středo/věk/46

středo/věk/46

6. 6. 2025

2 hod 48 min

Obrázek epizody TL;DR: Ivana Gibová a Pavel Novotný: Babičky a československá rodinná traumata

TL;DR: Ivana Gibová a Pavel Novotný: Babičky a československá rodinná traumata

6. 6. 2025

1 hod 24 min

Obrázek epizody Roman Lisý: Návštěva kostela

Roman Lisý: Návštěva kostela

6. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody Most Replayed Moment: Chris Williamson Explains Why Finding Love Feels Harder Than Ever.

Most Replayed Moment: Chris Williamson Explains Why Finding Love Feels Harder Than Ever.

6. 6. 2025

11 min