Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Haló, tady Ornella 2!

Haló, tady Ornella 2!

27. 6. 2026

18 min

Obrázek epizody Historie Plus: Sto hodin bojů mezi Salvadorem a Hondurasem. Rozbuškou války byl i fotbal

Historie Plus: Sto hodin bojů mezi Salvadorem a Hondurasem. Rozbuškou války byl i fotbal

27. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Žárovky: Jak protein pozná své místo v DNA? Žárovky s Kateřinou Balážovou Faltejskovou

Žárovky: Jak protein pozná své místo v DNA? Žárovky s Kateřinou Balážovou Faltejskovou

27. 6. 2026

22 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Jan Šibík. Proč se ve velkém soustředil na zachycení nespravedlnosti?

Stříbrný vítr: Jan Šibík. Proč se ve velkém soustředil na zachycení nespravedlnosti?

27. 6. 2026

41 min

Obrázek epizody Jihočeši: Ráno káva v centru a pak do práce na zámek. Kurátor Ivo Janoušek je v Krumlově velmi spokojený

Jihočeši: Ráno káva v centru a pak do práce na zámek. Kurátor Ivo Janoušek je v Krumlově velmi spokojený

27. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Jan Šibík. Proč se ve velkém soustředil na zachycení nespravedlnosti?

Stříbrný vítr: Jan Šibík. Proč se ve velkém soustředil na zachycení nespravedlnosti?

27. 6. 2026

41 min

Obrázek epizody Ráno káva v centru a pak do práce na zámek. Kurátor Ivo Janoušek je v Krumlově velmi spokojený

Ráno káva v centru a pak do práce na zámek. Kurátor Ivo Janoušek je v Krumlově velmi spokojený

27. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Jan Šibík. Proč se ve velkém soustředil na zachycení nespravedlnosti?

Jan Šibík. Proč se ve velkém soustředil na zachycení nespravedlnosti?

27. 6. 2026

41 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Lada v Podještědí

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Lada v Podještědí

27. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku

Magazín o národnostních menšinách v Česku

27. 6. 2026

23 min

Obrázek epizody #29 ŠTEFAN DANIHEL - Z DĚTSKÉHO DOMOVA AŽ NA PÓDIUM S TEREZOU MAŠKOVOU, JAK TO CHODÍ V DĚTSKÉM DOMOVĚ?...

#29 ŠTEFAN DANIHEL - Z DĚTSKÉHO DOMOVA AŽ NA PÓDIUM S TEREZOU MAŠKOVOU, JAK TO CHODÍ V DĚTSKÉM DOMOVĚ?...

27. 6. 2026

39 min

Obrázek epizody Místa v srdci herečky Martiny Preissové

Místa v srdci herečky Martiny Preissové

27. 6. 2026

4 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Od roku 2013 je Štěpán Macháček blízkovýchodním zpravodajem Českého rozhlasu

Reportáže zahraničních zpravodajů: Od roku 2013 je Štěpán Macháček blízkovýchodním zpravodajem Českého rozhlasu

27. 6. 2026

24 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Biouhel je nesmrtelný užitečný pomocník. Vydrží tisíce let

Hobby magazín: Biouhel je nesmrtelný užitečný pomocník. Vydrží tisíce let

27. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Biouhel je nesmrtelný užitečný pomocník. Vydrží tisíce let

Hobby magazín: Biouhel je nesmrtelný užitečný pomocník. Vydrží tisíce let

27. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Zdravotní rizika extrémních veder. Porušení příměří mezi USA a Íránem. Zápas hrdosti v Seattlu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Zdravotní rizika extrémních veder. Porušení příměří mezi USA a Íránem. Zápas hrdosti v Seattlu

27. 6. 2026

19 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Radek Hegmon: Design je v nelehké situaci, lidé ho považují za elitářský. Přitom je všude kolem nás

Host Radiožurnálu: Radek Hegmon: Design je v nelehké situaci, lidé ho považují za elitářský. Přitom je všude kolem nás

27. 6. 2026

28 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Radek Hegmon: Design je v nelehké situaci, lidé ho považují za elitářský. Přitom je všude kolem nás

Host Radiožurnálu: Radek Hegmon: Design je v nelehké situaci, lidé ho považují za elitářský. Přitom je všude kolem nás

27. 6. 2026

28 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Lenka Krobotová: Snažím se za postavu myslet. Kdybych se měla do každé vžít, jsem dávno v blázinci

Host Lenky Vahalové: Lenka Krobotová: Snažím se za postavu myslet. Kdybych se měla do každé vžít, jsem dávno v blázinci

27. 6. 2026

28 min

Obrázek epizody Lenka Krobotová: Snažím se za postavu myslet. Kdybych se měla do každé vžít, jsem dávno v blázinci

Lenka Krobotová: Snažím se za postavu myslet. Kdybych se měla do každé vžít, jsem dávno v blázinci

27. 6. 2026

28 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Když mi Moja přinesla ukázat své mládě, vyhrkly mi slzy, přiznává ošetřovatel goril Marek Ždánský

Středočeská setkání: Když mi Moja přinesla ukázat své mládě, vyhrkly mi slzy, přiznává ošetřovatel goril Marek Ždánský

27. 6. 2026

26 min

Obrázek epizody Když mi Moja přinesla ukázat své mládě, vyhrkly mi slzy, přiznává ošetřovatel goril Marek Ždánský

Když mi Moja přinesla ukázat své mládě, vyhrkly mi slzy, přiznává ošetřovatel goril Marek Ždánský

27. 6. 2026

26 min

Obrázek epizody Kaple na Křížovém vrchu nad Moravským Berounem

Kaple na Křížovém vrchu nad Moravským Berounem

27. 6. 2026

4 min