Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Lenka Krobotová: Snažím se za postavu myslet. Kdybych se měla do každé vžít, jsem dávno v blázinci

Host Lenky Vahalové: Lenka Krobotová: Snažím se za postavu myslet. Kdybych se měla do každé vžít, jsem dávno v blázinci

27. 6. 2026

28 min

Obrázek epizody Lenka Krobotová: Snažím se za postavu myslet. Kdybych se měla do každé vžít, jsem dávno v blázinci

Lenka Krobotová: Snažím se za postavu myslet. Kdybych se měla do každé vžít, jsem dávno v blázinci

27. 6. 2026

28 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Když mi Moja přinesla ukázat své mládě, vyhrkly mi slzy, přiznává ošetřovatel goril Marek Ždánský

Středočeská setkání: Když mi Moja přinesla ukázat své mládě, vyhrkly mi slzy, přiznává ošetřovatel goril Marek Ždánský

27. 6. 2026

26 min

Obrázek epizody Když mi Moja přinesla ukázat své mládě, vyhrkly mi slzy, přiznává ošetřovatel goril Marek Ždánský

Když mi Moja přinesla ukázat své mládě, vyhrkly mi slzy, přiznává ošetřovatel goril Marek Ždánský

27. 6. 2026

26 min

Obrázek epizody Kaple na Křížovém vrchu nad Moravským Berounem

Kaple na Křížovém vrchu nad Moravským Berounem

27. 6. 2026

4 min

Obrázek epizody Svět zvířat: Československý vlčák okouzlí vzhledem, ale potřebuje zkušeného chovatele

Svět zvířat: Československý vlčák okouzlí vzhledem, ale potřebuje zkušeného chovatele

27. 6. 2026

21 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Erbenová přežila šoa: Nebýt politiky, vztahy by byly dobré

Osobnost Plus: Erbenová přežila šoa: Nebýt politiky, vztahy by byly dobré

27. 6. 2026

26 min

Obrázek epizody Erbenová přežila šoa: Nebýt politiky, vztahy by byly dobré

Erbenová přežila šoa: Nebýt politiky, vztahy by byly dobré

27. 6. 2026

26 min

Obrázek epizody Edmund: Zpochybňoval jsem svou víru // trans příběhy

Edmund: Zpochybňoval jsem svou víru // trans příběhy

27. 6. 2026

54 min

Obrázek epizody Selects: How Enron Fooled the World

Selects: How Enron Fooled the World

27. 6. 2026

1 hod

Obrázek epizody Laboratoř: Lék na roztroušenou sklerózu? Pomůžou geny antilopy z Tibetu

Laboratoř: Lék na roztroušenou sklerózu? Pomůžou geny antilopy z Tibetu

27. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Viktorie královské kvetou v noci. Můžou květy někdy vidět i návštěvníci Botanické zahrady Liberec?

Viktorie královské kvetou v noci. Můžou květy někdy vidět i návštěvníci Botanické zahrady Liberec?

27. 6. 2026

2 min

Obrázek epizody #39: MUDr. Lubor Mrňa: Největší omyly o silikonech, kterým ženy stále věří

#39: MUDr. Lubor Mrňa: Největší omyly o silikonech, kterým ženy stále věří

27. 6. 2026

1 hod 3 min

Obrázek epizody Neházejte ve vedrech psům míček do vody dlouho, může to mít nežádoucí následky, varuje veterinářka

Neházejte ve vedrech psům míček do vody dlouho, může to mít nežádoucí následky, varuje veterinářka

27. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody #37 Vznikl svět za 6 dnů?

#37 Vznikl svět za 6 dnů?

27. 6. 2026

31 min

Obrázek epizody KNIHY, KTERÉ VÁS NALADÍ NA LÉTO

KNIHY, KTERÉ VÁS NALADÍ NA LÉTO

27. 6. 2026

47 min

Obrázek epizody Raw Truths From The Brink Of Death - Ben Askren - #1116

Raw Truths From The Brink Of Death - Ben Askren - #1116

27. 6. 2026

1 hod 5 min

Obrázek epizody Urza o #ne_poslušnosti pro Maxim (Info.cz)

Urza o #ne_poslušnosti pro Maxim (Info.cz)

27. 6. 2026

1 hod 17 min

Obrázek epizody MDŽ: Škola nemá být seznamka vyučujících. Přesto je.

MDŽ: Škola nemá být seznamka vyučujících. Přesto je.

27. 6. 2026

56 min

Obrázek epizody Hovory: Mediátorky: Úspěch je, když od nás rodiče odcházejí s dohodou a s vizí budoucnosti pro sebe i děti

Hovory: Mediátorky: Úspěch je, když od nás rodiče odcházejí s dohodou a s vizí budoucnosti pro sebe i děti

26. 6. 2026

23 min

Obrázek epizody Ešus 22/6/2026 Pepik, Eliška, Leona a Ryan - školní výlet do Banatu

Ešus 22/6/2026 Pepik, Eliška, Leona a Ryan - školní výlet do Banatu

26. 6. 2026

59 min

Obrázek epizody Firmám chybí lidé. I brigády se stávají běžným nástrojem, jak pokrýt provoz a sezónní výkyvy

Firmám chybí lidé. I brigády se stávají běžným nástrojem, jak pokrýt provoz a sezónní výkyvy

26. 6. 2026

13 min

Obrázek epizody Dopolední host: Firmám chybí lidé. I brigády se stávají běžným nástrojem, jak pokrýt provoz a sezónní výkyvy

Dopolední host: Firmám chybí lidé. I brigády se stávají běžným nástrojem, jak pokrýt provoz a sezónní výkyvy

26. 6. 2026

13 min

Obrázek epizody Firmám chybí lidé. I brigády se stávají běžným nástrojem, jak pokrýt provoz a sezónní výkyvy

Firmám chybí lidé. I brigády se stávají běžným nástrojem, jak pokrýt provoz a sezónní výkyvy

26. 6. 2026

13 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Lukáš Kasík, Pavel Kraus a Marek Potštínský nám představí sporty, které spojuje voda a vítr

Klub Rádia Junior: Lukáš Kasík, Pavel Kraus a Marek Potštínský nám představí sporty, které spojuje voda a vítr

26. 6. 2026

33 min