Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody „Po zápase se nemluví. Kromě hokeje miluju umění a českou filharmonii“ – Slavomír Lener

„Po zápase se nemluví. Kromě hokeje miluju umění a českou filharmonii“ – Slavomír Lener

27. 2. 2025

45 min

Obrázek epizody Jiří Hynek. Odchod z ČT a zaujaté vedení, Krejčířův humor a jeho návrat, kufry ruských peněz a Česko jako jejich úspěšná pračka

Jiří Hynek. Odchod z ČT a zaujaté vedení, Krejčířův humor a jeho návrat, kufry ruských peněz a Česko jako jejich úspěšná pračka

27. 2. 2025

29 min

Obrázek epizody Pat a Mat jedou do Bausteinu

Pat a Mat jedou do Bausteinu

27. 2. 2025

31 min

Obrázek epizody Jak přežít toxický vztah a vyjít z něj silnější? Šansoniérka Renata Drössler v podcastu Popravdě s Janou Fabiánovou

Jak přežít toxický vztah a vyjít z něj silnější? Šansoniérka Renata Drössler v podcastu Popravdě s Janou Fabiánovou

27. 2. 2025

40 min

Obrázek epizody Jak přežít toxický vztah a vyjít z něj silnější? Šansoniérka Renata Drössler v podcastu Popravdě s Janou Fabiánovou

Jak přežít toxický vztah a vyjít z něj silnější? Šansoniérka Renata Drössler v podcastu Popravdě s Janou Fabiánovou

27. 2. 2025

40 min

Obrázek epizody Epizoda čtvrtá: V síti

Epizoda čtvrtá: V síti

27. 2. 2025

22 min

Obrázek epizody Republika v pohybu #19 - Pracovní trh v pohybu

Republika v pohybu #19 - Pracovní trh v pohybu

27. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody Zdarec jak sviňa: Libor Zajíc, historik piva.

Zdarec jak sviňa: Libor Zajíc, historik piva.

27. 2. 2025

1 hod 9 min

Obrázek epizody Zadrážovo kruteLPíčko- LARKIN POE-2025-3-3-A

Zadrážovo kruteLPíčko- LARKIN POE-2025-3-3-A

27. 2. 2025

1 hod 33 min

Obrázek epizody 25 zajímavostí o druhé světové válce, které jste pravděpodobně nevěděli | Historie

25 zajímavostí o druhé světové válce, které jste pravděpodobně nevěděli | Historie

27. 2. 2025

31 min

Obrázek epizody Všichni tady umřeme: Babiš chce vytvořit z Česka protektorát Donalda Trumpa

Všichni tady umřeme: Babiš chce vytvořit z Česka protektorát Donalda Trumpa

27. 2. 2025

18 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Spor o drony pro Ukrajinu

Vinohradská 12: Spor o drony pro Ukrajinu

27. 2. 2025

21 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Ondřej Soukup: Odchod z Pražského výběru mi kluci nedarovali. A tak vzniklo „Haló, Soukup. Haló?“

Blízká setkání: Ondřej Soukup: Odchod z Pražského výběru mi kluci nedarovali. A tak vzniklo „Haló, Soukup. Haló?“

26. 2. 2025

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Ondřej Soukup: Odchod z Pražského výběru mi kluci nedarovali. A tak vzniklo „Haló, Soukup. Haló?“

Blízká setkání: Ondřej Soukup: Odchod z Pražského výběru mi kluci nedarovali. A tak vzniklo „Haló, Soukup. Haló?“

26. 2. 2025

31 min

Obrázek epizody Ondřej Soukup: Odchod z Pražského výběru mi kluci nedarovali. A tak vzniklo „Haló, Soukup. Haló?“

Ondřej Soukup: Odchod z Pražského výběru mi kluci nedarovali. A tak vzniklo „Haló, Soukup. Haló?“

26. 2. 2025

32 min

Obrázek epizody Hovory: Při poslouchání pamětnického příběhu jsem plakala, přiznává editorka Paměti národa Šťastná

Hovory: Při poslouchání pamětnického příběhu jsem plakala, přiznává editorka Paměti národa Šťastná

26. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody 084 Bhagavadgíta

084 Bhagavadgíta

26. 2. 2025

57 min

Obrázek epizody Stát se chlubí, že dokáže na zoufalé situaci ukrajinských uprchlíků ještě vydělat

Stát se chlubí, že dokáže na zoufalé situaci ukrajinských uprchlíků ještě vydělat

26. 2. 2025

50 min

Obrázek epizody Dobrý záporák dělá dobrého hrdinu

Dobrý záporák dělá dobrého hrdinu

26. 2. 2025

49 min

Obrázek epizody vs. Udržitelnost (ft. Nikola Jelínek) 🍃

vs. Udržitelnost (ft. Nikola Jelínek) 🍃

26. 2. 2025

34 min

Obrázek epizody Přímá řeč: Lidský mozek reaguje na odměny. Toho využívají vývojáři aplikací a online platforem, líčí psycholog

Přímá řeč: Lidský mozek reaguje na odměny. Toho využívají vývojáři aplikací a online platforem, líčí psycholog

26. 2. 2025

32 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Člověk na Yucatán jezdí kvůli 3 věcem; mayské památky, pláže a cenotes, vypočítává Milan Knotek

Setkání u mikrofonu: Člověk na Yucatán jezdí kvůli 3 věcem; mayské památky, pláže a cenotes, vypočítává Milan Knotek

26. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody POPRASK #44 Patrick Schwarzenegger je Arnoldův syn a proto do Bílého lotosu patří - podcast

POPRASK #44 Patrick Schwarzenegger je Arnoldův syn a proto do Bílého lotosu patří - podcast

26. 2. 2025

52 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Muzikant a autor projektu Pískomil se vrací Ondřej Pečenka a herečka Henrieta Hornáčková

Klub Rádia Junior: Muzikant a autor projektu Pískomil se vrací Ondřej Pečenka a herečka Henrieta Hornáčková

26. 2. 2025

37 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ukazujeme absurditu zemědělské politiky v Evropské unii, říká o chystaných protestech šéf zemědělců

Dvacet minut Radiožurnálu: Ukazujeme absurditu zemědělské politiky v Evropské unii, říká o chystaných protestech šéf zemědělců

26. 2. 2025

23 min