Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hobby magazín: Tajemství hajniček: Proč milují listnáče a ne jehličnany

Hobby magazín: Tajemství hajniček: Proč milují listnáče a ne jehličnany

24. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Tajemství hajniček: Proč milují listnáče a ne jehličnany

Hobby magazín: Tajemství hajniček: Proč milují listnáče a ne jehličnany

24. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody TUER - úvod do metody, která zlepšuje mikrobiologické a fyzikální vlastnosti půdy

TUER - úvod do metody, která zlepšuje mikrobiologické a fyzikální vlastnosti půdy

24. 3. 2026

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Etiketa bez iluzí: Nejde o dokonalost. I já občas poliju stůl, přiznává odborník Libor Neuwirth

Blízká setkání: Etiketa bez iluzí: Nejde o dokonalost. I já občas poliju stůl, přiznává odborník Libor Neuwirth

24. 3. 2026

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Etiketa bez iluzí: Nejde o dokonalost. I já občas poliju stůl, přiznává odborník Libor Neuwirth

Blízká setkání: Etiketa bez iluzí: Nejde o dokonalost. I já občas poliju stůl, přiznává odborník Libor Neuwirth

24. 3. 2026

33 min

Obrázek epizody Etiketa bez iluzí: Nejde o dokonalost. I já občas poliju stůl, přiznává odborník Libor Neuwirth

Etiketa bez iluzí: Nejde o dokonalost. I já občas poliju stůl, přiznává odborník Libor Neuwirth

24. 3. 2026

33 min

Obrázek epizody Radioporadna: Novinky u preventivních prohlídek! Vztah praktického lékaře a pacienta by měl být založen na důvěře

Radioporadna: Novinky u preventivních prohlídek! Vztah praktického lékaře a pacienta by měl být založen na důvěře

24. 3. 2026

22 min

Obrázek epizody Studenti v Liberci platí za bydlení zhruba 4 000 korun měsíčně. Pěkná cena, hodnotí jeden z nich

Studenti v Liberci platí za bydlení zhruba 4 000 korun měsíčně. Pěkná cena, hodnotí jeden z nich

24. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Pěna dní: Vládní zoufalec

Pěna dní: Vládní zoufalec

24. 3. 2026

43 min

Obrázek epizody Bojs: Ostravské publikum je tvrdé, ale o to víc tě odmění, říká v Bojs Marcyn z kapel Moře Dní a Buty

Bojs: Ostravské publikum je tvrdé, ale o to víc tě odmění, říká v Bojs Marcyn z kapel Moře Dní a Buty

24. 3. 2026

57 min

Obrázek epizody Bojs: Ostravské publikum je tvrdé, ale o to víc tě odmění, říká v Bojs Marcyn z kapel Moře Dní a Buty

Bojs: Ostravské publikum je tvrdé, ale o to víc tě odmění, říká v Bojs Marcyn z kapel Moře Dní a Buty

24. 3. 2026

57 min

Obrázek epizody Ostravské publikum je tvrdé, ale o to víc tě odmění, říká v Bojs Marcyn z kapel Moře Dní a Buty

Ostravské publikum je tvrdé, ale o to víc tě odmění, říká v Bojs Marcyn z kapel Moře Dní a Buty

24. 3. 2026

57 min

Obrázek epizody Alex a host: Bramborových medailí jsme měli hodně. Ta v Praze bolela, říká legendární krasobruslař René Novotný

Alex a host: Bramborových medailí jsme měli hodně. Ta v Praze bolela, říká legendární krasobruslař René Novotný

24. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Bramborových medailí jsme měli hodně. Ta v Praze bolela, říká legendární krasobruslař René Novotný

Bramborových medailí jsme měli hodně. Ta v Praze bolela, říká legendární krasobruslař René Novotný

24. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Kalousek: Opozice lidi nepřesvědčí, když bude jen kritizovat

Osobnost Plus: Kalousek: Opozice lidi nepřesvědčí, když bude jen kritizovat

24. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Básník, hudebník a kurátor Jan Kunze by rád objel celý svět: Cestování zabíjí předsudky a bigotnost

Host ve studiu: Básník, hudebník a kurátor Jan Kunze by rád objel celý svět: Cestování zabíjí předsudky a bigotnost

24. 3. 2026

10 min

Obrázek epizody Neviditelní géniové: O tom, jak český systém přichází o nadané děti s 1. místopředsedkyní Lucií Měchurovou z Mensa Česko

Neviditelní géniové: O tom, jak český systém přichází o nadané děti s 1. místopředsedkyní Lucií Měchurovou z Mensa Česko

24. 3. 2026

33 min

Obrázek epizody Šatníky: „Černou jsem si v šatníku zakázala,“ říká malířka Simona Vojtěšková

Šatníky: „Černou jsem si v šatníku zakázala,“ říká malířka Simona Vojtěšková

24. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody Pro a proti: Česká mise k ropovodu: užiteční idioti Orbána, nebo pomoc?

Pro a proti: Česká mise k ropovodu: užiteční idioti Orbána, nebo pomoc?

24. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Zrušení poplatků povede k destrukci médií, říká Baxa. Musí vyjít s tím, co mají, oponuje Vondráček

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Zrušení poplatků povede k destrukci médií, říká Baxa. Musí vyjít s tím, co mají, oponuje Vondráček

24. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Vězení dopadá i na nevinné. Proč pomáhat dětem pachatelů?

Vězení dopadá i na nevinné. Proč pomáhat dětem pachatelů?

24. 3. 2026

31 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Dědek už tolik netlačí na hráče a Pardubice jsou v pohodě. Sparta působí chaoticky, říká Procházka

Čistá hra Martina Procházky: Dědek už tolik netlačí na hráče a Pardubice jsou v pohodě. Sparta působí chaoticky, říká Procházka

24. 3. 2026

48 min

Obrázek epizody Poradna: Rodinný průvodce, sociální poradenství pro lidi se zdravotním postižením či osoby o ně pečující

Poradna: Rodinný průvodce, sociální poradenství pro lidi se zdravotním postižením či osoby o ně pečující

24. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Kriminálka speciál v Ústí nad Labem

Host Dopoledního expresu: Kriminálka speciál v Ústí nad Labem

24. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Rodinný průvodce, sociální poradenství pro lidi se zdravotním postižením či osoby o ně pečující

Rodinný průvodce, sociální poradenství pro lidi se zdravotním postižením či osoby o ně pečující

24. 3. 2026

21 min