Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Všichni tady umřeme: Svět okolo nás lze měnit, čeští politici si s tím neví rady

Všichni tady umřeme: Svět okolo nás lze měnit, čeští politici si s tím neví rady

2. 3. 2025

16 min

Obrázek epizody Mozaika: Tátovi by se to líbilo, měl rád, když se rodina spojovala, říká scenáristka filmu Tichá pošta

Mozaika: Tátovi by se to líbilo, měl rád, když se rodina spojovala, říká scenáristka filmu Tichá pošta

1. 3. 2025

6 min

Obrázek epizody Pot: Společná domácnost dvou umělců? Spousta rostlin, zvířátek, i vzájemné kritiky

Pot: Společná domácnost dvou umělců? Spousta rostlin, zvířátek, i vzájemné kritiky

1. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody Pot: Společná domácnost dvou umělců? Spousta rostlin, zvířátek, i vzájemné kritiky

Pot: Společná domácnost dvou umělců? Spousta rostlin, zvířátek, i vzájemné kritiky

1. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody ArtCafé: Kráťasy na Českém lvu

ArtCafé: Kráťasy na Českém lvu

1. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Psovod Jakub Vavřín a tisková mluvčí Celního úřadu pro Středočeský kraj Yvona Matějková v Klubu RJ

Klub Rádia Junior: Psovod Jakub Vavřín a tisková mluvčí Celního úřadu pro Středočeský kraj Yvona Matějková v Klubu RJ

1. 3. 2025

34 min

Obrázek epizody Šarm: Abeceda zdraví s Hanou Stříteckou, ředitelkou spolku Fér potravina: Mechanismus imunitního systému

Šarm: Abeceda zdraví s Hanou Stříteckou, ředitelkou spolku Fér potravina: Mechanismus imunitního systému

1. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody #6 Zaměřeno na - Kristýna Cengerová /// Chtěl po mně, ať si to udělám podpatkem! | Dlouhý Široký

#6 Zaměřeno na - Kristýna Cengerová /// Chtěl po mně, ať si to udělám podpatkem! | Dlouhý Široký

1. 3. 2025

28 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku Dnes ve studiu přivítáme nové zástupce ruské a běloruské menšiny v Radě vlády pro národnostní menšiny - Viktoriju Ručkinu, předsedkyni spolku Ruská tradice a šéfredaktorku časopisu Ruské slovo, a lékaře Sergeja...

Magazín o národnostních menšinách v Česku Dnes ve studiu přivítáme nové zástupce ruské a běloruské menšiny v Radě vlády pro národnostní menšiny - Viktoriju Ručkinu, předsedkyni spolku Ruská tradice a šéfredaktorku časopisu Ruské slovo, a lékaře Sergeja...

1. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Rada vlády pro národnostní menšiny má nové členy

Rada vlády pro národnostní menšiny má nové členy

1. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Místa v srdci Pavla Horvátha

Místa v srdci Pavla Horvátha

1. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Hobití vesnička zůstala na Novém Zélandu jako památka na natáčení Pána prstenů

Reportáže zahraničních zpravodajů: Hobití vesnička zůstala na Novém Zélandu jako památka na natáčení Pána prstenů

1. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Investice do temperování chalup se vyplatí hned ze dvou důvodů

Hobby magazín: Investice do temperování chalup se vyplatí hned ze dvou důvodů

1. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Investice do temperování chalup se vyplatí hned ze dvou důvodů

Hobby magazín: Investice do temperování chalup se vyplatí hned ze dvou důvodů

1. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Minuty #02 - USA a/versus Ukrajina: Rozkol, jaký nepamatujeme

Minuty #02 - USA a/versus Ukrajina: Rozkol, jaký nepamatujeme

1. 3. 2025

12 min

Obrázek epizody Jsem ráda za tatínky u porodu. I když ne každý vydrží do konce, říká primářka ze slánské porodnice

Jsem ráda za tatínky u porodu. I když ne každý vydrží do konce, říká primářka ze slánské porodnice

1. 3. 2025

28 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Past na Zelenského, nebo nedorozumění? Poslechněte si speciál o krachu jednání mezi USA a Ukrajinou

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Past na Zelenského, nebo nedorozumění? Poslechněte si speciál o krachu jednání mezi USA a Ukrajinou

1. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Stuntriderka Kykalová: Oblíbené triky? Ráda dělám na motorce stojku a zbožňuju driftování a gumování

Host Lenky Vahalové: Stuntriderka Kykalová: Oblíbené triky? Ráda dělám na motorce stojku a zbožňuju driftování a gumování

1. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Stuntriderka Kykalová: Oblíbené triky? Ráda dělám na motorce stojku a zbožňuju driftování a gumování

Stuntriderka Kykalová: Oblíbené triky? Ráda dělám na motorce stojku a zbožňuju driftování a gumování

1. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Nemám se rád, přiznává Tomáš Šebek. Čtenáři mě vysadili na piedestal

Nemám se rád, přiznává Tomáš Šebek. Čtenáři mě vysadili na piedestal

1. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Jsem ráda za tatínky u porodu. I když ne každý vydrží do konce, říká primářka ze slánské porodnice

Středočeská setkání: Jsem ráda za tatínky u porodu. I když ne každý vydrží do konce, říká primářka ze slánské porodnice

1. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Šebek: Jsme posedlí hledáním hrdinů. Blaničtí rytíři nikdy nevyjedou

Šebek: Jsme posedlí hledáním hrdinů. Blaničtí rytíři nikdy nevyjedou

1. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Laboratoř: Emu není nejhloupější pták na světě

Laboratoř: Emu není nejhloupější pták na světě

1. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Selects: Are crickets the future of food?

Selects: Are crickets the future of food?

1. 3. 2025

43 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Petra Dvořáková: Pobyt v klášteře mě naučil sebedisciplíně a lidskosti. Je to nesamozřejmá zkušenost

Host Radiožurnálu: Petra Dvořáková: Pobyt v klášteře mě naučil sebedisciplíně a lidskosti. Je to nesamozřejmá zkušenost

1. 3. 2025

28 min