Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Odpolední interview: Krásné lidové kroje vznikají v jablunkovské dílně Ivany Di-Giustové

Odpolední interview: Krásné lidové kroje vznikají v jablunkovské dílně Ivany Di-Giustové

15. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si rozhovor Olgy Vasinkevič s autorem populárního blogu Deník cizince, Rusem Timurem Kirejevem

Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si rozhovor Olgy Vasinkevič s autorem populárního blogu Deník cizince, Rusem Timurem Kirejevem

15. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Mít čmeláky na zahradě je velká výhoda. Najděte jim místo ke hnízdění a udělejte jim budku

Hobby magazín: Mít čmeláky na zahradě je velká výhoda. Najděte jim místo ke hnízdění a udělejte jim budku

15. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Místa v srdci zpěvačky Jiřiny Anny Jandové

Místa v srdci zpěvačky Jiřiny Anny Jandové

15. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Jak se vyrábí čokoláda? Kakaové boby uvolňují látky, které vám nedají spát, popisuje čokoládovnice

Host Radiožurnálu: Jak se vyrábí čokoláda? Kakaové boby uvolňují látky, které vám nedají spát, popisuje čokoládovnice

15. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Jak se vyrábí čokoláda? Kakaové boby uvolňují látky, které vám nedají spát, popisuje čokoládovnice

Jak se vyrábí čokoláda? Kakaové boby uvolňují látky, které vám nedají spát, popisuje čokoládovnice

15. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Poláci milují svou představu o České republice a Češích, která ale často s realitou nemá mnoho společného

Reportáže zahraničních zpravodajů: Poláci milují svou představu o České republice a Češích, která ale často s realitou nemá mnoho společného

15. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Příliš velká touha po zlatě dala jméno šumavskému vrcholu Hamižná

Příliš velká touha po zlatě dala jméno šumavskému vrcholu Hamižná

15. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Mít čmeláky na zahradě je velká výhoda. Najděte jim místo ke hnízdění a udělejte jim budku

Hobby magazín: Mít čmeláky na zahradě je velká výhoda. Najděte jim místo ke hnízdění a udělejte jim budku

15. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Dočasné příměří na Ukrajině? Podmínky zkrácených úvazků. Czech Press Photo

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Dočasné příměří na Ukrajině? Podmínky zkrácených úvazků. Czech Press Photo

15. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jandová: Operaci prsou jsem prožívala víc, než jsem čekala

Osobnost Plus: Jandová: Operaci prsou jsem prožívala víc, než jsem čekala

15. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Vytváření zahrady je často párová terapie. Musím být trochu psycholog, směje se Ferdinand Leffler

Host Lenky Vahalové: Vytváření zahrady je často párová terapie. Musím být trochu psycholog, směje se Ferdinand Leffler

15. 3. 2025

22 min

Obrázek epizody Vytváření zahrady je často párová terapie. Musím být trochu psycholog, směje se Ferdinand Leffler

Vytváření zahrady je často párová terapie. Musím být trochu psycholog, směje se Ferdinand Leffler

15. 3. 2025

22 min

Obrázek epizody Putinovi i Zelenskému teče do bot. Trump tvrdě obchoduje s mírem

Putinovi i Zelenskému teče do bot. Trump tvrdě obchoduje s mírem

15. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody Laboratoř: Nová protéza ruky je citlivější. Otočí klíčem a vnímá bolest

Laboratoř: Nová protéza ruky je citlivější. Otočí klíčem a vnímá bolest

15. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody THERESA BLUEBERRY - Měla jsem poruchu příjmu potravy během školy a vyrůstala jsem s tátou

THERESA BLUEBERRY - Měla jsem poruchu příjmu potravy během školy a vyrůstala jsem s tátou

15. 3. 2025

48 min

Obrázek epizody Pozor na svatební fotografy a kameramany! Desart.cz

Pozor na svatební fotografy a kameramany! Desart.cz

15. 3. 2025

44 min

Obrázek epizody Jsou bezbariérové eventy v ČR skutečně bezbariérové?

Jsou bezbariérové eventy v ČR skutečně bezbariérové?

15. 3. 2025

43 min

Obrázek epizody Selects: How the Flu Works

Selects: How the Flu Works

15. 3. 2025

50 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Dostihová trenérka Martina Růžičková. Proč dláždila chodníky v Rakousku?

Stříbrný vítr: Dostihová trenérka Martina Růžičková. Proč dláždila chodníky v Rakousku?

15. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Dostihová trenérka Martina Růžičková. Proč dláždila chodníky v Rakousku?

Stříbrný vítr: Dostihová trenérka Martina Růžičková. Proč dláždila chodníky v Rakousku?

15. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody Dostihová trenérka Martina Růžičková. Proč dláždila chodníky v Rakousku?

Dostihová trenérka Martina Růžičková. Proč dláždila chodníky v Rakousku?

15. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody Nina Djukanovič - V Srbsku nejspíš vidíme největší studentské protesty od roku 1968

Nina Djukanovič - V Srbsku nejspíš vidíme největší studentské protesty od roku 1968

15. 3. 2025

40 min

Obrázek epizody Pod čarou: Chcete mít přehled o světě? Dávejte pozor na prošlé informace

Pod čarou: Chcete mít přehled o světě? Dávejte pozor na prošlé informace

15. 3. 2025

13 min

Obrázek epizody Modrá punčocha

Modrá punčocha

15. 3. 2025

1 min