Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Eva Podzimková po první dceři zvažovala úplně jiný život: Z jeviště k návrhům obýváků

Blízká setkání: Herečka Eva Podzimková po první dceři zvažovala úplně jiný život: Z jeviště k návrhům obýváků

29. 6. 2026

32 min

Obrázek epizody Herečka Eva Podzimková po první dceři zvažovala úplně jiný život: Z jeviště k návrhům obýváků

Herečka Eva Podzimková po první dceři zvažovala úplně jiný život: Z jeviště k návrhům obýváků

29. 6. 2026

32 min

Obrázek epizody Kam zmizela Nadia z Prciček_ Od pokeru až k OnlyFans. Příběh Shannon Elizabeth

Kam zmizela Nadia z Prciček_ Od pokeru až k OnlyFans. Příběh Shannon Elizabeth

29. 6. 2026

18 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Primář záchranky: Jediná vteřina může změnit celé prázdniny. Největší hrozbou je nepozornost

Dobré dopoledne: Primář záchranky: Jediná vteřina může změnit celé prázdniny. Největší hrozbou je nepozornost

29. 6. 2026

22 min

Obrázek epizody Sehnat první práci mají v Česku těžší mladé ženy než muži. Proč to tak je?

Sehnat první práci mají v Česku těžší mladé ženy než muži. Proč to tak je?

29. 6. 2026

17 min

Obrázek epizody Na rovinu s Tomášem Pancířem: Tesař: S arénou v Edenu bychom posunuli basket o kus dál

Na rovinu s Tomášem Pancířem: Tesař: S arénou v Edenu bychom posunuli basket o kus dál

29. 6. 2026

22 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Veronika Bednářová o knize rozhovorů s Janem Hřebejkem: Sedmnáct setkání a velká dávka svobody

Pražákům je hej: Veronika Bednářová o knize rozhovorů s Janem Hřebejkem: Sedmnáct setkání a velká dávka svobody

29. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Veronika Bednářová o knize rozhovorů s Janem Hřebejkem: Sedmnáct setkání a velká dávka svobody

Veronika Bednářová o knize rozhovorů s Janem Hřebejkem: Sedmnáct setkání a velká dávka svobody

29. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Osobnosti Česka: Jan Hrušínský: Zřeknout se veřejně otcova jména jsme s bratrem odmítli

Osobnosti Česka: Jan Hrušínský: Zřeknout se veřejně otcova jména jsme s bratrem odmítli

29. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Jan Hrušínský: Zřeknout se veřejně otcova jména jsme s bratrem odmítli

Jan Hrušínský: Zřeknout se veřejně otcova jména jsme s bratrem odmítli

29. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Bojs: „Alkohol byl nekonečná spirála zábavy. Pak jsem věděl, že musím přestat,“ říká Saša Rašilov

Bojs: „Alkohol byl nekonečná spirála zábavy. Pak jsem věděl, že musím přestat,“ říká Saša Rašilov

29. 6. 2026

50 min

Obrázek epizody Bojs: „Alkohol byl nekonečná spirála zábavy. Pak jsem věděl, že musím přestat,“ říká Saša Rašilov

Bojs: „Alkohol byl nekonečná spirála zábavy. Pak jsem věděl, že musím přestat,“ říká Saša Rašilov

29. 6. 2026

50 min

Obrázek epizody „Alkohol byl nekonečná spirála zábavy. Pak jsem věděl, že musím přestat,“ říká Saša Rašilov

„Alkohol byl nekonečná spirála zábavy. Pak jsem věděl, že musím přestat,“ říká Saša Rašilov

29. 6. 2026

50 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Vlna veder v Česku. Hranice svobody slova. Odlehčovací služby pro lidi s autismem

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Vlna veder v Česku. Hranice svobody slova. Odlehčovací služby pro lidi s autismem

29. 6. 2026

19 min

Obrázek epizody Pro a proti: Kdo povede Čechy na summitu NATO? Pavel, zdůrazňuje Chochelová. Vondráček: Má respektovat vládu

Pro a proti: Kdo povede Čechy na summitu NATO? Pavel, zdůrazňuje Chochelová. Vondráček: Má respektovat vládu

29. 6. 2026

23 min

Obrázek epizody Antivirus: Starý telefon může být na dovolené bezpečnější než nejnovější model, doporučuje Antivirus

Antivirus: Starý telefon může být na dovolené bezpečnější než nejnovější model, doporučuje Antivirus

29. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Petr Jurča, key account manager, a Jan Dragon, poradce představenstva | Investona | 24. 06. 2026

Petr Jurča, key account manager, a Jan Dragon, poradce představenstva | Investona | 24. 06. 2026

29. 6. 2026

22 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Příběh bečovského pokladu: Láhev vína jela na test a stála 30 tisíc, vracela se s hodnotou 800 tisíc

Host Radiožurnálu: Příběh bečovského pokladu: Láhev vína jela na test a stála 30 tisíc, vracela se s hodnotou 800 tisíc

29. 6. 2026

26 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Příběh bečovského pokladu: Láhev vína jela na test a stála 30 tisíc, vracela se s hodnotou 800 tisíc

Host Radiožurnálu: Příběh bečovského pokladu: Láhev vína jela na test a stála 30 tisíc, vracela se s hodnotou 800 tisíc

29. 6. 2026

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Lukáš Jelínek: Vláda nebyla připravená na autonomního prezidenta. Konfliktů zažijeme víc

Jak to vidí...: Politolog Lukáš Jelínek: Vláda nebyla připravená na autonomního prezidenta. Konfliktů zažijeme víc

29. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Nepřehlédnutelná herečka Anna Bangoura je zapojena do projektu, který pomáhá dětem proti šikaně

Host Českého rozhlasu Ostrava: Nepřehlédnutelná herečka Anna Bangoura je zapojena do projektu, který pomáhá dětem proti šikaně

29. 6. 2026

20 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Právní poradna: Spory mezi majiteli bytů a společenstvím vlastníků

Host Dopoledního expresu: Právní poradna: Spory mezi majiteli bytů a společenstvím vlastníků

29. 6. 2026

16 min

Obrázek epizody Epizoda 33: Adriana. "Vyrůstala jsem v nevěstinci"

Epizoda 33: Adriana. "Vyrůstala jsem v nevěstinci"

29. 6. 2026

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jednoduché pesto z petržele, kopru a bazalky. Dodá šmrnc letním salátům i sendvičům

Radioporadna: Jednoduché pesto z petržele, kopru a bazalky. Dodá šmrnc letním salátům i sendvičům

29. 6. 2026

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jednoduché pesto z petržele, kopru a bazalky. Dodá šmrnc letním salátům i sendvičům

Radioporadna: Jednoduché pesto z petržele, kopru a bazalky. Dodá šmrnc letním salátům i sendvičům

29. 6. 2026

19 min