Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Je tu ještě někdo střízlivý u sexu? Chemsex w/czeched substance

Je tu ještě někdo střízlivý u sexu? Chemsex w/czeched substance

25. 3. 2026

40 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pravidelné preventivní zdravotní prohlídky u dětí = komplexní kontrola celkového vývoje a zdraví

Radioporadna: Pravidelné preventivní zdravotní prohlídky u dětí = komplexní kontrola celkového vývoje a zdraví

25. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Obranná politika Česka. Vynášení informací maďarským ministrem do Ruska. Základna na Měsíci

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Obranná politika Česka. Vynášení informací maďarským ministrem do Ruska. Základna na Měsíci

25. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Krvácíš a bolestí lezeš po čtyřech? Hlavně ať to nepoznají v práci

Krvácíš a bolestí lezeš po čtyřech? Hlavně ať to nepoznají v práci

25. 3. 2026

50 min

Obrázek epizody Alex a host: Jaroslava Obermaierová: Balet nevyšel, na zpěv jsem neměla sluch, herectví bylo jediný, co zbylo

Alex a host: Jaroslava Obermaierová: Balet nevyšel, na zpěv jsem neměla sluch, herectví bylo jediný, co zbylo

25. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Jaroslava Obermaierová: Balet nevyšel, na zpěv jsem neměla sluch, herectví bylo jediný, co zbylo

Jaroslava Obermaierová: Balet nevyšel, na zpěv jsem neměla sluch, herectví bylo jediný, co zbylo

25. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Bastlová: Vláda „jde po krku“ veřejnoprávním médiím. Kdo to nevidí, nechce to vidět

Osobnost Plus: Bastlová: Vláda „jde po krku“ veřejnoprávním médiím. Kdo to nevidí, nechce to vidět

25. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Co dělat s rostoucími cenami energií a pohonných hmot? Poslechněte si Život k nezaplacení s experty

Život k nezaplacení: Co dělat s rostoucími cenami energií a pohonných hmot? Poslechněte si Život k nezaplacení s experty

25. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Radioporadna: Hladověnka nebo sedmikráska? Díky obrozenci Preslovi známe tu hezčí variantu

Radioporadna: Hladověnka nebo sedmikráska? Díky obrozenci Preslovi známe tu hezčí variantu

25. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody Radioporadna: Hladověnka nebo sedmikráska? Díky obrozenci Preslovi známe tu hezčí variantu

Radioporadna: Hladověnka nebo sedmikráska? Díky obrozenci Preslovi známe tu hezčí variantu

25. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody Když chceme rekonstruovat, musíme si to platit sami. Útulek Azyl Pes pořádá další charitativní ples

Když chceme rekonstruovat, musíme si to platit sami. Útulek Azyl Pes pořádá další charitativní ples

25. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody „To jsem tu ještě nezažil. Bojíme se.“ Houdek o poměrech na ministerstvu pro místní rozvoj

„To jsem tu ještě nezažil. Bojíme se.“ Houdek o poměrech na ministerstvu pro místní rozvoj

25. 3. 2026

31 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Ve Rtyni žijeme velice intenzivně. Pořád se u nás něco děje, usmívá se starosta Stanislav Řezníček

Host ve studiu: Ve Rtyni žijeme velice intenzivně. Pořád se u nás něco děje, usmívá se starosta Stanislav Řezníček

25. 3. 2026

10 min

Obrázek epizody Impakt: O událostech, které mají dopad na život mladých lidí. Startuje nový pořad Impakt

Impakt: O událostech, které mají dopad na život mladých lidí. Startuje nový pořad Impakt

25. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Večerníčky, perníčky, příběhy a komunita: Jak se v Amsterdamu učí česky

Večerníčky, perníčky, příběhy a komunita: Jak se v Amsterdamu učí česky

25. 3. 2026

11 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Jak se zapojuje koordinátor do zkoušení nových léků

S Arenbergerem nejen o medicíně: Jak se zapojuje koordinátor do zkoušení nových léků

25. 3. 2026

20 min

Obrázek epizody Pro a proti: Sbormistr a příběh oběti. Jak citlivě vyprávět true crime?

Pro a proti: Sbormistr a příběh oběti. Jak citlivě vyprávět true crime?

25. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Pořád mi nedochází, co se mi povedlo, říká Anežka Indráčková o zlatu z mistrovství světa

Pořád mi nedochází, co se mi povedlo, říká Anežka Indráčková o zlatu z mistrovství světa

25. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Bez migrantů to nejde. Španělsko jim otevírá cestu k pobytu

Bez migrantů to nejde. Španělsko jim otevírá cestu k pobytu

25. 3. 2026

41 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Z aktivistky za práva zvířat architektkou. Júlia Hanuliaková pomáhá s rozšířením liberecké zoo

Setkání u mikrofonu: Z aktivistky za práva zvířat architektkou. Júlia Hanuliaková pomáhá s rozšířením liberecké zoo

25. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody Z aktivistky za práva zvířat architektkou. Júlia Hanuliaková pomáhá s rozšířením liberecké zoo

Z aktivistky za práva zvířat architektkou. Júlia Hanuliaková pomáhá s rozšířením liberecké zoo

25. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Nadšenci ze spolku Střek-ON chtějí zachránit sál Šichtovka v Ústí nad Labem

Host Dopoledního expresu: Nadšenci ze spolku Střek-ON chtějí zachránit sál Šichtovka v Ústí nad Labem

25. 3. 2026

17 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Jaro rozhoduje o všem. Včely bojují o přežití, ohrožujeme je hlavně my, říká včelařka

Dobré dopoledne: Jaro rozhoduje o všem. Včely bojují o přežití, ohrožujeme je hlavně my, říká včelařka

25. 3. 2026

22 min

Obrázek epizody Horšovský Týn je “Krumlovem západu”. Nenápadné městečko vás ale dostane

Horšovský Týn je “Krumlovem západu”. Nenápadné městečko vás ale dostane

25. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody Středeční klasika Kateřiny Neumannové: Povedená olympiáda Tuže, triumf juniorky Indráčkové a pokračování Krčmáře. Co nabídla zimní sezona?

Středeční klasika Kateřiny Neumannové: Povedená olympiáda Tuže, triumf juniorky Indráčkové a pokračování Krčmáře. Co nabídla zimní sezona?

25. 3. 2026

53 min