Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Marie Tomsová: Proti detektivkám nic nemám, ale…

Marie Tomsová: Proti detektivkám nic nemám, ale…

18. 1. 2026

4 min

Obrázek epizody Vertikála: O prvním vatikánském koncilu s Stanislavou Vodičkovou a Tomášem Petráčkem

Vertikála: O prvním vatikánském koncilu s Stanislavou Vodičkovou a Tomášem Petráčkem

18. 1. 2026

25 min

Obrázek epizody Vertikála: Novinky ze světa církví a víry s Naděždou Hávovou

Vertikála: Novinky ze světa církví a víry s Naděždou Hávovou

18. 1. 2026

23 min

Obrázek epizody Fara sester Brontëových

Fara sester Brontëových

18. 1. 2026

28 min

Obrázek epizody Pavel Šporcl: Nebyl jsem zázračné dítě. Miluju cvičit na housle

Pavel Šporcl: Nebyl jsem zázračné dítě. Miluju cvičit na housle

18. 1. 2026

30 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: O sebeřízení na táboře s Aslanexeem

Studio Svobodného přístavu: O sebeřízení na táboře s Aslanexeem

18. 1. 2026

48 min

Obrázek epizody Biatlon

Biatlon

18. 1. 2026

1 min

Obrázek epizody Daniela's Back: In More Ways Than One!

Daniela's Back: In More Ways Than One!

18. 1. 2026

10 min

Obrázek epizody Arcibiskup Graubner. Stíny dneška, „zženštilá“ společnost a děti bez táty i mámy

Arcibiskup Graubner. Stíny dneška, „zženštilá“ společnost a děti bez táty i mámy

18. 1. 2026

31 min

Obrázek epizody Pot: Berou mě jako hrozbu, ale snažím se v lidech hledat to nejlepší, říká Lenka Králová

Pot: Berou mě jako hrozbu, ale snažím se v lidech hledat to nejlepší, říká Lenka Králová

17. 1. 2026

35 min

Obrázek epizody Pot: Berou mě jako hrozbu, ale snažím se v lidech hledat to nejlepší, říká Lenka Králová

Pot: Berou mě jako hrozbu, ale snažím se v lidech hledat to nejlepší, říká Lenka Králová

17. 1. 2026

35 min

Obrázek epizody #39: Jak se máte? | Pitbull aka Mr. Worrldwaaajd | LST: Jaký věkový rozdíl už je moc? | ŠOK: Ženicha je potřeba vzít rybou přes nohy!

#39: Jak se máte? | Pitbull aka Mr. Worrldwaaajd | LST: Jaký věkový rozdíl už je moc? | ŠOK: Ženicha je potřeba vzít rybou přes nohy!

17. 1. 2026

1 hod 12 min

Obrázek epizody Episode 8 - Isabella's podcast

Episode 8 - Isabella's podcast

17. 1. 2026

8 min

Obrázek epizody Šarm: Zvýšený hlas není známkou síly, používejme ho jen při nebezpečí, říká expert na etiketu Daniel Šmíd

Šarm: Zvýšený hlas není známkou síly, používejme ho jen při nebezpečí, říká expert na etiketu Daniel Šmíd

17. 1. 2026

26 min

Obrázek epizody Žárovky: Existují lepší možnosti léčby mrtvice? Žárovky s Ondřejem Volným

Žárovky: Existují lepší možnosti léčby mrtvice? Žárovky s Ondřejem Volným

17. 1. 2026

25 min

Obrázek epizody Básník proti nacismu

Básník proti nacismu

17. 1. 2026

4 min

Obrázek epizody #34 Jazyková vybavenost /// Do syna mé kamarádky bych nešla, ale myslet na něj můžu! | Dlouhý Široký

#34 Jazyková vybavenost /// Do syna mé kamarádky bych nešla, ale myslet na něj můžu! | Dlouhý Široký

17. 1. 2026

58 min

Obrázek epizody Ve třech se to lépe táhne

Ve třech se to lépe táhne

17. 1. 2026

59 min

Obrázek epizody Ukázka 32. dílu podcastu odeDna a dál… :) – 32. díl Věruška – (zpověď matky dětem)

Ukázka 32. dílu podcastu odeDna a dál… :) – 32. díl Věruška – (zpověď matky dětem)

17. 1. 2026

20 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Nohy v nich vypadaly jako konve. Výstavu o historických ponožkách uvidíte v Příboře

Odpolední interview: Nohy v nich vypadaly jako konve. Výstavu o historických ponožkách uvidíte v Příboře

17. 1. 2026

8 min

Obrázek epizody Kolínské muzeum představuje vzácné středověké vitraje. Poprvé i deset dosud nikdy nevystavených

Kolínské muzeum představuje vzácné středověké vitraje. Poprvé i deset dosud nikdy nevystavených

17. 1. 2026

2 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku

Magazín o národnostních menšinách v Česku

17. 1. 2026

23 min

Obrázek epizody Místa v srdci Terezy Bebarové

Místa v srdci Terezy Bebarové

17. 1. 2026

4 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Novodobé metody i ty, o kterých bychom raději neslyšeli

Reportáže zahraničních zpravodajů: Novodobé metody i ty, o kterých bychom raději neslyšeli

17. 1. 2026

24 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Zdá se vám, že život v úlech v zimě ustal? Kdepak, včely se k zimnímu spánku neukládají

Hobby magazín: Zdá se vám, že život v úlech v zimě ustal? Kdepak, včely se k zimnímu spánku neukládají

17. 1. 2026

3 min