Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kameraman Hyksa: Film je showbyznys, takže i naše práce musí být vidět

Kameraman Hyksa: Film je showbyznys, takže i naše práce musí být vidět

29. 6. 2026

31 min

Obrázek epizody podcast - 29.6.2026

podcast - 29.6.2026

29. 6. 2026

9 min

Obrázek epizody Tap Takeover speciál s domovarníkem Adamem Vošahlíkem: Mírný diacetyl mám v českém ležáku rád.

Tap Takeover speciál s domovarníkem Adamem Vošahlíkem: Mírný diacetyl mám v českém ležáku rád.

29. 6. 2026

1 hod 11 min

Obrázek epizody Z druhé galerie: PAMĚŤ V HLAVNÍ ROLI

Z druhé galerie: PAMĚŤ V HLAVNÍ ROLI

29. 6. 2026

28 min

Obrázek epizody Zámek Brandýs nad Labem byl letním a loveckým sídlem Habsburků. Oblíbil si ho i císař Rudolf II.

Zámek Brandýs nad Labem byl letním a loveckým sídlem Habsburků. Oblíbil si ho i císař Rudolf II.

29. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Sedlčanská kotlina patří mezi legendy motosportu. První závod se tam jel už v roce 1953

Sedlčanská kotlina patří mezi legendy motosportu. První závod se tam jel už v roce 1953

29. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Mladí Korejci přezdívají Jižní Koreji „peklo“. Odmalička žijí pod extrémním tlakem. | SVĚTOVÍ

Mladí Korejci přezdívají Jižní Koreji „peklo“. Odmalička žijí pod extrémním tlakem. | SVĚTOVÍ

29. 6. 2026

50 min

Obrázek epizody Máme hosty: Akordeon chameleon. V Litomyšli ukazují, že na něj zahrajete všechno

Máme hosty: Akordeon chameleon. V Litomyšli ukazují, že na něj zahrajete všechno

29. 6. 2026

8 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Jiný vesmír. Amerika kouzla zbavená aneb Na cestách s rozhlasovým zpravodajem Pavlem Novákem

Na cestách s Petrem Voldánem: Jiný vesmír. Amerika kouzla zbavená aneb Na cestách s rozhlasovým zpravodajem Pavlem Novákem

29. 6. 2026

35 min

Obrázek epizody Jiný vesmír. Amerika kouzla zbavená aneb Na cestách s rozhlasovým zpravodajem Pavlem Novákem

Jiný vesmír. Amerika kouzla zbavená aneb Na cestách s rozhlasovým zpravodajem Pavlem Novákem

29. 6. 2026

35 min

Obrázek epizody O podnikání: Fuck-upy, co se (ne)povedlo a jak to bude dál

O podnikání: Fuck-upy, co se (ne)povedlo a jak to bude dál

29. 6. 2026

32 min

Obrázek epizody Jak NEdáváme tipy na letní oddychovky... no možná jeden, max dva

Jak NEdáváme tipy na letní oddychovky... no možná jeden, max dva

29. 6. 2026

28 min

Obrázek epizody Zvídavec Evy Sinkovičové: Na soustroví Špicberky se nesmí chovat kočky ani rodit děti. Proč?

Zvídavec Evy Sinkovičové: Na soustroví Špicberky se nesmí chovat kočky ani rodit děti. Proč?

29. 6. 2026

2 min

Obrázek epizody Mirka Nezvalová: První dojem

Mirka Nezvalová: První dojem

29. 6. 2026

2 min

Obrázek epizody 234. Sebepoznání po císaři

234. Sebepoznání po císaři

29. 6. 2026

1 hod 3 min

Obrázek epizody Petr Borkovec: Z kroniky naší obce

Petr Borkovec: Z kroniky naší obce

29. 6. 2026

4 min

Obrázek epizody Když dítěti diagnostikují DIPG: Otevřená zpověď dvou maminek o začátcích nemoci (1. díl)

Když dítěti diagnostikují DIPG: Otevřená zpověď dvou maminek o začátcích nemoci (1. díl)

29. 6. 2026

1 hod 12 min

Obrázek epizody 33 Brutal Truths To Stop Wasting Your Potential - Alex Hormozi - #1117

33 Brutal Truths To Stop Wasting Your Potential - Alex Hormozi - #1117

29. 6. 2026

4 hod 8 min

Obrázek epizody PolitáTička Ilča Holá

PolitáTička Ilča Holá

29. 6. 2026

1 hod 29 min

Obrázek epizody Krištof Kintera: sochař a výtvarník

Krištof Kintera: sochař a výtvarník

29. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Po rozvodu jsem chtěla jen jíst, spát, vykládat si karty a koukat na reality show, vzpomíná Jana Bernášková

Po rozvodu jsem chtěla jen jíst, spát, vykládat si karty a koukat na reality show, vzpomíná Jana Bernášková

29. 6. 2026

59 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Eurokomisařka: Lepší AI má více přínosů i rizik

Bruselské chlebíčky: Eurokomisařka: Lepší AI má více přínosů i rizik

29. 6. 2026

29 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Krejčíř, Redl a papíry na hlavu

Vinohradská 12: Krejčíř, Redl a papíry na hlavu

29. 6. 2026

23 min

Obrázek epizody #12 Poznávejsvět.cz není klasická cestovka | Jak Lukáš Vokurka stíhá víc než většina z nás?

#12 Poznávejsvět.cz není klasická cestovka | Jak Lukáš Vokurka stíhá víc než většina z nás?

28. 6. 2026

1 hod 6 min

Obrázek epizody Dětství mezi herci mě formovalo. Úspěch nikdy nebyl můj hnací motor | Vojtěch Vondráček

Dětství mezi herci mě formovalo. Úspěch nikdy nebyl můj hnací motor | Vojtěch Vondráček

28. 6. 2026

48 min