Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Jednání v Rijádu o Ukrajině. Novinář svědkem tajné operace. Cena ochrany skotu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Jednání v Rijádu o Ukrajině. Novinář svědkem tajné operace. Cena ochrany skotu

25. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Šídlo: Bez Babiše ANO oslabí, pokud bude vůbec existovat

Osobnost Plus: Šídlo: Bez Babiše ANO oslabí, pokud bude vůbec existovat

25. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jaroslav Plesl o Toulkách první republikou: Tu dobu si idealizujeme. Korupční kauzy mě překvapily

Blízká setkání: Jaroslav Plesl o Toulkách první republikou: Tu dobu si idealizujeme. Korupční kauzy mě překvapily

25. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jaroslav Plesl o Toulkách první republikou: Tu dobu si idealizujeme. Korupční kauzy mě překvapily

Blízká setkání: Jaroslav Plesl o Toulkách první republikou: Tu dobu si idealizujeme. Korupční kauzy mě překvapily

25. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody Jaroslav Plesl o Toulkách první republikou: Tu dobu si idealizujeme. Korupční kauzy mě překvapily

Jaroslav Plesl o Toulkách první republikou: Tu dobu si idealizujeme. Korupční kauzy mě překvapily

25. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Kolik turistů unese středomořský ostrov? Mallorčané si užívají poslední chvíle klidu před sezónou

Zápisník zahraničních zpravodajů: Kolik turistů unese středomořský ostrov? Mallorčané si užívají poslední chvíle klidu před sezónou

25. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Kolik turistů unese středomořský ostrov? Mallorčané si užívají poslední chvíle klidu před sezónou

Kolik turistů unese středomořský ostrov? Mallorčané si užívají poslední chvíle klidu před sezónou

25. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 960

Savage Lovecast Episode 960

25. 3. 2025

55 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Herec Šafařík: Modlil jsem se k duši lesa. Po návratu z pouti po Tenerife se nedokážu nadechnout

Host Lucie Výborné: Herec Šafařík: Modlil jsem se k duši lesa. Po návratu z pouti po Tenerife se nedokážu nadechnout

25. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Herec Šafařík: Modlil jsem se k duši lesa. Po návratu z pouti po Tenerife se nedokážu nadechnout

Herec Šafařík: Modlil jsem se k duši lesa. Po návratu z pouti po Tenerife se nedokážu nadechnout

25. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Díl 34: Knihy Astrid Lindgren [2/2]

Díl 34: Knihy Astrid Lindgren [2/2]

25. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Gočárova galerie v Automatických mlýnech v Pardubicích zve na ikonická díla 20. století Andy Warhola

Host ve studiu: Gočárova galerie v Automatických mlýnech v Pardubicích zve na ikonická díla 20. století Andy Warhola

25. 3. 2025

9 min

Obrázek epizody Vizitka: Scénograf Petr Vítek: Kašírujeme realitu, kulisa je rámovačka jeviště

Vizitka: Scénograf Petr Vítek: Kašírujeme realitu, kulisa je rámovačka jeviště

25. 3. 2025

43 min

Obrázek epizody Vizitka: Scénograf Petr Vítek: Kašírujeme realitu, kulisa je rámovačka jeviště

Vizitka: Scénograf Petr Vítek: Kašírujeme realitu, kulisa je rámovačka jeviště

25. 3. 2025

43 min

Obrázek epizody Mozaika: Také jsem si všechno musela vydřít sama, říká představitelka Lízy Doolittlové Pavla Gajdošíková

Mozaika: Také jsem si všechno musela vydřít sama, říká představitelka Lízy Doolittlové Pavla Gajdošíková

25. 3. 2025

11 min

Obrázek epizody #48 Čechy spojí buď hokej, nebo přírodní katastrofa, říká zpěvačka Dáša Zázvůrková

#48 Čechy spojí buď hokej, nebo přírodní katastrofa, říká zpěvačka Dáša Zázvůrková

25. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Konec dynastie Třince, jisté Dynamo a obrovský kiks sudích. Co zatím nabídlo čtvrtfinále play-off?

Čistá hra Martina Procházky: Konec dynastie Třince, jisté Dynamo a obrovský kiks sudích. Co zatím nabídlo čtvrtfinále play-off?

25. 3. 2025

53 min

Obrázek epizody Lákalo je hospodaření, tak si pořídili kozy. Časem jich Havlátovi dojili až osmdesát

Lákalo je hospodaření, tak si pořídili kozy. Časem jich Havlátovi dojili až osmdesát

25. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Scénograf Petr Vítek: Kašírujeme realitu, kulisa je rámovačka jeviště

Scénograf Petr Vítek: Kašírujeme realitu, kulisa je rámovačka jeviště

25. 3. 2025

43 min

Obrázek epizody The Assassination of Martin Luther King, Jr. Part I

The Assassination of Martin Luther King, Jr. Part I

25. 3. 2025

39 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Naučná stezka Zapomenutá Orlová se rozrostla o další nová zastavení

Křížem krajem: Naučná stezka Zapomenutá Orlová se rozrostla o další nová zastavení

25. 3. 2025

7 min

Obrázek epizody Záchrana sov, nejtajemnějších ptáků na světě

Záchrana sov, nejtajemnějších ptáků na světě

25. 3. 2025

53 min

Obrázek epizody Žila 11 let s Petrem Mukem: Míša Klimková poodhalila zpěvákovy temné stránky a pozadí plastiky nosu

Žila 11 let s Petrem Mukem: Míša Klimková poodhalila zpěvákovy temné stránky a pozadí plastiky nosu

25. 3. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Díl 33: Astrid Lindgren [1/2]

Díl 33: Astrid Lindgren [1/2]

25. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Stretnú sa rómski chlapci a dôchodca a nie je to vtip. DÁSATO s Vladimírom Špánikom

Stretnú sa rómski chlapci a dôchodca a nie je to vtip. DÁSATO s Vladimírom Špánikom

25. 3. 2025

34 min