Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #11 Kojení - Náš příběh, existuje ideální čas na odstav? Strava během kojení

#11 Kojení - Náš příběh, existuje ideální čas na odstav? Strava během kojení

26. 3. 2026

55 min

Obrázek epizody Proč se říká, co se říká -Leze mi to krkem

Proč se říká, co se říká -Leze mi to krkem

26. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody Interview Plus: Drahá ropa znamená vítr do zad pro elektromobily, Češi budou hlasovat peněženkou, míní expert

Interview Plus: Drahá ropa znamená vítr do zad pro elektromobily, Češi budou hlasovat peněženkou, míní expert

26. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Dějiny bez konce: Koloniální běsnění, extrémní nerovnosti i sociální stát. Globální dějiny odhalují mnohé podoby kapitalismu

Dějiny bez konce: Koloniální běsnění, extrémní nerovnosti i sociální stát. Globální dějiny odhalují mnohé podoby kapitalismu

26. 3. 2026

1 hod 48 min

Obrázek epizody Kamenný most a kříž v lese, příběh zaniklých Sklenařovic

Kamenný most a kříž v lese, příběh zaniklých Sklenařovic

26. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody České slovo (Češka reč) - 26.03.2026.

České slovo (Češka reč) - 26.03.2026.

26. 3. 2026

30 min

Obrázek epizody Zátiší 25/3/2026 Josef Šlerka

Zátiší 25/3/2026 Josef Šlerka

26. 3. 2026

57 min

Obrázek epizody Ešus 23/3/2026 Nikol, František a Blízký východ

Ešus 23/3/2026 Nikol, František a Blízký východ

26. 3. 2026

59 min

Obrázek epizody Náš host: Drastická proměna před kamerami. Jakub Chládek zhubl 72 kilo a začal znovu

Náš host: Drastická proměna před kamerami. Jakub Chládek zhubl 72 kilo a začal znovu

26. 3. 2026

15 min

Obrázek epizody Náš host: Drastická proměna před kamerami. Jakub Chládek zhubl 72 kilo a začal znovu

Náš host: Drastická proměna před kamerami. Jakub Chládek zhubl 72 kilo a začal znovu

26. 3. 2026

15 min

Obrázek epizody Hotspot: Přátelství jako položka v to-do listu. Proč se dnes neumíme kámošit?

Hotspot: Přátelství jako položka v to-do listu. Proč se dnes neumíme kámošit?

26. 3. 2026

34 min

Obrázek epizody Chudáčci: Dostane Adam Ernest Českého lva? Nebo aspoň pozvánku na ceremoniál? Chudáčci napoví

Chudáčci: Dostane Adam Ernest Českého lva? Nebo aspoň pozvánku na ceremoniál? Chudáčci napoví

26. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Prase divoké je inteligentní a učenlivé zvíře. Zabydluje se i v dalších regionech

Hobby magazín: Prase divoké je inteligentní a učenlivé zvíře. Zabydluje se i v dalších regionech

26. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Prase divoké je inteligentní a učenlivé zvíře. Zabydluje se i v dalších regionech

Hobby magazín: Prase divoké je inteligentní a učenlivé zvíře. Zabydluje se i v dalších regionech

26. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: „Nevadí mi být škaredá. Jsem ráda někým jiným.“ Zuzana Mauréry o roli trenérky krasobruslaře Nepely

Blízká setkání: „Nevadí mi být škaredá. Jsem ráda někým jiným.“ Zuzana Mauréry o roli trenérky krasobruslaře Nepely

26. 3. 2026

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: „Nevadí mi být škaredá. Jsem ráda někým jiným.“ Zuzana Mauréry o roli trenérky krasobruslaře Nepely

Blízká setkání: „Nevadí mi být škaredá. Jsem ráda někým jiným.“ Zuzana Mauréry o roli trenérky krasobruslaře Nepely

26. 3. 2026

35 min

Obrázek epizody „Nevadí mi být škaredá. Jsem ráda někým jiným.“ Zuzana Mauréry o roli trenérky krasobruslaře Nepely

„Nevadí mi být škaredá. Jsem ráda někým jiným.“ Zuzana Mauréry o roli trenérky krasobruslaře Nepely

26. 3. 2026

35 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Soud o odpovědnost za závislost na sítích. Obchodní bilance zbrojovky CSG. Energetická nouze Filipín

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Soud o odpovědnost za závislost na sítích. Obchodní bilance zbrojovky CSG. Energetická nouze Filipín

26. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Šedý zákal je nejčastějším očním onemocněním. Prvním příznakem bývá změna vidění i vnímání barev

Radioporadna: Šedý zákal je nejčastějším očním onemocněním. Prvním příznakem bývá změna vidění i vnímání barev

26. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody Helena Růžičková – Přibírání, zákaz hraní, smrt syna a rakovina

Helena Růžičková – Přibírání, zákaz hraní, smrt syna a rakovina

26. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody Náš host: Originální tetování i tradiční broušení zubů zachytil v africkém pralese fotograf Václav Šilha

Náš host: Originální tetování i tradiční broušení zubů zachytil v africkém pralese fotograf Václav Šilha

26. 3. 2026

17 min

Obrázek epizody Alex a host: Nikomu se nebabrám v životě. Každý má svou cestu, říká zpěvák a kytarista Miloš Dodo Doležal

Alex a host: Nikomu se nebabrám v životě. Každý má svou cestu, říká zpěvák a kytarista Miloš Dodo Doležal

26. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Nikomu se nebabrám v životě. Každý má svou cestu, říká zpěvák a kytarista Miloš Dodo Doležal

Nikomu se nebabrám v životě. Každý má svou cestu, říká zpěvák a kytarista Miloš Dodo Doležal

26. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pozor na omítku v barvě antracitu. Hrozí jí přehřátí a deformace

Radioporadna: Pozor na omítku v barvě antracitu. Hrozí jí přehřátí a deformace

26. 3. 2026

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pozor na omítku v barvě antracitu. Hrozí jí přehřátí a deformace

Radioporadna: Pozor na omítku v barvě antracitu. Hrozí jí přehřátí a deformace

26. 3. 2026

18 min