Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Respekt k autoritám mizí, strážníci by měli mít více pravomocí, myslí si velitel píseckého sboru

Dopolední host

Respekt k autoritám mizí, strážníci by měli mít více pravomocí, myslí si velitel píseckého sboru

5. 8. 2025

28 min

Obrázek epizody Dopolední host: Respekt k autoritám mizí, strážníci by měli mít více pravomocí, myslí si velitel píseckého sboru

Český rozhlas - Rozhovory

Dopolední host: Respekt k autoritám mizí, strážníci by měli mít více pravomocí, myslí si velitel píseckého sboru

5. 8. 2025

28 min

Obrázek epizody You give up your existence

GandGandD@G@G

You give up your existence

5. 8. 2025

3 min

Obrázek epizody 149: Nejdeš do akce? Máš strach

STRACHOVÁNÍ

149: Nejdeš do akce? Máš strach

5. 8. 2025

21 min

Obrázek epizody Nemáš můj obdiv!!!!

GandGandD@G@G

Nemáš můj obdiv!!!!

5. 8. 2025

27 sec

Obrázek epizody Přes 30 let ji nikdo neviděl. Teď život vzácné velekrysy pro svět zdokumentoval František Vejmělka

Dopolední host

Přes 30 let ji nikdo neviděl. Teď život vzácné velekrysy pro svět zdokumentoval František Vejmělka

5. 8. 2025

27 min

Obrázek epizody Přes 30 let ji nikdo neviděl. Teď život vzácné velekrysy pro svět zdokumentoval František Vejmělka

Dopolední host

Přes 30 let ji nikdo neviděl. Teď život vzácné velekrysy pro svět zdokumentoval František Vejmělka

5. 8. 2025

27 min

Obrázek epizody Dopolední host: Přes 30 let ji nikdo neviděl. Teď život vzácné velekrysy pro svět zdokumentoval František Vejmělka

Dopolední host: Přes 30 let ji nikdo neviděl. Teď život vzácné velekrysy pro svět zdokumentoval František Vejmělka

5. 8. 2025

27 min

Obrázek epizody Každý jsme zodpovědný za své zdraví | Karolína Kunftová | Na Vlnách Kakaa

Na vlnách kakaa

Každý jsme zodpovědný za své zdraví | Karolína Kunftová | Na Vlnách Kakaa

5. 8. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Radioporadna: Každý koš, který vám vyleze z rukou, je přeci krásný originál, usmívá se košíkářka Martina Poliaková

Radioporadna: Každý koš, který vám vyleze z rukou, je přeci krásný originál, usmívá se košíkářka Martina Poliaková

5. 8. 2025

19 min

Obrázek epizody Písnička se musí líbit mně. Pokud se trefí i do vkusu lidí, je to bonus, říká Michal Prokop

Alex a host

Písnička se musí líbit mně. Pokud se trefí i do vkusu lidí, je to bonus, říká Michal Prokop

5. 8. 2025

27 min

Obrázek epizody Alex a host: Písnička se musí líbit mně. Pokud se trefí i do vkusu lidí, je to bonus, říká Michal Prokop

Alex a host: Písnička se musí líbit mně. Pokud se trefí i do vkusu lidí, je to bonus, říká Michal Prokop

5. 8. 2025

27 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Jak uchovat česnek voňavý a bez plísně? Sušte s natí a skladujte s levandulí

Hobby magazín: Jak uchovat česnek voňavý a bez plísně? Sušte s natí a skladujte s levandulí

5. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Jak uchovat česnek voňavý a bez plísně? Sušte s natí a skladujte s levandulí

Český rozhlas - Životní styl

Hobby magazín: Jak uchovat česnek voňavý a bez plísně? Sušte s natí a skladujte s levandulí

5. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Interview Plus: Kováč: Fico po útoku vystupuje bez omezení, ruší ale program

Interview Plus: Kováč: Fico po útoku vystupuje bez omezení, ruší ale program

5. 8. 2025

25 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Barvy mě baví! Matyáš Rola se věnuje malbě graffiti a pop artu: Mým snem je mít svou vlastní galerii

Host ve studiu: Barvy mě baví! Matyáš Rola se věnuje malbě graffiti a pop artu: Mým snem je mít svou vlastní galerii

5. 8. 2025

9 min

Obrázek epizody Pro a proti: Okamurovy plakáty: Svoboda slova, nebo šíření nenávisti?

Pro a proti: Okamurovy plakáty: Svoboda slova, nebo šíření nenávisti?

5. 8. 2025

24 min

Obrázek epizody why the planet need humans helps

GandGandD@G@G

why the planet need humans helps

5. 8. 2025

3 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Pečinka: Nevíme, co z ruské matrjošky po volbách vyskáče

Osobnost Plus: Pečinka: Nevíme, co z ruské matrjošky po volbách vyskáče

5. 8. 2025

26 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 979

Savage Lovecast

Savage Lovecast Episode 979

5. 8. 2025

55 min

Obrázek epizody Renne Dang: Vím, kdo nechci být. Otec zmizel, zbyl mi jen dopis.

Roman Kunčar, RawTalks

Renne Dang: Vím, kdo nechci být. Otec zmizel, zbyl mi jen dopis.

5. 8. 2025

1 hod 39 min

Obrázek epizody #57 Peníze by neměly motivovat ke sportu. Influencer dostane za jednu fotku víc, než by vydělal v atletice, říká překážkář Svoboda

ChariTALK

#57 Peníze by neměly motivovat ke sportu. Influencer dostane za jednu fotku víc, než by vydělal v atletice, říká překážkář Svoboda

5. 8. 2025

37 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Hlavně v létě se doporučuje pít hodně vody. Kolik toho denně vypít, aby to už nebylo moc?

Host Dopoledního expresu: Hlavně v létě se doporučuje pít hodně vody. Kolik toho denně vypít, aby to už nebylo moc?

5. 8. 2025

17 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Úrokové sazby. Úplné obsazení Pásma Gazy. Odcházející Andrzej Duda

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Úrokové sazby. Úplné obsazení Pásma Gazy. Odcházející Andrzej Duda

5. 8. 2025

19 min

Obrázek epizody Jiří Bubeníček: Standardní tance neumím, ale breakdance? Ten jsme se s bráchou učili z videa

Blízká setkání

Jiří Bubeníček: Standardní tance neumím, ale breakdance? Ten jsme se s bráchou učili z videa

5. 8. 2025

30 min