Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 955 - Letní dobrodružství

955 - Letní dobrodružství

30. 6. 2026

21 min

Obrázek epizody Ondřej Pavelka. Blížící se normalizace, komik Klempíř i zaprodaný Stropnický, Sudety a obrana humorem

Ondřej Pavelka. Blížící se normalizace, komik Klempíř i zaprodaný Stropnický, Sudety a obrana humorem

30. 6. 2026

31 min

Obrázek epizody Má jméno po autě, slavného tátu a dabuje Stranger Things. Sítě mi ale bouchly až po hitu NEPO, říká

Má jméno po autě, slavného tátu a dabuje Stranger Things. Sítě mi ale bouchly až po hitu NEPO, říká

30. 6. 2026

27 min

Obrázek epizody Agáta & hosté: Aleš Cibulka a Michal Jagelka – 26 let spolu. Jak přežít vztah… a nezabít se? (krátká verze)

Agáta & hosté: Aleš Cibulka a Michal Jagelka – 26 let spolu. Jak přežít vztah… a nezabít se? (krátká verze)

30. 6. 2026

20 min

Obrázek epizody Peníze a vliv Jany Klímové: Vyzbrojování armády vs. státní dluh

Peníze a vliv Jany Klímové: Vyzbrojování armády vs. státní dluh

30. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Klub 40: Pavel Kortan: Čtyřicítka mě naučila, že už nemusím být pořád k dispozici

Klub 40: Pavel Kortan: Čtyřicítka mě naučila, že už nemusím být pořád k dispozici

30. 6. 2026

44 min

Obrázek epizody Pavel Kortan: Čtyřicítka mě naučila, že už nemusím být pořád k dispozici

Pavel Kortan: Čtyřicítka mě naučila, že už nemusím být pořád k dispozici

30. 6. 2026

44 min

Obrázek epizody Martin Sýkora | Transformácia Vedomia časť 1

Martin Sýkora | Transformácia Vedomia časť 1

30. 6. 2026

40 min

Obrázek epizody Teplé místečko v korporátu ji přestalo hřát. Jednoho dne se sbalila a odjela přes čtvrt světa začít znovu

Teplé místečko v korporátu ji přestalo hřát. Jednoho dne se sbalila a odjela přes čtvrt světa začít znovu

30. 6. 2026

59 min

Obrázek epizody IQ

IQ

30. 6. 2026

52 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Pokus o ústavní puč? Válka Hradu s vládou

Vinohradská 12: Pokus o ústavní puč? Válka Hradu s vládou

30. 6. 2026

21 min

Obrázek epizody Hovory: Není žádná globální pravda. Současnost mi evokuje dobu před druhou světovou válkou, míní spisovatel

Hovory: Není žádná globální pravda. Současnost mi evokuje dobu před druhou světovou válkou, míní spisovatel

29. 6. 2026

23 min

Obrázek epizody Kulatý stůl Radiožurnálu: Platí v Česku svoboda slova? Kde leží její hranice? Poslechněte si Kulatý stůl se čtveřicí politiků

Kulatý stůl Radiožurnálu: Platí v Česku svoboda slova? Kde leží její hranice? Poslechněte si Kulatý stůl se čtveřicí politiků

29. 6. 2026

50 min

Obrázek epizody Cena cestovního pojištění není rozhodující. Lidé v tom často dělají velkou chybu, varuje odborník

Cena cestovního pojištění není rozhodující. Lidé v tom často dělají velkou chybu, varuje odborník

29. 6. 2026

27 min

Obrázek epizody Dopolední host: Cena cestovního pojištění není rozhodující. Lidé v tom často dělají velkou chybu, varuje odborník

Dopolední host: Cena cestovního pojištění není rozhodující. Lidé v tom často dělají velkou chybu, varuje odborník

29. 6. 2026

27 min

Obrázek epizody Cena cestovního pojištění není rozhodující. Lidé v tom často dělají velkou chybu, varuje odborník

Cena cestovního pojištění není rozhodující. Lidé v tom často dělají velkou chybu, varuje odborník

29. 6. 2026

27 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Hudebníci Jan Kopečný, Petr Ryšavý a Dalimil Smrž z hudební skupiny Botox v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Hudebníci Jan Kopečný, Petr Ryšavý a Dalimil Smrž z hudební skupiny Botox v Klubu Rádia Junior

29. 6. 2026

41 min

Obrázek epizody Čestmír & Daniela: Proč jsou nevhodné reklamy ve sportovních přenosech?

Čestmír & Daniela: Proč jsou nevhodné reklamy ve sportovních přenosech?

29. 6. 2026

1 hod 7 min

Obrázek epizody Lukáš Rohan: Olympijské stříbro, rodinný tlak, Paříž a návrat po pádu | VÍTĚZOVÉ NEBREČÍ

Lukáš Rohan: Olympijské stříbro, rodinný tlak, Paříž a návrat po pádu | VÍTĚZOVÉ NEBREČÍ

29. 6. 2026

53 min

Obrázek epizody Padni komu padni 83: Pavel bude dělat v Ankaře Macinkovi chůvu. Motoristé jsou dno vládní kadibudky

Padni komu padni 83: Pavel bude dělat v Ankaře Macinkovi chůvu. Motoristé jsou dno vládní kadibudky

29. 6. 2026

1 hod 4 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Šimon Pánek: Katastrofa ve Venezuele je obrovská. Počet obětí zemětřesení poroste do desítek tisíc

Dvacet minut Radiožurnálu: Šimon Pánek: Katastrofa ve Venezuele je obrovská. Počet obětí zemětřesení poroste do desítek tisíc

29. 6. 2026

24 min

Obrázek epizody #135 Manželka má milence i manžela: proč potřebuje žít ve dvou světech? (celá verze)

#135 Manželka má milence i manžela: proč potřebuje žít ve dvou světech? (celá verze)

29. 6. 2026

18 min

Obrázek epizody Stopař ve vodě: Koupaliště v Železném Brodě

Stopař ve vodě: Koupaliště v Železném Brodě

29. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Akcent: Pracovat se skladatelem typu Hanse Zimmera by byla pocta, říká autor hudby po přehlídce v LA

Akcent: Pracovat se skladatelem typu Hanse Zimmera by byla pocta, říká autor hudby po přehlídce v LA

29. 6. 2026

27 min

Obrázek epizody Vodní záchranáři na jablonecké přehradě i letos zachránili plavce, přesto, že tam neslouží

Vodní záchranáři na jablonecké přehradě i letos zachránili plavce, přesto, že tam neslouží

29. 6. 2026

3 min