Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Vědec: Ultrazvuk pomůže lidem s depresí či epilepsií. Můžeme změnit chování části mozku

Host Lucie Výborné: Vědec: Ultrazvuk pomůže lidem s depresí či epilepsií. Můžeme změnit chování části mozku

28. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Na návštěvě u Pavla Vítka na Karlštejně: Byl jsem narcis, vzpomínal na své začátky a prozradil detaily o chystané druhé svatbě

Na návštěvě u Pavla Vítka na Karlštejně: Byl jsem narcis, vzpomínal na své začátky a prozradil detaily o chystané druhé svatbě

28. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody 55. NESPOUTANÁ POLITIKA: Hra o Turecko - Erdogan na Železném trůnu

55. NESPOUTANÁ POLITIKA: Hra o Turecko - Erdogan na Železném trůnu

28. 3. 2025

37 min

Obrázek epizody ArtCafé: Dny Evropského filmu lákají na objevy i Andreu Arnold

ArtCafé: Dny Evropského filmu lákají na objevy i Andreu Arnold

28. 3. 2025

40 min

Obrázek epizody Host ve studiu: „Český Harry Potter“ Martin Teplý si zahrál ve filmu Tichá pošta: Daniel Radcliff je můj oblíbenec

Host ve studiu: „Český Harry Potter“ Martin Teplý si zahrál ve filmu Tichá pošta: Daniel Radcliff je můj oblíbenec

28. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Vědec: Ultrazvuk pomůže lidem s depresí či epilepsií. Můžeme změnit chování části mozku

Host Lucie Výborné: Vědec: Ultrazvuk pomůže lidem s depresí či epilepsií. Můžeme změnit chování části mozku

28. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Vědec: Ultrazvuk pomůže lidem s depresí či epilepsií. Můžeme změnit chování části mozku

Vědec: Ultrazvuk pomůže lidem s depresí či epilepsií. Můžeme změnit chování části mozku

28. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Léčba sexuálně přenosných nemocí by nemělo být tabu. Mohou totiž způsobit závažné zdravotní problémy

Host Dopoledního expresu: Léčba sexuálně přenosných nemocí by nemělo být tabu. Mohou totiž způsobit závažné zdravotní problémy

28. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Chcete darovat kostní dřeň? Poslechněte si, co dárce v případě shody čeká

Radioporadna: Chcete darovat kostní dřeň? Poslechněte si, co dárce v případě shody čeká

28. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Chcete darovat kostní dřeň? Poslechněte si, co dárce v případě shody čeká

Radioporadna: Chcete darovat kostní dřeň? Poslechněte si, co dárce v případě shody čeká

28. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Rychlobruslař Jílek: Určitě mám rezervy v technice. Chci se pořád zlepšovat, abych porážel nejlepší

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Rychlobruslař Jílek: Určitě mám rezervy v technice. Chci se pořád zlepšovat, abych porážel nejlepší

28. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Zdeněk Smištík: Učitelé a změna vnímání jejich role ve společnosti

Dobré dopoledne: Zdeněk Smištík: Učitelé a změna vnímání jejich role ve společnosti

28. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Bouře na Hostýně podle legendy vyhnala Tatary. A bouře odkryla i minci, která jejich pobyt potvrzuje

Bouře na Hostýně podle legendy vyhnala Tatary. A bouře odkryla i minci, která jejich pobyt potvrzuje

28. 3. 2025

15 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Přehrada Olešná slouží lidem už více než 60 let jako oáza klidu a odpočinku

Křížem krajem: Přehrada Olešná slouží lidem už více než 60 let jako oáza klidu a odpočinku

28. 3. 2025

8 min

Obrázek epizody Jarní speciál Needo Talks Eva a Lenka

Jarní speciál Needo Talks Eva a Lenka

28. 3. 2025

1 hod

Obrázek epizody Sledujeme rozklad České televize. V zákulisí sílí tlak na sloučení s rozhlasem a zadušení kritické novinařiny

Sledujeme rozklad České televize. V zákulisí sílí tlak na sloučení s rozhlasem a zadušení kritické novinařiny

28. 3. 2025

31 min

Obrázek epizody Vizitka: Děkanka Daniela Jobertová: Na DAMU chodí lidé s velkou vášní, které jsou ochotní mnohé obětovat

Vizitka: Děkanka Daniela Jobertová: Na DAMU chodí lidé s velkou vášní, které jsou ochotní mnohé obětovat

28. 3. 2025

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Děkanka Daniela Jobertová: Na DAMU chodí lidé s velkou vášní, které jsou ochotní mnohé obětovat

Vizitka: Děkanka Daniela Jobertová: Na DAMU chodí lidé s velkou vášní, které jsou ochotní mnohé obětovat

28. 3. 2025

45 min

Obrázek epizody Děkanka Daniela Jobertová: Na DAMU chodí lidé s velkou vášní, které jsou ochotní mnohé obětovat

Děkanka Daniela Jobertová: Na DAMU chodí lidé s velkou vášní, které jsou ochotní mnohé obětovat

28. 3. 2025

45 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Zhubnul jsem, ale kila navíc umím zahrát, směje se herec Jan Vápeník

Zálety Aleny Zárybnické: Zhubnul jsem, ale kila navíc umím zahrát, směje se herec Jan Vápeník

28. 3. 2025

34 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Zhubnul jsem, ale kila navíc umím zahrát, směje se herec Jan Vápeník

Zálety Aleny Zárybnické: Zhubnul jsem, ale kila navíc umím zahrát, směje se herec Jan Vápeník

28. 3. 2025

34 min

Obrázek epizody Zhubnul jsem, ale kila navíc umím zahrát, směje se herec Jan Vápeník

Zhubnul jsem, ale kila navíc umím zahrát, směje se herec Jan Vápeník

28. 3. 2025

34 min

Obrázek epizody NA ROVINU so Zuzanou Petkovou: Rašiho švagor dostal štátnu zákazku narýchlo, nezákonne a predražene. Štát sa tvári, že korupcia neexistuje (Epizóda 20/25)

NA ROVINU so Zuzanou Petkovou: Rašiho švagor dostal štátnu zákazku narýchlo, nezákonne a predražene. Štát sa tvári, že korupcia neexistuje (Epizóda 20/25)

28. 3. 2025

43 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: Carnivore dieta. Jaké potraviny jsou zakázané? Hubne se při ní?

Jezte, ať vám to sluší: Carnivore dieta. Jaké potraviny jsou zakázané? Hubne se při ní?

28. 3. 2025

12 min

Obrázek epizody #1 Co potřebuje slyšet a vědět těhotná žena

#1 Co potřebuje slyšet a vědět těhotná žena

28. 3. 2025

13 min