Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Borneo a Sulawesi 6. díl - Nusantara

Borneo a Sulawesi 6. díl - Nusantara

7. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody 173. díl Šimrání o partnerství s velkým věkovým rozdílem

173. díl Šimrání o partnerství s velkým věkovým rozdílem

7. 4. 2025

1 hod 9 min

Obrázek epizody Anti-Aging Expert (Peter Attia): Anti-aging Cure No One Talks About! 50% Chance You’ll Die In A Year If This Happens! Boost Testosterone Naturally Without TRT!

Anti-Aging Expert (Peter Attia): Anti-aging Cure No One Talks About! 50% Chance You’ll Die In A Year If This Happens! Boost Testosterone Naturally Without TRT!

7. 4. 2025

1 hod 48 min

Obrázek epizody Norbert Schmidt: Hřbitov, kde je pochovaný dědeček Ottly Kafkové

Norbert Schmidt: Hřbitov, kde je pochovaný dědeček Ottly Kafkové

7. 4. 2025

4 min

Obrázek epizody #62 WTF: Svatební bizáry a vztahové mindráky

#62 WTF: Svatební bizáry a vztahové mindráky

7. 4. 2025

1 hod 27 min

Obrázek epizody 23 Lessons For Being Kinder To Yourself - Joe Hudson - #925

23 Lessons For Being Kinder To Yourself - Joe Hudson - #925

7. 4. 2025

2 hod 23 min

Obrázek epizody Jana Marková: Německé dluhy, paralelní vojenské struktury v ČR a dronová diplomacie jako bumerang

Jana Marková: Německé dluhy, paralelní vojenské struktury v ČR a dronová diplomacie jako bumerang

7. 4. 2025

1 hod 52 min

Obrázek epizody Speciál - Jakub Szántó

Speciál - Jakub Szántó

7. 4. 2025

47 min

Obrázek epizody BST Power: České právo = mužské právo? aneb jsme si před zákonem všichni rovni?

BST Power: České právo = mužské právo? aneb jsme si před zákonem všichni rovni?

7. 4. 2025

36 min

Obrázek epizody Když do erotiky vede žena | Michal Gondek & Lucie Bečková | Za hranice

Když do erotiky vede žena | Michal Gondek & Lucie Bečková | Za hranice

7. 4. 2025

2 hod 2 min

Obrázek epizody Po Živote s Tomášom Verešom #96 - Ján Filc

Po Živote s Tomášom Verešom #96 - Ján Filc

7. 4. 2025

1 hod 20 min

Obrázek epizody Bylo mi blbě, na životě jsem neviděla nic pozitivního. Dnes vstávám s radostí, říká Olga Studničková Šípková

Bylo mi blbě, na životě jsem neviděla nic pozitivního. Dnes vstávám s radostí, říká Olga Studničková Šípková

7. 4. 2025

50 min

Obrázek epizody Bylo mi blbě, na životě jsem neviděla nic pozitivního. Dnes vstávám s radostí, říká Olga Studničková Šípková

Bylo mi blbě, na životě jsem neviděla nic pozitivního. Dnes vstávám s radostí, říká Olga Studničková Šípková

7. 4. 2025

50 min

Obrázek epizody Všichni tady umřeme: Změnu klimatu můžeme vyřešit během pár týdnů

Všichni tady umřeme: Změnu klimatu můžeme vyřešit během pár týdnů

7. 4. 2025

13 min

Obrázek epizody Sny o utopii: Zrušit rodinu, stát nebo muže? Průvodce feministickými vizemi budoucnosti

Sny o utopii: Zrušit rodinu, stát nebo muže? Průvodce feministickými vizemi budoucnosti

7. 4. 2025

14 min

Obrázek epizody Glum - celý tragický příběh tvora, který zachránil Středozemi | Pán prstenů

Glum - celý tragický příběh tvora, který zachránil Středozemi | Pán prstenů

7. 4. 2025

30 min

Obrázek epizody Kolaps: Jan Hornát - Vize získání nových území Trumpovým voličům imponuje

Kolaps: Jan Hornát - Vize získání nových území Trumpovým voličům imponuje

7. 4. 2025

13 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Hladík: Kdo neřeší krizi klimatu, je politikem minulosti

Bruselské chlebíčky: Hladík: Kdo neřeší krizi klimatu, je politikem minulosti

7. 4. 2025

32 min

Obrázek epizody Závislost nezávislých. Audiodokument

Závislost nezávislých. Audiodokument

7. 4. 2025

46 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Válka dronů? Na Ukrajině bojují i roboti

Vinohradská 12: Válka dronů? Na Ukrajině bojují i roboti

7. 4. 2025

20 min

Obrázek epizody Tomáš Sosna | Martin Haluzík | Lékaři.TV

Tomáš Sosna | Martin Haluzík | Lékaři.TV

6. 4. 2025

31 min

Obrázek epizody Taste of Prague Podcast, Ep. 103, o Mallorce

Taste of Prague Podcast, Ep. 103, o Mallorce

6. 4. 2025

55 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Statečná, inspirující, nezapomenutelná. Vzpomínáme na Annu Julii Slováčkovou

Blízká setkání: Statečná, inspirující, nezapomenutelná. Vzpomínáme na Annu Julii Slováčkovou

6. 4. 2025

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Statečná, inspirující, nezapomenutelná. Vzpomínáme na Annu Julii Slováčkovou

Blízká setkání: Statečná, inspirující, nezapomenutelná. Vzpomínáme na Annu Julii Slováčkovou

6. 4. 2025

29 min