Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Válek: Líbilo se mi, co Polouček provedl na Homolce. Zpětnou vazbu o Motole dostanu do prázdnin

Dvacet minut Radiožurnálu: Válek: Líbilo se mi, co Polouček provedl na Homolce. Zpětnou vazbu o Motole dostanu do prázdnin

9. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Trenduj: Je čtení trendy? Dorka zvládne 70 knížek za rok

Trenduj: Je čtení trendy? Dorka zvládne 70 knížek za rok

9. 4. 2025

46 min

Obrázek epizody O čem se mluví v Olomouckém kraji: Věděli jste, že pálení klestí je teď zakázané? Zjistěte, jak správně nakládat s biologickým odpadem

O čem se mluví v Olomouckém kraji: Věděli jste, že pálení klestí je teď zakázané? Zjistěte, jak správně nakládat s biologickým odpadem

9. 4. 2025

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jakub Štáfek: Když všichni říkají, že něco nejde, tak vím, že to jde. Jdu hlavou proti zdi

Blízká setkání: Jakub Štáfek: Když všichni říkají, že něco nejde, tak vím, že to jde. Jdu hlavou proti zdi

9. 4. 2025

32 min

Obrázek epizody V sobotu se sejdeme v Sudoměři! Co přinesli Husité světu? Čeho byli průkopníci? - HEZKÉ ČESKÉ #01

V sobotu se sejdeme v Sudoměři! Co přinesli Husité světu? Čeho byli průkopníci? - HEZKÉ ČESKÉ #01

9. 4. 2025

59 min

Obrázek epizody Czeching: Yasha 96 v Czechingu 2025: Baví mě propojovat hudební světy, třeba trance s písničkařinou

Czeching: Yasha 96 v Czechingu 2025: Baví mě propojovat hudební světy, třeba trance s písničkařinou

9. 4. 2025

12 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Daníme hloupě. Nejvíc pracující chudobu, zato nemovitosti daníme méně než okolní státy, říká Prokop

Život k nezaplacení: Daníme hloupě. Nejvíc pracující chudobu, zato nemovitosti daníme méně než okolní státy, říká Prokop

9. 4. 2025

21 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Daníme hloupě. Nejvíc pracující chudobu, zato nemovitosti daníme méně než okolní státy, říká Prokop

Život k nezaplacení: Daníme hloupě. Nejvíc pracující chudobu, zato nemovitosti daníme méně než okolní státy, říká Prokop

9. 4. 2025

21 min

Obrázek epizody Radioporadna: Spojení mozek a střevo má vliv na syndrom dráždivého tračníku. Uklidnění pacienta je velmi důležité

Radioporadna: Spojení mozek a střevo má vliv na syndrom dráždivého tračníku. Uklidnění pacienta je velmi důležité

9. 4. 2025

20 min

Obrázek epizody Uherské Hradiště – Antonín Pachl, Josef Horák a Václav Najbrt

Uherské Hradiště – Antonín Pachl, Josef Horák a Václav Najbrt

9. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Boršice – rodina Seidlerů

Boršice – rodina Seidlerů

9. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Nastoupit do Rangers pro mě byla výzva, ale vůbec jsem neváhala, říká Iva Hajnová

Nastoupit do Rangers pro mě byla výzva, ale vůbec jsem neváhala, říká Iva Hajnová

9. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Interview Plus: Varga: I kdyby Orbán prohrál volby, moci se nevzdá

Interview Plus: Varga: I kdyby Orbán prohrál volby, moci se nevzdá

9. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Okénko Moravskoslezského kraje | 09. 04. 2025

Okénko Moravskoslezského kraje | 09. 04. 2025

9. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jakub Štáfek: Když všichni říkají, že něco nejde, tak vím, že to jde. Jdu hlavou proti zdi

Blízká setkání: Jakub Štáfek: Když všichni říkají, že něco nejde, tak vím, že to jde. Jdu hlavou proti zdi

9. 4. 2025

32 min

Obrázek epizody Jakub Štáfek: Když všichni říkají, že něco nejde, tak vím, že to jde. Jdu hlavou proti zdi

Jakub Štáfek: Když všichni říkají, že něco nejde, tak vím, že to jde. Jdu hlavou proti zdi

9. 4. 2025

32 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Vzdělávání lékařů probíhá celý život

S Arenbergerem nejen o medicíně: Vzdělávání lékařů probíhá celý život

9. 4. 2025

28 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Plány zmírnění dopadů cel. Soud o újmě z očkování. Cílení Speed Marathonu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Plány zmírnění dopadů cel. Soud o újmě z očkování. Cílení Speed Marathonu

9. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Doktorská rada: Mezi hlavní rizikové faktory vzniku rakoviny kůže patří slunění a dědičné dispozice

Doktorská rada: Mezi hlavní rizikové faktory vzniku rakoviny kůže patří slunění a dědičné dispozice

9. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Krčmář: Olympiádu chci pojmout s lehkostí. Když jedete velký závod, hlava vás pustí o kousek dál

Host Lucie Výborné: Krčmář: Olympiádu chci pojmout s lehkostí. Když jedete velký závod, hlava vás pustí o kousek dál

9. 4. 2025

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Krčmář: Olympiádu chci pojmout s lehkostí. Když jedete velký závod, hlava vás pustí o kousek dál

Host Lucie Výborné: Krčmář: Olympiádu chci pojmout s lehkostí. Když jedete velký závod, hlava vás pustí o kousek dál

9. 4. 2025

26 min

Obrázek epizody Krčmář: Olympiádu chci pojmout s lehkostí. Když jedete velký závod, hlava vás pustí o kousek dál

Krčmář: Olympiádu chci pojmout s lehkostí. Když jedete velký závod, hlava vás pustí o kousek dál

9. 4. 2025

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Operní zpěvák Pavel Černoch: Zařadím rychlost a jedu, žádné turbo jako v muzikálu to není

Vizitka: Operní zpěvák Pavel Černoch: Zařadím rychlost a jedu, žádné turbo jako v muzikálu to není

9. 4. 2025

45 min

Obrázek epizody Operní zpěvák Pavel Černoch: Zařadím rychlost a jedu, žádné turbo jako v muzikálu to není

Operní zpěvák Pavel Černoch: Zařadím rychlost a jedu, žádné turbo jako v muzikálu to není

9. 4. 2025

45 min

Obrázek epizody Jana a výlety na Míru: Nádherný židovský hřbitov a jedno z největších náměstí, to všechno nabízí Třebíč

Jana a výlety na Míru: Nádherný židovský hřbitov a jedno z největších náměstí, to všechno nabízí Třebíč

9. 4. 2025

22 min