Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Doma jsme měli 5 tisíc knih, jsem odkojená detektivkami, vzpomíná spisovatelka Truhličková

Zálety Aleny Zárybnické: Doma jsme měli 5 tisíc knih, jsem odkojená detektivkami, vzpomíná spisovatelka Truhličková

13. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody Doma jsme měli 5 tisíc knih, jsem odkojená detektivkami, vzpomíná spisovatelka Truhličková

Doma jsme měli 5 tisíc knih, jsem odkojená detektivkami, vzpomíná spisovatelka Truhličková

13. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody Vltavín: Málokterý mladý člověk zná tolik lidových písní, kolik jsem znal já, vzpomínal pěvec Eduard Haken

Vltavín: Málokterý mladý člověk zná tolik lidových písní, kolik jsem znal já, vzpomínal pěvec Eduard Haken

13. 4. 2025

30 min

Obrázek epizody 2.7 - S Ilčou o netradiční svatební cestě a spokojenosti v manželství

2.7 - S Ilčou o netradiční svatební cestě a spokojenosti v manželství

13. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: Ráno bez kávy si nedovedu představit

Marie Tomsová: Ráno bez kávy si nedovedu představit

13. 4. 2025

4 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Naše reaktory fungují bezpečněji. Událost, jako byl Černobyl, se u nás stát nemůže, říká operátorka

Host Lucie Výborné: Naše reaktory fungují bezpečněji. Událost, jako byl Černobyl, se u nás stát nemůže, říká operátorka

13. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Naše reaktory fungují bezpečněji. Událost, jako byl Černobyl, se u nás stát nemůže, říká operátorka

Host Lucie Výborné: Naše reaktory fungují bezpečněji. Událost, jako byl Černobyl, se u nás stát nemůže, říká operátorka

13. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Naše reaktory fungují bezpečněji. Událost, jako byl Černobyl, se u nás stát nemůže, říká operátorka

Naše reaktory fungují bezpečněji. Událost, jako byl Černobyl, se u nás stát nemůže, říká operátorka

13. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Člověk má přirozeně touhu sdílet a dávat, popisuje filozofka

Host Lucie Výborné: Člověk má přirozeně touhu sdílet a dávat, popisuje filozofka

13. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Člověk má přirozeně touhu sdílet a dávat, popisuje filozofka

Člověk má přirozeně touhu sdílet a dávat, popisuje filozofka

13. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Vertikála: Květnou nedělí začíná Svatý týden

Vertikála: Květnou nedělí začíná Svatý týden

13. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Květná: Turín a člověk z plátna

Květná: Turín a člověk z plátna

13. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Jakub Štáfek: Správný chlapský vzor jsem nikdy neměl

Jakub Štáfek: Správný chlapský vzor jsem nikdy neměl

13. 4. 2025

52 min

Obrázek epizody Jakub Štáfek: Správný chlapský vzor jsem nikdy neměl

Jakub Štáfek: Správný chlapský vzor jsem nikdy neměl

13. 4. 2025

53 min

Obrázek epizody 15. díl - Vojta Drahokoupil

15. díl - Vojta Drahokoupil

13. 4. 2025

47 min

Obrázek epizody Podle Guinessovy knihy rekordů je Pražský hrad největším souvislým hradním komplexem na světě

Podle Guinessovy knihy rekordů je Pražský hrad největším souvislým hradním komplexem na světě

13. 4. 2025

1 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: O LibertyConu a SfL s Honzou Mošovským

Studio Svobodného přístavu: O LibertyConu a SfL s Honzou Mošovským

13. 4. 2025

1 hod 40 min

Obrázek epizody Chrysler Building

Chrysler Building

13. 4. 2025

1 min

Obrázek epizody BST Society: Redefining Masculinity in the 21st Century

BST Society: Redefining Masculinity in the 21st Century

13. 4. 2025

36 min

Obrázek epizody Kristina Soukupová. Strašlivější hrozby než fyzická válka, nanoboti a další zbraně budoucnosti i ovlivňování mysli, které zažíváme

Kristina Soukupová. Strašlivější hrozby než fyzická válka, nanoboti a další zbraně budoucnosti i ovlivňování mysli, které zažíváme

13. 4. 2025

32 min

Obrázek epizody Pot: Bridget Jones normalizuje lidskost ve světě, který servíruje dokonalost

Pot: Bridget Jones normalizuje lidskost ve světě, který servíruje dokonalost

12. 4. 2025

26 min

Obrázek epizody Šarm: Umíte telefonovat? Etiketa nám velí: přítomný člověk je společensky významnější než ten virtuální

Šarm: Umíte telefonovat? Etiketa nám velí: přítomný člověk je společensky významnější než ten virtuální

12. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Hafan běh Brdy je akce pro všechny. A nemusíte ani běžet

Klub Rádia Junior: Hafan běh Brdy je akce pro všechny. A nemusíte ani běžet

12. 4. 2025

32 min

Obrázek epizody #6 Q&A: Jak zaujmout chlapa, aby měl větší chuť na sex? | Dlouhý Široký

#6 Q&A: Jak zaujmout chlapa, aby měl větší chuť na sex? | Dlouhý Široký

12. 4. 2025

32 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Burda: Není to tak, že bych jen měl nataženou ruku a žebral

Host Lucie Výborné: Burda: Není to tak, že bych jen měl nataženou ruku a žebral

12. 4. 2025

22 min