Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Hafan běh Brdy je akce pro všechny. A nemusíte ani běžet

Klub Rádia Junior: Hafan běh Brdy je akce pro všechny. A nemusíte ani běžet

12. 4. 2025

32 min

Obrázek epizody #6 Q&A: Jak zaujmout chlapa, aby měl větší chuť na sex? | Dlouhý Široký

#6 Q&A: Jak zaujmout chlapa, aby měl větší chuť na sex? | Dlouhý Široký

12. 4. 2025

32 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Burda: Není to tak, že bych jen měl nataženou ruku a žebral

Host Lucie Výborné: Burda: Není to tak, že bych jen měl nataženou ruku a žebral

12. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Burda: Není to tak, že bych jen měl nataženou ruku a žebral

Host Lucie Výborné: Burda: Není to tak, že bych jen měl nataženou ruku a žebral

12. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Burda: Není to tak, že bych jen měl nataženou ruku a žebral

Burda: Není to tak, že bych jen měl nataženou ruku a žebral

12. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: „Pasta“ dává nadaci 500 dolarů za bod. Já dával 1000, ale bodů jsem měl polovinu, směje se Voráček

Host Lucie Výborné: „Pasta“ dává nadaci 500 dolarů za bod. Já dával 1000, ale bodů jsem měl polovinu, směje se Voráček

12. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: „Pasta“ dává nadaci 500 dolarů za bod. Já dával 1000, ale bodů jsem měl polovinu, směje se Voráček

Host Lucie Výborné: „Pasta“ dává nadaci 500 dolarů za bod. Já dával 1000, ale bodů jsem měl polovinu, směje se Voráček

12. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody „Pasta“ dává nadaci 500 dolarů za bod. Já dával 1000, ale bodů jsem měl polovinu, směje se Voráček

„Pasta“ dává nadaci 500 dolarů za bod. Já dával 1000, ale bodů jsem měl polovinu, směje se Voráček

12. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: „Jednou bude moct normálně žít. O to nám celou dobu šlo.” Maxík díky sbírce překonal vzácnou nemoc

Host Lucie Výborné: „Jednou bude moct normálně žít. O to nám celou dobu šlo.” Maxík díky sbírce překonal vzácnou nemoc

12. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Podíváme se pod ruce těm nejlepším řezníkům na světovém šampionátu

Reportáže zahraničních zpravodajů: Podíváme se pod ruce těm nejlepším řezníkům na světovém šampionátu

12. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Jak vybrat svatební květiny a dekorace | Tipy od KVITI DEKOR

Jak vybrat svatební květiny a dekorace | Tipy od KVITI DEKOR

12. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: „Jednou bude moct normálně žít. O to nám celou dobu šlo.” Maxík díky sbírce překonal vzácnou nemoc

Host Lucie Výborné: „Jednou bude moct normálně žít. O to nám celou dobu šlo.” Maxík díky sbírce překonal vzácnou nemoc

12. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody „Jednou bude moct normálně žít. O to nám celou dobu šlo.” Maxík díky sbírce překonal vzácnou nemoc

„Jednou bude moct normálně žít. O to nám celou dobu šlo.” Maxík díky sbírce překonal vzácnou nemoc

12. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku Alena Kovářová mluvila s Bělorusem Dzianisem Lameikou, velkým milovníkem rádia, který vlastní unikátní rodinou sbírku radiopřijímačů

Magazín o národnostních menšinách v Česku Alena Kovářová mluvila s Bělorusem Dzianisem Lameikou, velkým milovníkem rádia, který vlastní unikátní rodinou sbírku radiopřijímačů

12. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Místa v srdci etnografa Jana Šimánka

Místa v srdci etnografa Jana Šimánka

12. 4. 2025

4 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V plavání jsem sám svým pánem, říká paralympionik Kratochvíl

Host Lucie Výborné: V plavání jsem sám svým pánem, říká paralympionik Kratochvíl

12. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Čistý Liberec, taška Panik i drahé pálení

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Čistý Liberec, taška Panik i drahé pálení

12. 4. 2025

13 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Podle čeho vybírat letní pneumatiky? Zjistěte, jestli se nevyplatí dojet ty zimní

Hobby magazín: Podle čeho vybírat letní pneumatiky? Zjistěte, jestli se nevyplatí dojet ty zimní

12. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Podle čeho vybírat letní pneumatiky? Zjistěte, jestli se nevyplatí dojet ty zimní

Hobby magazín: Podle čeho vybírat letní pneumatiky? Zjistěte, jestli se nevyplatí dojet ty zimní

12. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Sofia z Ruže 3: Rasťo nebol môj vysnívaný. Ako hru to nebrala asi len Rebeka (ROZHOVOR)

Sofia z Ruže 3: Rasťo nebol môj vysnívaný. Ako hru to nebrala asi len Rebeka (ROZHOVOR)

12. 4. 2025

32 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Fantazie dětí je téměř neomezená, popisují manželé Vlčkovi

Host Lucie Výborné: Fantazie dětí je téměř neomezená, popisují manželé Vlčkovi

12. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Fantazie dětí je téměř neomezená, popisují manželé Vlčkovi

Fantazie dětí je téměř neomezená, popisují manželé Vlčkovi

12. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Fantazie dětí je téměř neomezená, popisují manželé Vlčkovi

Host Lucie Výborné: Fantazie dětí je téměř neomezená, popisují manželé Vlčkovi

12. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Oddělení paliativního týmu ve Fakultní Thomayerově nemocnici má za tři roky své činnosti skvělé výsledky

Oddělení paliativního týmu ve Fakultní Thomayerově nemocnici má za tři roky své činnosti skvělé výsledky

12. 4. 2025

46 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V plavání jsem sám svým pánem, říká paralympionik Kratochvíl

Host Lucie Výborné: V plavání jsem sám svým pánem, říká paralympionik Kratochvíl

12. 4. 2025

19 min