Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hobby magazín: Podle čeho vybírat letní pneumatiky? Zjistěte, jestli se nevyplatí dojet ty zimní

Hobby magazín: Podle čeho vybírat letní pneumatiky? Zjistěte, jestli se nevyplatí dojet ty zimní

12. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Podle čeho vybírat letní pneumatiky? Zjistěte, jestli se nevyplatí dojet ty zimní

Hobby magazín: Podle čeho vybírat letní pneumatiky? Zjistěte, jestli se nevyplatí dojet ty zimní

12. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Sofia z Ruže 3: Rasťo nebol môj vysnívaný. Ako hru to nebrala asi len Rebeka (ROZHOVOR)

Sofia z Ruže 3: Rasťo nebol môj vysnívaný. Ako hru to nebrala asi len Rebeka (ROZHOVOR)

12. 4. 2025

32 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Fantazie dětí je téměř neomezená, popisují manželé Vlčkovi

Host Lucie Výborné: Fantazie dětí je téměř neomezená, popisují manželé Vlčkovi

12. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Fantazie dětí je téměř neomezená, popisují manželé Vlčkovi

Fantazie dětí je téměř neomezená, popisují manželé Vlčkovi

12. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Fantazie dětí je téměř neomezená, popisují manželé Vlčkovi

Host Lucie Výborné: Fantazie dětí je téměř neomezená, popisují manželé Vlčkovi

12. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Oddělení paliativního týmu ve Fakultní Thomayerově nemocnici má za tři roky své činnosti skvělé výsledky

Oddělení paliativního týmu ve Fakultní Thomayerově nemocnici má za tři roky své činnosti skvělé výsledky

12. 4. 2025

46 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V plavání jsem sám svým pánem, říká paralympionik Kratochvíl

Host Lucie Výborné: V plavání jsem sám svým pánem, říká paralympionik Kratochvíl

12. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody V plavání jsem sám svým pánem, říká paralympionik Kratochvíl

V plavání jsem sám svým pánem, říká paralympionik Kratochvíl

12. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Je potřeba se naučit padat. K tomuhle sportu zranění a bolístky patří, tvrdí freerider Teodor Kováč

Host Lenky Vahalové: Je potřeba se naučit padat. K tomuhle sportu zranění a bolístky patří, tvrdí freerider Teodor Kováč

12. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Je potřeba se naučit padat. K tomuhle sportu zranění a bolístky patří, tvrdí freerider Teodor Kováč

Je potřeba se naučit padat. K tomuhle sportu zranění a bolístky patří, tvrdí freerider Teodor Kováč

12. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Rodičia samoživitelia to finančne nezvládajú. Pomôže im aj pôstna polievka

Rodičia samoživitelia to finančne nezvládajú. Pomôže im aj pôstna polievka

12. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Müller z Pastoral Brothers: Musíme se naučit žít v nejistotě

Osobnost Plus: Müller z Pastoral Brothers: Musíme se naučit žít v nejistotě

12. 4. 2025

26 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Když praskne struna, není to drama. Ale zažila jsem horké chvíle, říká harfistka Kateřina Englichová

Stříbrný vítr: Když praskne struna, není to drama. Ale zažila jsem horké chvíle, říká harfistka Kateřina Englichová

12. 4. 2025

43 min

Obrázek epizody Selects: Cake: So Great. So, So Great

Selects: Cake: So Great. So, So Great

12. 4. 2025

1 hod 10 min

Obrázek epizody Laboratoř: Vědci našli genetickou zbraň na pomoc zahrádkářům

Laboratoř: Vědci našli genetickou zbraň na pomoc zahrádkářům

12. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody KUNDOSAKI - Ve škole mi říkali žirafa nebo kobyla / Spolužáci v 7. třídě fetovali toluen

KUNDOSAKI - Ve škole mi říkali žirafa nebo kobyla / Spolužáci v 7. třídě fetovali toluen

12. 4. 2025

58 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Když praskne struna, není to drama. Ale zažila jsem horké chvíle, říká harfistka Kateřina Englichová

Stříbrný vítr: Když praskne struna, není to drama. Ale zažila jsem horké chvíle, říká harfistka Kateřina Englichová

12. 4. 2025

43 min

Obrázek epizody Když praskne struna, není to drama. Ale zažila jsem horké chvíle, říká harfistka Kateřina Englichová

Když praskne struna, není to drama. Ale zažila jsem horké chvíle, říká harfistka Kateřina Englichová

12. 4. 2025

43 min

Obrázek epizody Pod čarou: Co by měla vystavovat muzea? Vaše komentáře pod článkem

Pod čarou: Co by měla vystavovat muzea? Vaše komentáře pod článkem

12. 4. 2025

13 min

Obrázek epizody Pod čarou: Co by měla vystavovat muzea? Vaše komentáře pod článkem

Pod čarou: Co by měla vystavovat muzea? Vaše komentáře pod článkem

12. 4. 2025

13 min

Obrázek epizody Urza (pomalu) dělá z CzechClouda libertariána

Urza (pomalu) dělá z CzechClouda libertariána

12. 4. 2025

4 hod 25 min

Obrázek epizody Brněnské kolo

Brněnské kolo

12. 4. 2025

1 min

Obrázek epizody Unpacking The Mystery Of Consciousness - Annaka Harris - #927

Unpacking The Mystery Of Consciousness - Annaka Harris - #927

12. 4. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody Hovory: Pokud Trump zavede cla, bude všechno dražší, myslí si majitelka firmy s vířivkami

Hovory: Pokud Trump zavede cla, bude všechno dražší, myslí si majitelka firmy s vířivkami

11. 4. 2025

22 min