Obrázek epizody Houpačky: Dítě týden na džusu a suchých hranolkách na dovolené klidně přežije. I okraj pizzy může být úspěch

Houpačky: Dítě týden na džusu a suchých hranolkách na dovolené klidně přežije. I okraj pizzy může být úspěch

6. 8. 2025

38 min

Obrázek epizody Houpačky: Dítě týden na džusu a suchých hranolkách na dovolené klidně přežije. I okraj pizzy může být úspěch

Houpačky: Dítě týden na džusu a suchých hranolkách na dovolené klidně přežije. I okraj pizzy může být úspěch

6. 8. 2025

38 min

Obrázek epizody Šokovala nahou koupelí v kádi. Ráda tak chodím i po bytě, přiznala Sandra z Farmy. Zmínila intimní scénu i šikanu

Šokovala nahou koupelí v kádi. Ráda tak chodím i po bytě, přiznala Sandra z Farmy. Zmínila intimní scénu i šikanu

6. 8. 2025

16 min

Obrázek epizody Šokovala nahou koupelí v kádi. Ráda tak chodím i po bytě, přiznala Sandra z Farmy. Zmínila intimní scénu i šikanu

Šokovala nahou koupelí v kádi. Ráda tak chodím i po bytě, přiznala Sandra z Farmy. Zmínila intimní scénu i šikanu

6. 8. 2025

16 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jazyk po šedesátce? Proč ne! Důležité je chtít a vydržet

Radioporadna: Jazyk po šedesátce? Proč ne! Důležité je chtít a vydržet

6. 8. 2025

15 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jazyk po šedesátce? Proč ne! Důležité je chtít a vydržet

Radioporadna: Jazyk po šedesátce? Proč ne! Důležité je chtít a vydržet

6. 8. 2025

15 min

Obrázek epizody Kristina Höschlová: Nikdy jsem nezažila paralyzující strach. Kdybych nezasáhla, pacient by zemřel

Kristina Höschlová: Nikdy jsem nezažila paralyzující strach. Kdybych nezasáhla, pacient by zemřel

6. 8. 2025

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kristina Höschlová: Nikdy jsem nezažila paralyzující strach. Kdybych nezasáhla, pacient by zemřel

Blízká setkání: Kristina Höschlová: Nikdy jsem nezažila paralyzující strach. Kdybych nezasáhla, pacient by zemřel

6. 8. 2025

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kristina Höschlová: Nikdy jsem nezažila paralyzující strach. Kdybych nezasáhla, pacient by zemřel

Blízká setkání: Kristina Höschlová: Nikdy jsem nezažila paralyzující strach. Kdybych nezasáhla, pacient by zemřel

6. 8. 2025

32 min

Obrázek epizody Short Stuff: Marianne Bachmeier: Vigilante Mother

Short Stuff: Marianne Bachmeier: Vigilante Mother

6. 8. 2025

10 min

Obrázek epizody Janek Ledecký o osudovém setkání s manželkou před 30 lety i nové roli dědečka

Janek Ledecký o osudovém setkání s manželkou před 30 lety i nové roli dědečka

6. 8. 2025

53 min

Obrázek epizody NAROZENINOVÉ PATÁLIE | co nám studium dalo?

NAROZENINOVÉ PATÁLIE | co nám studium dalo?

6. 8. 2025

47 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Farář, který prošel syndromem vyhoření. Setkání s Pavlem Janošíkem

Host Českého rozhlasu Ostrava: Farář, který prošel syndromem vyhoření. Setkání s Pavlem Janošíkem

6. 8. 2025

21 min

Obrázek epizody Na place: S golfem jsem procestoval kus světa. Baví mě nejvíc, když už neřeším výsledky, přiznává Pohlreich

Na place: S golfem jsem procestoval kus světa. Baví mě nejvíc, když už neřeším výsledky, přiznává Pohlreich

6. 8. 2025

35 min

Obrázek epizody Vizitka: Šéf CzechTourismu Reismüller: Praha je známější než celá naše země, snažíme se to změnit

Vizitka: Šéf CzechTourismu Reismüller: Praha je známější než celá naše země, snažíme se to změnit

6. 8. 2025

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Šéf CzechTourismu Reismüller: Praha je známější než celá naše země, snažíme se to změnit

Vizitka: Šéf CzechTourismu Reismüller: Praha je známější než celá naše země, snažíme se to změnit

6. 8. 2025

45 min

Obrázek epizody Šéf CzechTourismu Reismüller: Praha je známější než celá naše země, snažíme se to změnit

Šéf CzechTourismu Reismüller: Praha je známější než celá naše země, snažíme se to změnit

6. 8. 2025

45 min

Obrázek epizody Doktorská rada: Jediná možná léčba šedého zákalu je operativní zákrok

Doktorská rada: Jediná možná léčba šedého zákalu je operativní zákrok

6. 8. 2025

3 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Gudas: Hokej je tvrdý, ale nebezpečných střetů ubývá. Je lepší dostat strom než udělat plameňáka

Host Lucie Výborné: Gudas: Hokej je tvrdý, ale nebezpečných střetů ubývá. Je lepší dostat strom než udělat plameňáka

6. 8. 2025

27 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Gudas: Hokej je tvrdý, ale nebezpečných střetů ubývá. Je lepší dostat strom než udělat plameňáka

Host Lucie Výborné: Gudas: Hokej je tvrdý, ale nebezpečných střetů ubývá. Je lepší dostat strom než udělat plameňáka

6. 8. 2025

27 min

Obrázek epizody Gudas: Hokej je tvrdý, ale nebezpečných střetů ubývá. Je lepší dostat strom než udělat plameňáka

Gudas: Hokej je tvrdý, ale nebezpečných střetů ubývá. Je lepší dostat strom než udělat plameňáka

6. 8. 2025

27 min

Obrázek epizody Náš host: Západočeská galerie představuje výjimečné dílo plzeňského umělce Vladivoje Kotyzy

Náš host: Západočeská galerie představuje výjimečné dílo plzeňského umělce Vladivoje Kotyzy

6. 8. 2025

15 min

Obrázek epizody Na židli číslo 14 by chtěl sedět každý. Jak se vyrábí nejznámější kus nábytku na světě

Na židli číslo 14 by chtěl sedět každý. Jak se vyrábí nejznámější kus nábytku na světě

6. 8. 2025

32 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Návrat památky do života. V Dolní Lutyni se snaží opravit zchátralý zámek

Křížem krajem: Návrat památky do života. V Dolní Lutyni se snaží opravit zchátralý zámek

6. 8. 2025

9 min

Obrázek epizody Zámek v Benešově nad Ploučnicí je ukázkou saské renesance. Tvoří ho celkem sedm objektů

Zámek v Benešově nad Ploučnicí je ukázkou saské renesance. Tvoří ho celkem sedm objektů

6. 8. 2025

3 min