Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Co vás zajímá: Některé léky negativně ovlivňují tvorbu slin. To je problém

Co vás zajímá: Některé léky negativně ovlivňují tvorbu slin. To je problém

14. 4. 2025

16 min

Obrázek epizody Zatloukání hřebů Viléma Koubka: Románové kutilství zbastlené z urbexu, found footage i socíku

Zatloukání hřebů Viléma Koubka: Románové kutilství zbastlené z urbexu, found footage i socíku

14. 4. 2025

1 hod 19 min

Obrázek epizody TL;DR: Zatloukání hřebů Viléma Koubka. Románové kutilství zbastlené z urbexu, found footage i socíku

TL;DR: Zatloukání hřebů Viléma Koubka. Románové kutilství zbastlené z urbexu, found footage i socíku

14. 4. 2025

1 hod 19 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Grossmannova vila na prohlídce pro všechny smysly

Křížem krajem: Grossmannova vila na prohlídce pro všechny smysly

14. 4. 2025

9 min

Obrázek epizody Jan Flaška: Technologická závist jako diagnóza

Jan Flaška: Technologická závist jako diagnóza

14. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Ladislav Rubáček vyrábí okouzlující dřevěné lampy: Budu rád, když pro mne dílna zůstane relaxem

Host ve studiu: Ladislav Rubáček vyrábí okouzlující dřevěné lampy: Budu rád, když pro mne dílna zůstane relaxem

14. 4. 2025

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Petr Just: S blížícími se volbami atmosféra zhoustne. U nevinného škádlení nezůstane

Jak to vidí...: Politolog Petr Just: S blížícími se volbami atmosféra zhoustne. U nevinného škádlení nezůstane

14. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní:  Jak se žije v Kořenově, z Kittelova domu na silnice a hematologii

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Jak se žije v Kořenově, z Kittelova domu na silnice a hematologii

14. 4. 2025

14 min

Obrázek epizody #63 Opravdu tohle stálo za hádku?

#63 Opravdu tohle stálo za hádku?

14. 4. 2025

53 min

Obrázek epizody Introducing The Ancient World - Ages

Introducing The Ancient World - Ages

14. 4. 2025

51 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Od malička to Martina Dolečka z Letohradu táhlo k vodě aneb S mořeplavcem kolem světa

Na cestách s Petrem Voldánem: Od malička to Martina Dolečka z Letohradu táhlo k vodě aneb S mořeplavcem kolem světa

14. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Od malička to Martina Dolečka z Letohradu táhlo k vodě aneb S mořeplavcem kolem světa

Od malička to Martina Dolečka z Letohradu táhlo k vodě aneb S mořeplavcem kolem světa

14. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Borneo a Sulawesi 7. díl - Východní Kalimantan

Borneo a Sulawesi 7. díl - Východní Kalimantan

14. 4. 2025

42 min

Obrázek epizody 174. díl Šimrání o vůních

174. díl Šimrání o vůních

14. 4. 2025

1 hod 9 min

Obrázek epizody Proč je naše demokracie v krizi

Proč je naše demokracie v krizi

14. 4. 2025

1 min

Obrázek epizody The Silenced Scientist: The Cure For Alzheimer's Already Exists?! Doctors Are Trapped In A Broken System! The Link Between Oral Infection & Cancer!

The Silenced Scientist: The Cure For Alzheimer's Already Exists?! Doctors Are Trapped In A Broken System! The Link Between Oral Infection & Cancer!

14. 4. 2025

1 hod 26 min

Obrázek epizody 24: FLIP KING BEZ MASKY – VĚZEŇ, INVESTOR, VŮDCE NEBO VAROVÁNÍ? Maxim Ponomarenko - EP.24

24: FLIP KING BEZ MASKY – VĚZEŇ, INVESTOR, VŮDCE NEBO VAROVÁNÍ? Maxim Ponomarenko - EP.24

14. 4. 2025

1 hod 25 min

Obrázek epizody NAPSAL JSEM KNIHU - Umění debatovat

NAPSAL JSEM KNIHU - Umění debatovat

14. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Delfíni

Delfíni

14. 4. 2025

1 min

Obrázek epizody Pavla Melková: Svoboda zůstat

Pavla Melková: Svoboda zůstat

14. 4. 2025

4 min

Obrázek epizody Why Has The World Gone Insane? - Douglas Murray - #928

Why Has The World Gone Insane? - Douglas Murray - #928

14. 4. 2025

1 hod 56 min

Obrázek epizody Kolikrát jsi člověkem?

Kolikrát jsi člověkem?

14. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Rusko v roce 2025: Po příletu nás 4 hodiny drželi na letišti. Moskva je úžasné město. | SVĚTOVÍ

Rusko v roce 2025: Po příletu nás 4 hodiny drželi na letišti. Moskva je úžasné město. | SVĚTOVÍ

14. 4. 2025

1 hod 27 min

Obrázek epizody Herečka Kristýna Frejová: Mívala jsem v sobě chaos a nejistotu. Ze tmy jsem vyšla silnější a pevnější

Herečka Kristýna Frejová: Mívala jsem v sobě chaos a nejistotu. Ze tmy jsem vyšla silnější a pevnější

14. 4. 2025

46 min

Obrázek epizody Herečka Kristýna Frejová: Mívala jsem v sobě chaos a nejistotu. Ze tmy jsem vyšla silnější a pevnější

Herečka Kristýna Frejová: Mívala jsem v sobě chaos a nejistotu. Ze tmy jsem vyšla silnější a pevnější

14. 4. 2025

46 min