Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Interview Plus: Balucha: Macrona stále více kritizují i jeho vlastní lidé. Funkčních cest z politické krize má málo

Český rozhlas - Rozhovory

Interview Plus: Balucha: Macrona stále více kritizují i jeho vlastní lidé. Funkčních cest z politické krize má málo

8. 10. 2025

26 min

Obrázek epizody Okénko Moravskoslezského kraje | 08. 10. 2025

Okénko Moravskoslezského kraje

Okénko Moravskoslezského kraje | 08. 10. 2025

8. 10. 2025

2 min

Obrázek epizody Díl 41: Rozhovor s Petrou Vemryd

My o Švédsku

Díl 41: Rozhovor s Petrou Vemryd

8. 10. 2025

52 min

Obrázek epizody FOTRŮV VÝCUC z Jak naučit sebe i děti jakýkoliv cizí jazyk bez stresu | Broňa Sobotka

FOTROVINY

FOTRŮV VÝCUC z Jak naučit sebe i děti jakýkoliv cizí jazyk bez stresu | Broňa Sobotka

8. 10. 2025

6 min

Obrázek epizody Houpačky: To, že všechny seřveme, není selhání. Jen jsme toho zvládly už moc, říká autorka knihy Přetíženy

Český rozhlas - Životní styl

Houpačky: To, že všechny seřveme, není selhání. Jen jsme toho zvládly už moc, říká autorka knihy Přetíženy

8. 10. 2025

27 min

Obrázek epizody Houpačky: To, že všechny seřveme, není selhání. Jen jsme toho zvládly už moc, říká autorka knihy Přetíženy

Houpačky: To, že všechny seřveme, není selhání. Jen jsme toho zvládly už moc, říká autorka knihy Přetíženy

8. 10. 2025

27 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Narodila se za první republiky a příští rok na jaře oslaví rovných devadesát

Odpolední interview: Narodila se za první republiky a příští rok na jaře oslaví rovných devadesát

8. 10. 2025

11 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Prokop: Ve volbách se mobilizovaly chudší regiony. Hnutí ANO se podařilo vysát antisystémové strany

Český rozhlas - Životní styl

Život k nezaplacení: Prokop: Ve volbách se mobilizovaly chudší regiony. Hnutí ANO se podařilo vysát antisystémové strany

8. 10. 2025

20 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Proč vidí starší lidé hůř a jaké jsou nápravné metody? O očích s oftalmologem Vadimem Fridmanem

S Arenbergerem nejen o medicíně: Proč vidí starší lidé hůř a jaké jsou nápravné metody? O očích s oftalmologem Vadimem Fridmanem

8. 10. 2025

21 min

Obrázek epizody Budou chtít kvóty nakonec muži? Ženy jsou prý ve třiceti staré na děti, ale mladé na mandát

Ženy XYZ

Budou chtít kvóty nakonec muži? Ženy jsou prý ve třiceti staré na děti, ale mladé na mandát

8. 10. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Konec Fialy v čele ODS. Růst platů ve veřejné sféře. Zákon o policii v Německu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Konec Fialy v čele ODS. Růst platů ve veřejné sféře. Zákon o policii v Německu

8. 10. 2025

19 min

Obrázek epizody Chovejte se jako Křovák, radí kynolog dětem, co dělat při setkání s cizím psem

Vybrali jsme pro vás

Chovejte se jako Křovák, radí kynolog dětem, co dělat při setkání s cizím psem

8. 10. 2025

4 min

Obrázek epizody Lit: Z Liberce do pralesa. Markéta Pilátová napsala román o hledání nového života v Brazílii

Lit: Z Liberce do pralesa. Markéta Pilátová napsala román o hledání nového života v Brazílii

8. 10. 2025

31 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Když uteče kočka, málokoho napadne zajít do útulku

Co vás zajímá: Když uteče kočka, málokoho napadne zajít do útulku

8. 10. 2025

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Ischemická choroba srdeční = největší zabiják západního světa. Obrovská zátěž na zdravotnický systém

Radioporadna: Ischemická choroba srdeční = největší zabiják západního světa. Obrovská zátěž na zdravotnický systém

8. 10. 2025

22 min

Obrázek epizody Tomáš Mikolov: AI, GPT, DeepSeek, Člověk, Vědomí, Vesmír, Evoluce #80

Pavel Mirovský Podcast

Tomáš Mikolov: AI, GPT, DeepSeek, Člověk, Vědomí, Vesmír, Evoluce #80

8. 10. 2025

1 hod 20 min

Obrázek epizody Zpívat se špičáky není snadné a hrabě Krolock je alfaupír, říká Dušan Vitázek o roli v Plese upírů

Alex a host

Zpívat se špičáky není snadné a hrabě Krolock je alfaupír, říká Dušan Vitázek o roli v Plese upírů

8. 10. 2025

29 min

Obrázek epizody Alex a host: Zpívat se špičáky není snadné a hrabě Krolock je alfaupír, říká Dušan Vitázek o roli v Plese upírů

Alex a host: Zpívat se špičáky není snadné a hrabě Krolock je alfaupír, říká Dušan Vitázek o roli v Plese upírů

8. 10. 2025

29 min

Obrázek epizody Manosféra, incelové, radikalizace: Kde se rodí mužská frustrace (host: socioložka Linda Coufal)

Sirény

Manosféra, incelové, radikalizace: Kde se rodí mužská frustrace (host: socioložka Linda Coufal)

8. 10. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody Host ve studiu: 17 dní, 19 hodin a 43 minut. Ultracyklsista Aleš Vaníček zvládl 5000 km dlouhý Transcontinental Race

Host ve studiu: 17 dní, 19 hodin a 43 minut. Ultracyklsista Aleš Vaníček zvládl 5000 km dlouhý Transcontinental Race

8. 10. 2025

10 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Planetárium Teplice letos slaví 30 let

Host Dopoledního expresu: Planetárium Teplice letos slaví 30 let

8. 10. 2025

18 min

Obrázek epizody Mezi designem, kávou a komunitou: Monika Nováková buduje kreativní prostor v Torontu

Hovory na dálku - Češi v zahraničí, příběhy bez hranic

Mezi designem, kávou a komunitou: Monika Nováková buduje kreativní prostor v Torontu

8. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Pavla Beretová: Smrt mi vzala mé nejbližší. V hospici jsem pochopila, jak léčivé je o smrti mluvit

Blízká setkání

Pavla Beretová: Smrt mi vzala mé nejbližší. V hospici jsem pochopila, jak léčivé je o smrti mluvit

8. 10. 2025

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pavla Beretová: Smrt mi vzala mé nejbližší. V hospici jsem pochopila, jak léčivé je o smrti mluvit

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Pavla Beretová: Smrt mi vzala mé nejbližší. V hospici jsem pochopila, jak léčivé je o smrti mluvit

8. 10. 2025

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pavla Beretová: Smrt mi vzala mé nejbližší. V hospici jsem pochopila, jak léčivé je o smrti mluvit

Blízká setkání: Pavla Beretová: Smrt mi vzala mé nejbližší. V hospici jsem pochopila, jak léčivé je o smrti mluvit

8. 10. 2025

32 min