Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Alex a host: Zpívat se špičáky není snadné a hrabě Krolock je alfaupír, říká Dušan Vitázek o roli v Plese upírů

Český rozhlas - Rozhovory

Alex a host: Zpívat se špičáky není snadné a hrabě Krolock je alfaupír, říká Dušan Vitázek o roli v Plese upírů

8. 10. 2025

29 min

Obrázek epizody Manosféra, incelové, radikalizace: Kde se rodí mužská frustrace (host: socioložka Linda Coufal)

Sirény

Manosféra, incelové, radikalizace: Kde se rodí mužská frustrace (host: socioložka Linda Coufal)

8. 10. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody Host ve studiu: 17 dní, 19 hodin a 43 minut. Ultracyklsista Aleš Vaníček zvládl 5000 km dlouhý Transcontinental Race

Host ve studiu: 17 dní, 19 hodin a 43 minut. Ultracyklsista Aleš Vaníček zvládl 5000 km dlouhý Transcontinental Race

8. 10. 2025

10 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Planetárium Teplice letos slaví 30 let

Host Dopoledního expresu: Planetárium Teplice letos slaví 30 let

8. 10. 2025

18 min

Obrázek epizody Mezi designem, kávou a komunitou: Monika Nováková buduje kreativní prostor v Torontu

Hovory na dálku - Češi v zahraničí, příběhy bez hranic

Mezi designem, kávou a komunitou: Monika Nováková buduje kreativní prostor v Torontu

8. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Pavla Beretová: Smrt mi vzala mé nejbližší. V hospici jsem pochopila, jak léčivé je o smrti mluvit

Blízká setkání

Pavla Beretová: Smrt mi vzala mé nejbližší. V hospici jsem pochopila, jak léčivé je o smrti mluvit

8. 10. 2025

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pavla Beretová: Smrt mi vzala mé nejbližší. V hospici jsem pochopila, jak léčivé je o smrti mluvit

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Pavla Beretová: Smrt mi vzala mé nejbližší. V hospici jsem pochopila, jak léčivé je o smrti mluvit

8. 10. 2025

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pavla Beretová: Smrt mi vzala mé nejbližší. V hospici jsem pochopila, jak léčivé je o smrti mluvit

Blízká setkání: Pavla Beretová: Smrt mi vzala mé nejbližší. V hospici jsem pochopila, jak léčivé je o smrti mluvit

8. 10. 2025

32 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Z Velkého Meziříčí až k pacientům po celé republice. Sestra v akci pomáhá lidem s lupénkou

Dobré dopoledne: Z Velkého Meziříčí až k pacientům po celé republice. Sestra v akci pomáhá lidem s lupénkou

8. 10. 2025

24 min

Obrázek epizody Short Stuff: The Call is Coming... FROM INSIDE THE HOUSE

Stuff You Should Know

Short Stuff: The Call is Coming... FROM INSIDE THE HOUSE

8. 10. 2025

15 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Konvalinka: Odvaha je nejdůležitější občanská ctnost. Bude jí zapotřebí

Osobnost Plus: Konvalinka: Odvaha je nejdůležitější občanská ctnost. Bude jí zapotřebí

8. 10. 2025

26 min

Obrázek epizody Závěr života může být i krásný. Lidé se přestanou stydět za emoce, říká ředitelka hospice

Host Lucie Výborné

Závěr života může být i krásný. Lidé se přestanou stydět za emoce, říká ředitelka hospice

8. 10. 2025

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Závěr života může být i krásný. Lidé se přestanou stydět za emoce, říká ředitelka hospice

Host Lucie Výborné: Závěr života může být i krásný. Lidé se přestanou stydět za emoce, říká ředitelka hospice

8. 10. 2025

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Závěr života může být i krásný. Lidé se přestanou stydět za emoce, říká ředitelka hospice

Host Lucie Výborné: Závěr života může být i krásný. Lidé se přestanou stydět za emoce, říká ředitelka hospice

8. 10. 2025

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Komentátor: Mírový plán je pro Hamás dost velkorysý

Pro a proti: Komentátor: Mírový plán je pro Hamás dost velkorysý

8. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Na kalimbu zahraje každý, kdo svede napsat SMS na chytrém telefonu. Nástroj navíc skvěle uklidňuje

Příběhy z Vysočiny

Na kalimbu zahraje každý, kdo svede napsat SMS na chytrém telefonu. Nástroj navíc skvěle uklidňuje

8. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Přímá řeč: Mezi lidmi se opět šíří covid-19. Doufáme, že i letos ustane před nástupem chřipky, říká primář

Přímá řeč: Mezi lidmi se opět šíří covid-19. Doufáme, že i letos ustane před nástupem chřipky, říká primář

8. 10. 2025

15 min

Obrázek epizody Vizitka: Dirigent Václav Luks: Největší zážitky máme z regionů. Mysleme i na lidi mimo kulturní centra

Vizitka: Dirigent Václav Luks: Největší zážitky máme z regionů. Mysleme i na lidi mimo kulturní centra

8. 10. 2025

50 min

Obrázek epizody Vizitka: Dirigent Václav Luks: Největší zážitky máme z regionů. Mysleme i na lidi mimo kulturní centra

Vizitka: Dirigent Václav Luks: Největší zážitky máme z regionů. Mysleme i na lidi mimo kulturní centra

8. 10. 2025

50 min

Obrázek epizody Dirigent Václav Luks: Největší zážitky máme z regionů. Mysleme i na lidi mimo kulturní centra

Vizitka

Dirigent Václav Luks: Největší zážitky máme z regionů. Mysleme i na lidi mimo kulturní centra

8. 10. 2025

50 min

Obrázek epizody podcast - 8.10.2025

novinky na webu Life4you.cz

podcast - 8.10.2025

8. 10. 2025

10 min

Obrázek epizody Od Pradědu na Hanou: Kostel v Tatenici stál asi už od počátků obce. Současný pochází z počátku 18. století

Český rozhlas - Cestování

Od Pradědu na Hanou: Kostel v Tatenici stál asi už od počátků obce. Současný pochází z počátku 18. století

8. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Markéta Debroise - žena, která změnila osudy desítek dětí v Kongu

Svět Je CooL - Neobyčejné životy obyčejných lidí

Markéta Debroise - žena, která změnila osudy desítek dětí v Kongu

8. 10. 2025

58 min

Obrázek epizody S2 Ep10: ČAS od ČASU: Veřejná debata k podpoře kreativity mladých lidí

Čas od času

S2 Ep10: ČAS od ČASU: Veřejná debata k podpoře kreativity mladých lidí

8. 10. 2025

1 hod 9 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Park u jablunkovského sanatoria má pro svou rozmanitost status arboreta

Český rozhlas - Cestování

Křížem krajem: Park u jablunkovského sanatoria má pro svou rozmanitost status arboreta

8. 10. 2025

9 min