Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Tomáš Šebek: Potřebuji být pionýrem. Bylo načase, abych se rozřezal a přinesl něco dobrého

Český rozhlas - Rozhovory

Host Lucie Výborné: Tomáš Šebek: Potřebuji být pionýrem. Bylo načase, abych se rozřezal a přinesl něco dobrého

11. 8. 2025

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Just: Falešné koalice spojuje i Svatopluk. Zajímavé bude, kolik míst dostanou menší strany

Jak to vidí...: Politolog Just: Falešné koalice spojuje i Svatopluk. Zajímavé bude, kolik míst dostanou menší strany

11. 8. 2025

25 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Destinační agentura Krušnohoří se stará jak o turisty, tak o přírodu

Host Dopoledního expresu: Destinační agentura Krušnohoří se stará jak o turisty, tak o přírodu

11. 8. 2025

14 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak reklamovat boty a nešlápnout vedle? Soudní znalec pomůže jen někdy

Český rozhlas - Životní styl

Radioporadna: Jak reklamovat boty a nešlápnout vedle? Soudní znalec pomůže jen někdy

11. 8. 2025

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak reklamovat boty a nešlápnout vedle? Soudní znalec pomůže jen někdy

Radioporadna: Jak reklamovat boty a nešlápnout vedle? Soudní znalec pomůže jen někdy

11. 8. 2025

17 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Nadávky na Spartě, forma kanonýra Chramosty, ztráta Plzně a trápení Baníku. Co nabídlo 4. kolo ligy?

Desítka Pavla Horvátha: Nadávky na Spartě, forma kanonýra Chramosty, ztráta Plzně a trápení Baníku. Co nabídlo 4. kolo ligy?

11. 8. 2025

53 min

Obrázek epizody Reparát: Chyba je investice i neodmyslitelná součást učení

Reparát: Chyba je investice i neodmyslitelná součást učení

11. 8. 2025

25 min

Obrázek epizody #80 Zrady z Redditu: dort, ex a striptérka

CO VY NA TO?

#80 Zrady z Redditu: dort, ex a striptérka

11. 8. 2025

1 hod 8 min

Obrázek epizody Speciál: Zavřeno kvůli rekonstrukci. Co se změní na Nové scéně?

Národní divadlo

Speciál: Zavřeno kvůli rekonstrukci. Co se změní na Nové scéně?

11. 8. 2025

33 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Úspěšný život a úplné dno. Obojí zná violoncellistka a zpěvačka Terezie Kovalová

Host Českého rozhlasu Ostrava: Úspěšný život a úplné dno. Obojí zná violoncellistka a zpěvačka Terezie Kovalová

11. 8. 2025

21 min

Obrázek epizody Dramatický příběh o krutém vládci a boji za právo vařit pivo ožil při hraných prohlídkách Pelhřimova

Příběhy z Vysočiny

Dramatický příběh o krutém vládci a boji za právo vařit pivo ožil při hraných prohlídkách Pelhřimova

11. 8. 2025

3 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Hokejistka Pejšová: Přechod do Švédska mě zachránil. Hodně ráda vzpomínám na první titul s Luleou

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Hokejistka Pejšová: Přechod do Švédska mě zachránil. Hodně ráda vzpomínám na první titul s Luleou

11. 8. 2025

29 min

Obrázek epizody Vizitka: DJka Babe LN: Nejsem jukebox. Vždycky se ptám, jestli bude publikum moje hraní zajímat

Český rozhlas - Osobnosti

Vizitka: DJka Babe LN: Nejsem jukebox. Vždycky se ptám, jestli bude publikum moje hraní zajímat

11. 8. 2025

45 min

Obrázek epizody DJka Babe LN: Nejsem jukebox. Vždycky se ptám, jestli bude publikum moje hraní zajímat

Vizitka

DJka Babe LN: Nejsem jukebox. Vždycky se ptám, jestli bude publikum moje hraní zajímat

11. 8. 2025

45 min

Obrázek epizody Vizitka: DJka Babe LN: Nejsem jukebox. Vždycky se ptám, jestli bude publikum moje hraní zajímat

Vizitka: DJka Babe LN: Nejsem jukebox. Vždycky se ptám, jestli bude publikum moje hraní zajímat

11. 8. 2025

24 min

Obrázek epizody Pro a proti: Skomírá svoboda slova? Dlouhodobý problém, míní Bělohradský. Podle výzkumů se jí daří, říká Koblížek

Pro a proti: Skomírá svoboda slova? Dlouhodobý problém, míní Bělohradský. Podle výzkumů se jí daří, říká Koblížek

11. 8. 2025

24 min

Obrázek epizody Olga Richterová osobně #71

Pirátské podcasty

Olga Richterová osobně #71

11. 8. 2025

10 min

Obrázek epizody Slováci si na dovolenke doprajú, bohatší Česi si strážia peňaženky

Téma.21

Slováci si na dovolenke doprajú, bohatší Česi si strážia peňaženky

11. 8. 2025

38 min

Obrázek epizody Křížem krajem: O putování po beskydských chatách s Romanou Kubicovou

Český rozhlas - Cestování

Křížem krajem: O putování po beskydských chatách s Romanou Kubicovou

11. 8. 2025

8 min

Obrázek epizody Česko 2025: Předvolební brífink: Jak zrychlit dopravu v Česku?

Česko 2025: Předvolební brífink: Jak zrychlit dopravu v Česku?

11. 8. 2025

10 min

Obrázek epizody Traktory Svoboda pomáhaly v zemědělství, tahaly čluny na Baťově kanálu a taky zachraňovaly životy

Středočeské příběhy

Traktory Svoboda pomáhaly v zemědělství, tahaly čluny na Baťově kanálu a taky zachraňovaly životy

11. 8. 2025

3 min

Obrázek epizody Na zámku Buchlovice se psaly světové dějiny. Schůzka mocnářů odstartovala první světovou válku

Zámecké léto

Na zámku Buchlovice se psaly světové dějiny. Schůzka mocnářů odstartovala první světovou válku

11. 8. 2025

3 min

Obrázek epizody BEST OF: Ben Cristovao: Jednoduše jazykem to nepůjde. ⁣Nechcem aby moje texty dávali nereálnu predstavu o sexe

Vyhonit ďábla

BEST OF: Ben Cristovao: Jednoduše jazykem to nepůjde. ⁣Nechcem aby moje texty dávali nereálnu predstavu o sexe

11. 8. 2025

55 min

Obrázek epizody Máme hosty: Výlet na hrad potěší. Košumberk se hodí za každého počasí

Máme hosty: Výlet na hrad potěší. Košumberk se hodí za každého počasí

11. 8. 2025

8 min

Obrázek epizody Jan Cempírek: Inspirace na knížku

Rozhlasový sloupek

Jan Cempírek: Inspirace na knížku

11. 8. 2025

2 min