Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Fotograf Robert Vano přežil několikrát svou smrt: Šel jsem se oběsit, ale znám to jen z vyprávění od přátel

Fotograf Robert Vano přežil několikrát svou smrt: Šel jsem se oběsit, ale znám to jen z vyprávění od přátel

16. 6. 2025

48 min

Obrázek epizody Momenty: Divadlo objevuje věci, o kterých třeba uvnitř víme, ale najednou je vidíme, říká Bolek Polívka

Momenty: Divadlo objevuje věci, o kterých třeba uvnitř víme, ale najednou je vidíme, říká Bolek Polívka

16. 6. 2025

12 min

Obrázek epizody #21 Disciplína vs. plína s Andy FITFAB: Jak být fit & fabulous (i na mateřský), o hubnutí i zdravé pizze

#21 Disciplína vs. plína s Andy FITFAB: Jak být fit & fabulous (i na mateřský), o hubnutí i zdravé pizze

16. 6. 2025

50 min

Obrázek epizody 33: KAJUMIHO AFÉRA, MIKÝŘ, OKTAGON a je náš "kamarád"  teda GAY?  BOYS ONLY epizoda ep 33

33: KAJUMIHO AFÉRA, MIKÝŘ, OKTAGON a je náš "kamarád" teda GAY? BOYS ONLY epizoda ep 33

16. 6. 2025

1 hod 16 min

Obrázek epizody 13 katastrofálních chyb, které Hitlerovi a jeho spojencům prohrály druhou světovou válku | Historie

13 katastrofálních chyb, které Hitlerovi a jeho spojencům prohrály druhou světovou válku | Historie

16. 6. 2025

32 min

Obrázek epizody Casablanca: Kafe a dort je nejlepší sport. A hory jsou lék na všechno, říká Tereza Flesarová

Casablanca: Kafe a dort je nejlepší sport. A hory jsou lék na všechno, říká Tereza Flesarová

16. 6. 2025

48 min

Obrázek epizody Kafe a dort je nejlepší sport. A hory jsou lék na všechno, říká Tereza Flesarová

Kafe a dort je nejlepší sport. A hory jsou lék na všechno, říká Tereza Flesarová

16. 6. 2025

48 min

Obrázek epizody Zemřel legendární liberecký fotograf Václav Toužimský, bylo mu 90 let

Zemřel legendární liberecký fotograf Václav Toužimský, bylo mu 90 let

16. 6. 2025

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Eva Leinweberová: Husa na provázku je životní filozofie. V tomhle duchu dělám divadlo pořád

Blízká setkání: Herečka Eva Leinweberová: Husa na provázku je životní filozofie. V tomhle duchu dělám divadlo pořád

16. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Herečka Eva Leinweberová: Husa na provázku je životní filozofie. V tomhle duchu dělám divadlo pořád

Herečka Eva Leinweberová: Husa na provázku je životní filozofie. V tomhle duchu dělám divadlo pořád

16. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Smržovská dráha bratrům Hymanovým kdysi pomohla na olympiádu a tak se teď pustili do její záchrany

Smržovská dráha bratrům Hymanovým kdysi pomohla na olympiádu a tak se teď pustili do její záchrany

16. 6. 2025

6 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Ve Svitavském lese rostou obří houby. A nejen křemenáče

Východočeské výlety: Ve Svitavském lese rostou obří houby. A nejen křemenáče

16. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Ve Svitavském lese rostou obří houby. A nejen křemenáče

Ve Svitavském lese rostou obří houby. A nejen křemenáče

16. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Vltavín: Pouť do Santiaga de Compostela mi pomohla vrátit víru v dobrého člověka, říká Dagmar Javoříková

Vltavín: Pouť do Santiaga de Compostela mi pomohla vrátit víru v dobrého člověka, říká Dagmar Javoříková

16. 6. 2025

36 min

Obrázek epizody V Survivoru jsem pochytil chuť tvořit. Forum Karlín bude velký | Renne Dang

V Survivoru jsem pochytil chuť tvořit. Forum Karlín bude velký | Renne Dang

16. 6. 2025

44 min

Obrázek epizody Tap Takeover speciál s domovařiči: Když jdeme na pivo a mají černý ležák, vždycky si ho dáme. Pít už pátý černý je ale monotématický.

Tap Takeover speciál s domovařiči: Když jdeme na pivo a mají černý ležák, vždycky si ho dáme. Pít už pátý černý je ale monotématický.

16. 6. 2025

1 hod 13 min

Obrázek epizody Chtěl jsem být šťastný. Roman Vojtek vysvětlil své rozhodnutí opustit manželku měsíc před porodem

Chtěl jsem být šťastný. Roman Vojtek vysvětlil své rozhodnutí opustit manželku měsíc před porodem

16. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Chtěl jsem být šťastný. Roman Vojtek vysvětlil své rozhodnutí opustit manželku měsíc před porodem

Chtěl jsem být šťastný. Roman Vojtek vysvětlil své rozhodnutí opustit manželku měsíc před porodem

16. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Na cestách nejen z Hradce do Hradce! Tentokrát jízda vlakem se skvělým klavíristou Matyášem Novákem

Na cestách nejen z Hradce do Hradce! Tentokrát jízda vlakem se skvělým klavíristou Matyášem Novákem

16. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Radioporadna: Operace šedého zákalu patří mezi ty nejběžnější. Vyplatí se připlatit si za čočku?

Radioporadna: Operace šedého zákalu patří mezi ty nejběžnější. Vyplatí se připlatit si za čočku?

16. 6. 2025

18 min

Obrázek epizody Na kopci nad Kamennou na Třebíčsku leží na balvanu Thorovo kladivo. Zatím ho nikdo neuzvedl

Na kopci nad Kamennou na Třebíčsku leží na balvanu Thorovo kladivo. Zatím ho nikdo neuzvedl

16. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Trénuje doma v Česku, ligu hraje v Rakousku. Kuželky jsou fyzicky náročný sport, říká Renáta Babická

Trénuje doma v Česku, ligu hraje v Rakousku. Kuželky jsou fyzicky náročný sport, říká Renáta Babická

16. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Trénuje doma v Česku, ligu hraje v Rakousku. Kuželky jsou fyzicky náročný sport, říká Renáta Babická

Trénuje doma v Česku, ligu hraje v Rakousku. Kuželky jsou fyzicky náročný sport, říká Renáta Babická

16. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Ondřej Cihlář: I ten nejčernější humor by neměl zraňovat. Přeřeky jsou součástí světa

Vizitka: Ondřej Cihlář: I ten nejčernější humor by neměl zraňovat. Přeřeky jsou součástí světa

16. 6. 2025

42 min

Obrázek epizody Ondřej Cihlář: I ten nejčernější humor by neměl zraňovat. Přeřeky jsou součástí světa

Ondřej Cihlář: I ten nejčernější humor by neměl zraňovat. Přeřeky jsou součástí světa

16. 6. 2025

42 min