Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Austrálie očima Češky: Co mi Praha nedala a Brisbane ano | Svět na dosah

Austrálie očima Češky: Co mi Praha nedala a Brisbane ano | Svět na dosah

16. 6. 2025

1 hod

Obrázek epizody Křížem krajem: Tramvajový provoz v Těšíně připomíná starý vůz vedle mostu Družby

Křížem krajem: Tramvajový provoz v Těšíně připomíná starý vůz vedle mostu Družby

16. 6. 2025

8 min

Obrázek epizody Jsou věci, které AI neumí. Umíte je?

Jsou věci, které AI neumí. Umíte je?

16. 6. 2025

10 min

Obrázek epizody Alena Vitásková a Zbyněk Prousek: Kdo zneužívá moc a proč se veřejnost neptá na nepohodlná fakta

Alena Vitásková a Zbyněk Prousek: Kdo zneužívá moc a proč se veřejnost neptá na nepohodlná fakta

16. 6. 2025

1 hod 52 min

Obrázek epizody Martina Adlerová: Cesty

Martina Adlerová: Cesty

16. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody 182. díl Šimrání o žhavé trojce, aktuálním dění na shibari scéně a hlavně o konsentu a jeho porušování

182. díl Šimrání o žhavé trojce, aktuálním dění na shibari scéně a hlavně o konsentu a jeho porušování

16. 6. 2025

44 min

Obrázek epizody Mladí nechtějí mít děti a ve stáří se jim to šeredně vymstí, tvrdí geriatrička

Mladí nechtějí mít děti a ve stáří se jim to šeredně vymstí, tvrdí geriatrička

16. 6. 2025

13 min

Obrázek epizody „Vím, že jsem na vrcholu, a sny raději nemám, nechci být hamižná,“ říká Jana Peroutková

„Vím, že jsem na vrcholu, a sny raději nemám, nechci být hamižná,“ říká Jana Peroutková

16. 6. 2025

47 min

Obrázek epizody Godfather of AI: I Tried to Warn Them, But We’ve Already Lost Control! Geoffrey Hinton

Godfather of AI: I Tried to Warn Them, But We’ve Already Lost Control! Geoffrey Hinton

16. 6. 2025

1 hod 29 min

Obrázek epizody „Vím, že jsem na vrcholu, a sny raději nemám, nechci být hamižná,“ říká Jana Peroutková

„Vím, že jsem na vrcholu, a sny raději nemám, nechci být hamižná,“ říká Jana Peroutková

16. 6. 2025

47 min

Obrázek epizody Koření

Koření

16. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody Adam Borzič: Duše léta

Adam Borzič: Duše léta

16. 6. 2025

4 min

Obrázek epizody Silnější než včera | Pavla Horáková

Silnější než včera | Pavla Horáková

16. 6. 2025

31 min

Obrázek epizody Is Church The New Counterculture? - Girls Gone Bible - #955

Is Church The New Counterculture? - Girls Gone Bible - #955

16. 6. 2025

1 hod 39 min

Obrázek epizody S3E33: Ježíš Kristus alias Ježura Kristovská

S3E33: Ježíš Kristus alias Ježura Kristovská

16. 6. 2025

11 min

Obrázek epizody BST Power: Učíme roboty kopírovat lidské pohyby & Women in Tech s Megi Mejdrechovou

BST Power: Učíme roboty kopírovat lidské pohyby & Women in Tech s Megi Mejdrechovou

16. 6. 2025

32 min

Obrázek epizody Jak přežít?

Jak přežít?

16. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Peter Gregor: Irák je dnes nejbezpečnější za posledních 20 let. Na diskuze o USA pozor. | SVĚTOVÍ

Peter Gregor: Irák je dnes nejbezpečnější za posledních 20 let. Na diskuze o USA pozor. | SVĚTOVÍ

16. 6. 2025

1 hod 28 min

Obrázek epizody #72 Už v tom zase lítáme (příběhy z cest)

#72 Už v tom zase lítáme (příběhy z cest)

16. 6. 2025

53 min

Obrázek epizody Všichni tady umřeme: Senát potopil malou školskou novelu. Nad zájmy dětí vyhrála ideologická zabedněnost profesora Balíka

Všichni tady umřeme: Senát potopil malou školskou novelu. Nad zájmy dětí vyhrála ideologická zabedněnost profesora Balíka

15. 6. 2025

16 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: „Byli jsme generací velkého loučení.“ Příběh Hany Truncové

Příběhy 20. století: „Byli jsme generací velkého loučení.“ Příběh Hany Truncové

15. 6. 2025

47 min

Obrázek epizody Bojs: Našel jsem krásu v čistém životě, říká James Cole

Bojs: Našel jsem krásu v čistém životě, říká James Cole

15. 6. 2025

55 min

Obrázek epizody Našel jsem krásu v čistém životě, říká James Cole

Našel jsem krásu v čistém životě, říká James Cole

15. 6. 2025

55 min

Obrázek epizody #32 Jan Smolík

#32 Jan Smolík

15. 6. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody Hergot!: Léčebný rituál stojí na propojení těla, psychiky a společnosti, říká religionista

Hergot!: Léčebný rituál stojí na propojení těla, psychiky a společnosti, říká religionista

15. 6. 2025

52 min