Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Lucie Mlejnková a Tereza Černá z Kulturního centra Vzlet v Klubu Rádia Junior

Český rozhlas - Rozhovory

Klub Rádia Junior: Lucie Mlejnková a Tereza Černá z Kulturního centra Vzlet v Klubu Rádia Junior

13. 8. 2025

38 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: V Setkání u mikrofonu tentokrát budeme cestovat po světě na motorce

Setkání u mikrofonu: V Setkání u mikrofonu tentokrát budeme cestovat po světě na motorce

13. 8. 2025

24 min

Obrázek epizody POPRASK #80 Nebezpečné hry Denise Richards: Vzala si po Charliem Sheenovi hollywoodského “šmejda”? - podcast

Poprask

POPRASK #80 Nebezpečné hry Denise Richards: Vzala si po Charliem Sheenovi hollywoodského “šmejda”? - podcast

13. 8. 2025

39 min

Obrázek epizody Andreas z Party Shore o IVANE, PAULE A DRÁME na vile 👀 (OUT LOUD)

REFRESHER Rozhovory

Andreas z Party Shore o IVANE, PAULE A DRÁME na vile 👀 (OUT LOUD)

13. 8. 2025

48 min

Obrázek epizody 239. díl - Petr Jan Juračka - Hydrobiolog, fotograf a dobrodruh za hranicemi všedních dnů

Hovory u Grega

239. díl - Petr Jan Juračka - Hydrobiolog, fotograf a dobrodruh za hranicemi všedních dnů

13. 8. 2025

34 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Právník Gřivna: Do spisů lze nahlížet i před zahájením řízení. Policie nemůže odmítat bez důvodu

Dvacet minut Radiožurnálu: Právník Gřivna: Do spisů lze nahlížet i před zahájením řízení. Policie nemůže odmítat bez důvodu

13. 8. 2025

23 min

Obrázek epizody Akcent: Konec slušné debaty v Čechách? Dřív jsme chodili do hospody, dnes se vybíjíme na sítích

Akcent: Konec slušné debaty v Čechách? Dřív jsme chodili do hospody, dnes se vybíjíme na sítích

13. 8. 2025

26 min

Obrázek epizody Existují tři možnosti, jak může vypadat příští vláda. Nejhorší by bylo spojení ANO s dezoláty

Česká jízda

Existují tři možnosti, jak může vypadat příští vláda. Nejhorší by bylo spojení ANO s dezoláty

13. 8. 2025

18 min

Obrázek epizody FOTRŮV VÝCUC z Proč je tohle nejlepší sport pro rodinu a kde dělají rodiče chybu | Zdeněk Folprecht

FOTROVINY

FOTRŮV VÝCUC z Proč je tohle nejlepší sport pro rodinu a kde dělají rodiče chybu | Zdeněk Folprecht

13. 8. 2025

5 min

Obrázek epizody Episode #234 ... The Unbearable Lightness of Being - Milan Kundera

Philosophize This!

Episode #234 ... The Unbearable Lightness of Being - Milan Kundera

13. 8. 2025

34 min

Obrázek epizody vs. Život v roce 2025 (feat. Pakočka)

Stárnoucí mileniálové

vs. Život v roce 2025 (feat. Pakočka)

13. 8. 2025

41 min

Obrázek epizody Máme hosty: Studentka se v 19 letech vyzná v neurovědě. Za sebou má kurz na Oxfordu i práci s malými autisty

Máme hosty: Studentka se v 19 letech vyzná v neurovědě. Za sebou má kurz na Oxfordu i práci s malými autisty

13. 8. 2025

9 min

Obrázek epizody Jak markrabí Prokop o hrad přišel aneb Šermíři na Bezdězu

Vybrali jsme pro vás

Jak markrabí Prokop o hrad přišel aneb Šermíři na Bezdězu

13. 8. 2025

3 min

Obrázek epizody Na kafeečko Pokáč fin

Na kafeečko

Na kafeečko Pokáč fin

13. 8. 2025

1 hod 8 min

Obrázek epizody Interview Plus: Analytik Nerad: Trumpův aljašský Mnichov? Ukrajinu neprodá

Interview Plus: Analytik Nerad: Trumpův aljašský Mnichov? Ukrajinu neprodá

13. 8. 2025

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Kybernetik Pěchouček: Vytrácí se univerzálnost pravdy

Osobnost Plus: Kybernetik Pěchouček: Vytrácí se univerzálnost pravdy

13. 8. 2025

27 min

Obrázek epizody Alex a host: Profesně jsem měla štěstí, které mě vytáhlo z dost nepříjemných situací, říká Milena Steinmasslová

Alex a host: Profesně jsem měla štěstí, které mě vytáhlo z dost nepříjemných situací, říká Milena Steinmasslová

13. 8. 2025

29 min

Obrázek epizody Profesně jsem měla štěstí, které mě vytáhlo z dost nepříjemných situací, říká Milena Steinmasslová

Alex a host

Profesně jsem měla štěstí, které mě vytáhlo z dost nepříjemných situací, říká Milena Steinmasslová

13. 8. 2025

29 min

Obrázek epizody Houpačky: Představa, že syn usíná a brečí u toho hlady, je pro mě strašná. Co je to Prader-Williho syndrom?

Houpačky: Představa, že syn usíná a brečí u toho hlady, je pro mě strašná. Co je to Prader-Williho syndrom?

13. 8. 2025

31 min

Obrázek epizody Houpačky: Představa, že syn usíná a brečí u toho hlady, je pro mě strašná. Co je to Prader-Williho syndrom?

Český rozhlas - Životní styl

Houpačky: Představa, že syn usíná a brečí u toho hlady, je pro mě strašná. Co je to Prader-Williho syndrom?

13. 8. 2025

31 min

Obrázek epizody Pro a proti: Menstruační vložky ve školách zdarma?

Pro a proti: Menstruační vložky ve školách zdarma?

13. 8. 2025

24 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Kauza poslankyně Balaštíkové. Nepozorní řidiči. Návrat letců RAF před 80 let

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Kauza poslankyně Balaštíkové. Nepozorní řidiči. Návrat letců RAF před 80 let

13. 8. 2025

19 min

Obrázek epizody Lit: Trans ženy to mají těžší než trans muži, píše Daniela Špinar ve svých Zápiscích z tranzice

Lit: Trans ženy to mají těžší než trans muži, píše Daniela Špinar ve svých Zápiscích z tranzice

13. 8. 2025

43 min

Obrázek epizody Okénko Moravskoslezského kraje | 13. 08. 2025

Okénko Moravskoslezského kraje

Okénko Moravskoslezského kraje | 13. 08. 2025

13. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Celní války a životní úroveň Čechů za Fialy - #14 OFFLINE Podpultovka

Offline Štěpána Křečka

Celní války a životní úroveň Čechů za Fialy - #14 OFFLINE Podpultovka

13. 8. 2025

20 min