Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Klavírní virtuos a ředitel Pražské konzervatoře Ivo Kahánek v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Klavírní virtuos a ředitel Pražské konzervatoře Ivo Kahánek v Klubu Rádia Junior

31. 3. 2026

40 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Odpůrci větru nejsou ruští agenti. Vliv na zdraví dánské orgány neprokázaly, říká expert hnutí DUHA

Dvacet minut Radiožurnálu: Odpůrci větru nejsou ruští agenti. Vliv na zdraví dánské orgány neprokázaly, říká expert hnutí DUHA

31. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Módní návrhářka Františka Čížková podle Liběny Rochové

Úžasné životy: Módní návrhářka Františka Čížková podle Liběny Rochové

31. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Módní návrhářka Františka Čížková podle Liběny Rochové

Módní návrhářka Františka Čížková podle Liběny Rochové

31. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Chtěli byste znát svou budoucnost? | Odpovídáme na otázky

Chtěli byste znát svou budoucnost? | Odpovídáme na otázky

31. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody 🎙️ O jízdenku se postará váš telefon: Jak FAIRTIQ mění MHD v Česku

🎙️ O jízdenku se postará váš telefon: Jak FAIRTIQ mění MHD v Česku

31. 3. 2026

48 min

Obrázek epizody Akcent: Valašský architektonický manuál oslavuje lidovost, ostravský syrovost, opavský upoutá okružní třídou

Akcent: Valašský architektonický manuál oslavuje lidovost, ostravský syrovost, opavský upoutá okružní třídou

31. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody #100 Manželka miluje milence i manžela (zkrácená verze)

#100 Manželka miluje milence i manžela (zkrácená verze)

31. 3. 2026

18 min

Obrázek epizody Aleš Lamka: Za 104 hodin bez jídla jsem zhubl 5 kg. Rozhovor v DVTV byl podraz

Aleš Lamka: Za 104 hodin bez jídla jsem zhubl 5 kg. Rozhovor v DVTV byl podraz

31. 3. 2026

56 min

Obrázek epizody 50 vtipů o policajtech 1 - Pavel Kostka – PPKPP

50 vtipů o policajtech 1 - Pavel Kostka – PPKPP

31. 3. 2026

5 min

Obrázek epizody Mezi námi zvířaty: Vedoucí spolku Psí senioři v nouzi Vendula Wolfová v pořadu Mezi námi zvířaty

Mezi námi zvířaty: Vedoucí spolku Psí senioři v nouzi Vendula Wolfová v pořadu Mezi námi zvířaty

31. 3. 2026

32 min

Obrázek epizody Interview Plus: Rakousko zvažuje zákaz sítí dětem, říká politoložka Durnová

Interview Plus: Rakousko zvažuje zákaz sítí dětem, říká politoložka Durnová

31. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Proč se říká, co se říká -Jednou za uherský rok

Proč se říká, co se říká -Jednou za uherský rok

31. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody Podhoubí: Vyšší ceny potravin od farmářů jsou mýtus. Bývají i nižší než v supermarketech, říká Chili Ta Thuy

Podhoubí: Vyšší ceny potravin od farmářů jsou mýtus. Bývají i nižší než v supermarketech, říká Chili Ta Thuy

31. 3. 2026

40 min

Obrázek epizody 85. díl - Truchlení není jen o smrti: Jak ustát finanční stres, nemoci a životní kotrmelce

85. díl - Truchlení není jen o smrti: Jak ustát finanční stres, nemoci a životní kotrmelce

31. 3. 2026

8 min

Obrázek epizody Pěna dní: Není nutno, aby bylo přímo veselo

Pěna dní: Není nutno, aby bylo přímo veselo

31. 3. 2026

41 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Hlaváček: Babiš je slabý premiér, ale významný influencer

Osobnost Plus: Hlaváček: Babiš je slabý premiér, ale významný influencer

31. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Podoby trhu práce v 21. století

Podoby trhu práce v 21. století

31. 3. 2026

36 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Velikonoční kuchyně dávných obyvatel Jesenicka byla pestrá, byť pracovala s omezenými zdroji

Hobby magazín: Velikonoční kuchyně dávných obyvatel Jesenicka byla pestrá, byť pracovala s omezenými zdroji

31. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Alex a host: Fenomén hokeje jsem chtěl prozkoumat blíž, říká o nové hře v Ypsilonce herec a režisér Jan Večeřa

Alex a host: Fenomén hokeje jsem chtěl prozkoumat blíž, říká o nové hře v Ypsilonce herec a režisér Jan Večeřa

31. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Velikonoční kuchyně dávných obyvatel Jesenicka byla pestrá, byť pracovala s omezenými zdroji

Hobby magazín: Velikonoční kuchyně dávných obyvatel Jesenicka byla pestrá, byť pracovala s omezenými zdroji

31. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Fenomén hokeje jsem chtěl prozkoumat blíž, říká o nové hře v Ypsilonce herec a režisér Jan Večeřa

Fenomén hokeje jsem chtěl prozkoumat blíž, říká o nové hře v Ypsilonce herec a režisér Jan Večeřa

31. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody Julie: „Tramadol mi předepsala doktorka. O závislosti nikdo nemluvil.“

Julie: „Tramadol mi předepsala doktorka. O závislosti nikdo nemluvil.“

31. 3. 2026

55 min

Obrázek epizody Impakt: Jsou americké univerzity příliš woke? S novinářem o Trumpově válce s vysokými školami

Impakt: Jsou americké univerzity příliš woke? S novinářem o Trumpově válce s vysokými školami

31. 3. 2026

31 min

Obrázek epizody Radioporadna: Psycholog Jan Lašek: Nenadávejte druhým lidem, vždyť jsou na tom stejně jako vy. Možná někteří i hůř

Radioporadna: Psycholog Jan Lašek: Nenadávejte druhým lidem, vždyť jsou na tom stejně jako vy. Možná někteří i hůř

31. 3. 2026

22 min