Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Fenomén hokeje jsem chtěl prozkoumat blíž, říká o nové hře v Ypsilonce herec a režisér Jan Večeřa

Fenomén hokeje jsem chtěl prozkoumat blíž, říká o nové hře v Ypsilonce herec a režisér Jan Večeřa

31. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody Julie: „Tramadol mi předepsala doktorka. O závislosti nikdo nemluvil.“

Julie: „Tramadol mi předepsala doktorka. O závislosti nikdo nemluvil.“

31. 3. 2026

55 min

Obrázek epizody Impakt: Jsou americké univerzity příliš woke? S novinářem o Trumpově válce s vysokými školami

Impakt: Jsou americké univerzity příliš woke? S novinářem o Trumpově válce s vysokými školami

31. 3. 2026

31 min

Obrázek epizody Radioporadna: Psycholog Jan Lašek: Nenadávejte druhým lidem, vždyť jsou na tom stejně jako vy. Možná někteří i hůř

Radioporadna: Psycholog Jan Lašek: Nenadávejte druhým lidem, vždyť jsou na tom stejně jako vy. Možná někteří i hůř

31. 3. 2026

22 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Kožní poradna: bradavice a další výrůstky na kůži a co s nimi

Host Dopoledního expresu: Kožní poradna: bradavice a další výrůstky na kůži a co s nimi

31. 3. 2026

14 min

Obrázek epizody „Každý den si uvědomuju, že dělám práci svých snů.“ Držitelka ocenění Dobroskladník Sylvie Slováková o vztazích, ústavní péči i o to  tom, proč dobro není náhoda, ale volba.

„Každý den si uvědomuju, že dělám práci svých snů.“ Držitelka ocenění Dobroskladník Sylvie Slováková o vztazích, ústavní péči i o to tom, proč dobro není náhoda, ale volba.

31. 3. 2026

38 min

Obrázek epizody Pro a proti: Kučera vs. Hrnčíř: Jak zastavit zdražování benzinu a nafty?

Pro a proti: Kučera vs. Hrnčíř: Jak zastavit zdražování benzinu a nafty?

31. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Osudové penalty nebo emoce před klíčovými zápasy. V Desítce Pavla Horvátha bavili Panenka i Šmicer

Desítka Pavla Horvátha: Osudové penalty nebo emoce před klíčovými zápasy. V Desítce Pavla Horvátha bavili Panenka i Šmicer

31. 3. 2026

1 hod 26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Mikrobioložka Jitka Viktorová: Nádor není pasivní nepřítel. Učí se přežít každou léčbu

Blízká setkání: Mikrobioložka Jitka Viktorová: Nádor není pasivní nepřítel. Učí se přežít každou léčbu

31. 3. 2026

37 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Mikrobioložka Jitka Viktorová: Nádor není pasivní nepřítel. Učí se přežít každou léčbu

Blízká setkání: Mikrobioložka Jitka Viktorová: Nádor není pasivní nepřítel. Učí se přežít každou léčbu

31. 3. 2026

37 min

Obrázek epizody Mikrobioložka Jitka Viktorová: Nádor není pasivní nepřítel. Učí se přežít každou léčbu

Mikrobioložka Jitka Viktorová: Nádor není pasivní nepřítel. Učí se přežít každou léčbu

31. 3. 2026

38 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Africké noci, knížka Hany Hindrákové: Nechtěla jsem, aby byly zapomenuty silné příběhy lidí z Keni

Host ve studiu: Africké noci, knížka Hany Hindrákové: Nechtěla jsem, aby byly zapomenuty silné příběhy lidí z Keni

31. 3. 2026

10 min

Obrázek epizody Vychovávat cizí děti? Nevnímám to tak, jsem pro ně maminka, říká pěstounka

Vychovávat cizí děti? Nevnímám to tak, jsem pro ně maminka, říká pěstounka

31. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Obnovená jednání české a slovenské vlády. Odchod Syřanů z Německa. Ceny benzinu. Nízká porodnost

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Obnovená jednání české a slovenské vlády. Odchod Syřanů z Německa. Ceny benzinu. Nízká porodnost

31. 3. 2026

20 min

Obrázek epizody Kavárna: Jizvy v krajině i na těle. Osobní průvodce Českou Kanadou od Aleny Binterové vyšel v edici Za tichem

Kavárna: Jizvy v krajině i na těle. Osobní průvodce Českou Kanadou od Aleny Binterové vyšel v edici Za tichem

31. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Stručná historie feminismu a jak mu dnes čelit

Stručná historie feminismu a jak mu dnes čelit

31. 3. 2026

1 hod 14 min

Obrázek epizody Švehlova chata: od agrárníků přes Hitlerjugend až po dětskou ozdravovnu

Švehlova chata: od agrárníků přes Hitlerjugend až po dětskou ozdravovnu

31. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody #46: Cestománie a Asia Express trochu jinak

#46: Cestománie a Asia Express trochu jinak

31. 3. 2026

1 hod 12 min

Obrázek epizody Interview Plus: Anna Durnová, politoložka působící na Univerzitě ve Vídni

Interview Plus: Anna Durnová, politoložka působící na Univerzitě ve Vídni

31. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Zažít město jinak: Jak to všechno vzniklo v roce 2006

Zažít město jinak: Jak to všechno vzniklo v roce 2006

31. 3. 2026

57 min

Obrázek epizody Jak se zachovat v nebezpečných situacích, poradí instruktoři sebeobrany

Jak se zachovat v nebezpečných situacích, poradí instruktoři sebeobrany

31. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Radioporadna: Tři P do zelené nádivky: ptačinec, popenec, polníček

Radioporadna: Tři P do zelené nádivky: ptačinec, popenec, polníček

31. 3. 2026

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Tři P do zelené nádivky: ptačinec, popenec, polníček

Radioporadna: Tři P do zelené nádivky: ptačinec, popenec, polníček

31. 3. 2026

18 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Areál Chuchle Areny patří koním 120 let. Nechceme, aby to byla poslední sezóna, říká Zuzana Rambová

Pražákům je hej: Areál Chuchle Areny patří koním 120 let. Nechceme, aby to byla poslední sezóna, říká Zuzana Rambová

31. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody Areál Chuchle Areny patří koním 120 let. Nechceme, aby to byla poslední sezóna, říká Zuzana Rambová

Areál Chuchle Areny patří koním 120 let. Nechceme, aby to byla poslední sezóna, říká Zuzana Rambová

31. 3. 2026

21 min