Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hergot!: Budou kočky v nebi? Odpověď možná zná budoucí evangelický farář Šimon Bláha

Hergot!: Budou kočky v nebi? Odpověď možná zná budoucí evangelický farář Šimon Bláha

25. 1. 2026

58 min

Obrázek epizody Hergot!: Budou kočky v nebi? Odpověď možná zná budoucí evangelický farář Šimon Bláha

Hergot!: Budou kočky v nebi? Odpověď možná zná budoucí evangelický farář Šimon Bláha

25. 1. 2026

58 min

Obrázek epizody 288. díl - Martin Štainer - Od revolučního studentského lídra po zakladatele mobilního hospice.

288. díl - Martin Štainer - Od revolučního studentského lídra po zakladatele mobilního hospice.

25. 1. 2026

45 min

Obrázek epizody Rodák z Pačejova zkrátil 2. světovou válku

Rodák z Pačejova zkrátil 2. světovou válku

25. 1. 2026

3 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Když nás dělí v okně mříž. Setkání s Elenou Čipcovou a Hubertem Hromkem

Odpolední interview: Když nás dělí v okně mříž. Setkání s Elenou Čipcovou a Hubertem Hromkem

25. 1. 2026

10 min

Obrázek epizody Episode 9 - Isabella's podcast

Episode 9 - Isabella's podcast

25. 1. 2026

2 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Sbírka na Ukrajinu. Situace v Minneapolisu. Mrázek a Krakatice

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Sbírka na Ukrajinu. Situace v Minneapolisu. Mrázek a Krakatice

25. 1. 2026

20 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: U zvířat si odpočinu, u vlny tvořím, říká textilní designérka. Jaké jsou výhody české vlny?

Host Radiožurnálu: U zvířat si odpočinu, u vlny tvořím, říká textilní designérka. Jaké jsou výhody české vlny?

25. 1. 2026

26 min

Obrázek epizody U zvířat si odpočinu, u vlny tvořím, říká textilní designérka. Jaké jsou výhody české vlny?

U zvířat si odpočinu, u vlny tvořím, říká textilní designérka. Jaké jsou výhody české vlny?

25. 1. 2026

26 min

Obrázek epizody U zvířat si odpočinu, u vlny tvořím, říká textilní designérka. Jaké jsou výhody české vlny?

U zvířat si odpočinu, u vlny tvořím, říká textilní designérka. Jaké jsou výhody české vlny?

25. 1. 2026

26 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: U zvířat si odpočinu, u vlny tvořím, říká textilní designérka. Jaké jsou výhody české vlny?

Host Radiožurnálu: U zvířat si odpočinu, u vlny tvořím, říká textilní designérka. Jaké jsou výhody české vlny?

25. 1. 2026

26 min

Obrázek epizody Hana Třeštíková o mateřství: Mělo smysl jít s kůží na trh, děkovaly mi za to desítky žen

Hana Třeštíková o mateřství: Mělo smysl jít s kůží na trh, děkovaly mi za to desítky žen

25. 1. 2026

28 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Hana Třeštíková o mateřství: Mělo smysl jít s kůží na trh, děkovaly mi za to desítky žen

Až na dřeň: Hana Třeštíková o mateřství: Mělo smysl jít s kůží na trh, děkovaly mi za to desítky žen

25. 1. 2026

28 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Hana Třeštíková o mateřství: Mělo smysl jít s kůží na trh, děkovaly mi za to desítky žen

Až na dřeň: Hana Třeštíková o mateřství: Mělo smysl jít s kůží na trh, děkovaly mi za to desítky žen

25. 1. 2026

28 min

Obrázek epizody Hudební kavárna Pavla Vítka: Dělení hudby na žánry mi bylo vždycky fuk, tvrdí zpěvák Dan Bárta. Hlavně chci být svůj

Hudební kavárna Pavla Vítka: Dělení hudby na žánry mi bylo vždycky fuk, tvrdí zpěvák Dan Bárta. Hlavně chci být svůj

25. 1. 2026

23 min

Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Když v zimě chřadnou kytky i lidé: sprcha, světlo a polévka z hlívy

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Když v zimě chřadnou kytky i lidé: sprcha, světlo a polévka z hlívy

25. 1. 2026

6 min

Obrázek epizody Padevět: Vyhnání a zabíjení Němců patří mezi naše největší traumata

Padevět: Vyhnání a zabíjení Němců patří mezi naše největší traumata

25. 1. 2026

33 min

Obrázek epizody Oslí variace

Oslí variace

25. 1. 2026

3 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Vojtko o dlouhodobých vztazích: Jsme si zdrojem odolnosti

Leonardo Plus: Vojtko o dlouhodobých vztazích: Jsme si zdrojem odolnosti

25. 1. 2026

49 min

Obrázek epizody Tajemství hory Lázek

Tajemství hory Lázek

25. 1. 2026

26 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Tajemství hory Lázek

Východočeské výlety: Tajemství hory Lázek

25. 1. 2026

26 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Setkání se zajímavými osobnostmi, nejen z Libereckého kraje

Setkání u mikrofonu: Setkání se zajímavými osobnostmi, nejen z Libereckého kraje

25. 1. 2026

30 min

Obrázek epizody Setkání se zajímavými osobnostmi, nejen z Libereckého kraje

Setkání se zajímavými osobnostmi, nejen z Libereckého kraje

25. 1. 2026

30 min

Obrázek epizody Zprávy z lesa #131 🐘

Zprávy z lesa #131 🐘

25. 1. 2026

29 min

Obrázek epizody Sedmihorské mokřady rozšiřují ochránci přírody výkupy pozemků. Jaké vzácné druhy tam žijí?

Sedmihorské mokřady rozšiřují ochránci přírody výkupy pozemků. Jaké vzácné druhy tam žijí?

25. 1. 2026

6 min