Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody The 11 Risk Factors That Are Destroying Your Brain - Dr Daniel Amen - #958

The 11 Risk Factors That Are Destroying Your Brain - Dr Daniel Amen - #958

23. 6. 2025

1 hod 48 min

Obrázek epizody S3E34: Operace Silver A - Tajná mise, která dotvořila náš svět!

S3E34: Operace Silver A - Tajná mise, která dotvořila náš svět!

23. 6. 2025

11 min

Obrázek epizody BST Society: Ne všichni muži, ale vždy muž?

BST Society: Ne všichni muži, ale vždy muž?

23. 6. 2025

44 min

Obrázek epizody Andrassy: Slovenský pacient je v zajatí lobistických skupín, v zdravotníctve sa za 7 rokov stratilo 10 miliárd eur.

Andrassy: Slovenský pacient je v zajatí lobistických skupín, v zdravotníctve sa za 7 rokov stratilo 10 miliárd eur.

23. 6. 2025

53 min

Obrázek epizody Všechno jednou končí

Všechno jednou končí

23. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Život na Mallorce: Španělé chtějí turismus, ale kvalitně. Ne Němce, kteří letí na párty. | SVĚTOVÍ

Život na Mallorce: Španělé chtějí turismus, ale kvalitně. Ne Němce, kteří letí na párty. | SVĚTOVÍ

23. 6. 2025

1 hod 19 min

Obrázek epizody „Odpuštění? Neudělala jsem to pro mámu, ale pro sebe, abych se uzdravila,“ říká Veronika Kašáková

„Odpuštění? Neudělala jsem to pro mámu, ale pro sebe, abych se uzdravila,“ říká Veronika Kašáková

23. 6. 2025

49 min

Obrázek epizody „Odpuštění? Neudělala jsem to pro mámu, ale pro sebe, abych se uzdravila,“ říká Veronika Kašáková

„Odpuštění? Neudělala jsem to pro mámu, ale pro sebe, abych se uzdravila,“ říká Veronika Kašáková

23. 6. 2025

49 min

Obrázek epizody #73 Příběhy z cestování

#73 Příběhy z cestování

23. 6. 2025

50 min

Obrázek epizody 2/2 Vražda Jörga Haidera: Rekonstrukce autonehody. Bomba ve střeše a dálkové ovládání vozu telefonem

2/2 Vražda Jörga Haidera: Rekonstrukce autonehody. Bomba ve střeše a dálkové ovládání vozu telefonem

23. 6. 2025

1 hod 8 min

Obrázek epizody Letenky pro Federera a tajné milenky top tenistů | Lukáš Vavrečka

Letenky pro Federera a tajné milenky top tenistů | Lukáš Vavrečka

22. 6. 2025

38 min

Obrázek epizody Všichni tady umřeme: Klima pokračuje ke kolapsu, čeští politici to ignorují

Všichni tady umřeme: Klima pokračuje ke kolapsu, čeští politici to ignorují

22. 6. 2025

12 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Všichni to věděli a nikdo nás neudal. Příběh Vlasty Černé a patera Felixe Marii Davídka

Příběhy 20. století: Všichni to věděli a nikdo nás neudal. Příběh Vlasty Černé a patera Felixe Marii Davídka

22. 6. 2025

49 min

Obrázek epizody Bojs: Úspěch a strmý pád. Po konci kariéry jsem narazil na dno, říká fotbalista Vaněk

Bojs: Úspěch a strmý pád. Po konci kariéry jsem narazil na dno, říká fotbalista Vaněk

22. 6. 2025

42 min

Obrázek epizody Úspěch a strmý pád. Po konci kariéry jsem narazil na dno, říká fotbalista Vaněk

Úspěch a strmý pád. Po konci kariéry jsem narazil na dno, říká fotbalista Vaněk

22. 6. 2025

42 min

Obrázek epizody Martin "Cágo" Pohoda: Nasrat na Prahu, Přerov je lepší, hudba mi změnila život | Na Přerov dobrý!

Martin "Cágo" Pohoda: Nasrat na Prahu, Přerov je lepší, hudba mi změnila život | Na Přerov dobrý!

22. 6. 2025

1 hod 38 min

Obrázek epizody EN 01 How to overcome fear🔥

EN 01 How to overcome fear🔥

22. 6. 2025

1 hod 15 min

Obrázek epizody 3.1 - S Marií a Martou o knize It Begins With You (druhá část)

3.1 - S Marií a Martou o knize It Begins With You (druhá část)

22. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Hergot!: Lidé jsou potřeba víc než chrámy. O evangelických stavbách s kunsthistoričkou Annou Boučkovou

Hergot!: Lidé jsou potřeba víc než chrámy. O evangelických stavbách s kunsthistoričkou Annou Boučkovou

22. 6. 2025

50 min

Obrázek epizody Kašpar Šternberk, zakladatel Národního muzea

Kašpar Šternberk, zakladatel Národního muzea

22. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Větrný mlýn v Partutovicích je čtyřstěnný hranol, který se i s perutěmi otáčí proti větru

Větrný mlýn v Partutovicích je čtyřstěnný hranol, který se i s perutěmi otáčí proti větru

22. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody AKO BIELA ŽENA V SRDCI AFRIKY, NAŠLA LÁSKU NA GAUČI

AKO BIELA ŽENA V SRDCI AFRIKY, NAŠLA LÁSKU NA GAUČI

22. 6. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody Speciál - gadgety a AI nástroje, které používám

Speciál - gadgety a AI nástroje, které používám

22. 6. 2025

6 min

Obrázek epizody Stověžatá vypráví: Dětský mor v Josefově

Stověžatá vypráví: Dětský mor v Josefově

22. 6. 2025

16 min

Obrázek epizody Kulturní zážitek, který zcela vybočuje ze zajetých kolejí. Performance s názvem Za muže

Kulturní zážitek, který zcela vybočuje ze zajetých kolejí. Performance s názvem Za muže

22. 6. 2025

26 min