Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Moje oblíbená hudba, plánované koncerty a studium jazyků

Moje oblíbená hudba, plánované koncerty a studium jazyků

25. 2. 2024

32 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Klára Notaro: Vědec a zastánce Inuitů Jean Malaurie

Názory a argumenty: Klára Notaro: Vědec a zastánce Inuitů Jean Malaurie

25. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jefim Fištejn: Pesimistický optimismus Atlantické rady

Názory a argumenty: Jefim Fištejn: Pesimistický optimismus Atlantické rady

25. 2. 2024

4 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jan Fingerland: Natan Šaransky zveřejnil korespondenci s Alexejem Navalným. Hlavní je se nebát

Názory a argumenty: Jan Fingerland: Natan Šaransky zveřejnil korespondenci s Alexejem Navalným. Hlavní je se nebát

25. 2. 2024

4 min

Obrázek epizody Slnečná zostava 69: Pred 25 rokmi sa Ivan Bella stal prvým slovenským kozmonautom

Slnečná zostava 69: Pred 25 rokmi sa Ivan Bella stal prvým slovenským kozmonautom

25. 2. 2024

29 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Adam Černý: Do čela NATO míří veterán evropské politiky

Názory a argumenty: Adam Černý: Do čela NATO míří veterán evropské politiky

25. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Kateřina Smejkalová: Zdražování MHD jako sociální i ekologická slepá ulička

Názory a argumenty: Kateřina Smejkalová: Zdražování MHD jako sociální i ekologická slepá ulička

25. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody Sú spolu 12 rokov, no aj ich vzťah prekonal prekážky: Diana úprimne o tom, prečo ešte nie sú s Romanom manželia aj o najťažšom období ich života v podcaste Diva.sk

Sú spolu 12 rokov, no aj ich vzťah prekonal prekážky: Diana úprimne o tom, prečo ešte nie sú s Romanom manželia aj o najťažšom období ich života v podcaste Diva.sk

25. 2. 2024

59 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jan Vávra: Vládne tady někdo?

Názory a argumenty: Jan Vávra: Vládne tady někdo?

25. 2. 2024

4 min

Obrázek epizody Svět ve 20 minutách: Rusové zaplatili Íráncům za drony tunami zlatých cihel, píše se v uniklých interních dokumentech

Svět ve 20 minutách: Rusové zaplatili Íráncům za drony tunami zlatých cihel, píše se v uniklých interních dokumentech

25. 2. 2024

22 min

Obrázek epizody Petr Pavel: Západ pro podporu Ukrajiny nedělá dostatek. Válka jen tak rychle neskončí | 25. 2. 2024

Petr Pavel: Západ pro podporu Ukrajiny nedělá dostatek. Válka jen tak rychle neskončí | 25. 2. 2024

25. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody Dva roky války na Ukrajině | Jefim Fištejn a Matěj Stropnický | 25. 2. 2024

Dva roky války na Ukrajině | Jefim Fištejn a Matěj Stropnický | 25. 2. 2024

25. 2. 2024

18 min

Obrázek epizody Dva roky války na Ukrajině | Jiří Šedivý a Alexandr Vondra (ODS) | 25. 2. 2024

Dva roky války na Ukrajině | Jiří Šedivý a Alexandr Vondra (ODS) | 25. 2. 2024

25. 2. 2024

27 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Příval přihlášek na střední školy. Jevhen Perebyjnis. Festival Berlinare

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Příval přihlášek na střední školy. Jevhen Perebyjnis. Festival Berlinare

25. 2. 2024

19 min

Obrázek epizody ŠPORT: Pomáha špičkovým športovcom, jeho rady čítajú aj v PSG. Dag Palovič: Hráči sú v hlave na minime

ŠPORT: Pomáha špičkovým športovcom, jeho rady čítajú aj v PSG. Dag Palovič: Hráči sú v hlave na minime

25. 2. 2024

41 min

Obrázek epizody Felicitas Babušíková: Aj po tých rokoch ma dokáže dojať krásna jazda

Felicitas Babušíková: Aj po tých rokoch ma dokáže dojať krásna jazda

25. 2. 2024

28 min

Obrázek epizody Malena Lyzan: Som si istá, že zvíťazíme

Malena Lyzan: Som si istá, že zvíťazíme

25. 2. 2024

17 min

Obrázek epizody #117 – Dejiny sú sťa koľajnice, po nich lokomotíva Silný výber cvála do ďalšej päťročnice!

#117 – Dejiny sú sťa koľajnice, po nich lokomotíva Silný výber cvála do ďalšej päťročnice!

25. 2. 2024

1 hod 18 min

Obrázek epizody Jakub Jablonský v Mimóze: V mladosti som bol radikálny, zachránili ma umenie a literatúra

Jakub Jablonský v Mimóze: V mladosti som bol radikálny, zachránili ma umenie a literatúra

25. 2. 2024

48 min

Obrázek epizody Máme epidémiu tučných detí. Môžu za to rodičia, nie telefón ani telocvik

Máme epidémiu tučných detí. Môžu za to rodičia, nie telefón ani telocvik

25. 2. 2024

48 sec

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: Kolik (Vás) stála moje nehoda na paraglidu?

Studio Svobodného přístavu: Kolik (Vás) stála moje nehoda na paraglidu?

25. 2. 2024

36 min

Obrázek epizody Hovory Národího proudu – Michal Gulyáš

Hovory Národího proudu – Michal Gulyáš

24. 2. 2024

29 min

Obrázek epizody O. Dostál: Rakušanovy bukvy, chciválková Černochová, Čuprův Rohlík v ASPENu, kariéra podržtašek v EU

O. Dostál: Rakušanovy bukvy, chciválková Černochová, Čuprův Rohlík v ASPENu, kariéra podržtašek v EU

24. 2. 2024

59 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Ondřej Konrád: Viditelná čínská zpátečka

Názory a argumenty: Ondřej Konrád: Viditelná čínská zpátečka

24. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Karel Hvížďala: Proč se nepovedlo sjednocení Německa

Názory a argumenty: Karel Hvížďala: Proč se nepovedlo sjednocení Německa

24. 2. 2024

3 min