Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody prof. JAN PIRK I "Vy jste nám sebrali 2 roky života dědo." To mi nedávno řekla vnučka.

prof. JAN PIRK I "Vy jste nám sebrali 2 roky života dědo." To mi nedávno řekla vnučka.

25. 1. 2022

1 hod 3 min

Obrázek epizody Petr Rokůsek I Vzduch je stále ještě zadarmo. Otázka je, na jak dlouho. I JCHČ

Petr Rokůsek I Vzduch je stále ještě zadarmo. Otázka je, na jak dlouho. I JCHČ

25. 1. 2022

1 hod 16 min

Obrázek epizody Jsme zavalení. Lidé čekají na lůžko i několik dní, říká česká sestra v USA

Jsme zavalení. Lidé čekají na lůžko i několik dní, říká česká sestra v USA

25. 1. 2022

23 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Testování ve firmách. Rušení divadel. Konflikt na Ukrajině. Korupce v Česku

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Testování ve firmách. Rušení divadel. Konflikt na Ukrajině. Korupce v Česku

25. 1. 2022

19 min

Obrázek epizody Lidi řeší ptákoviny a za humny hrozí válka, v níž nemůžeme zůstat stranou. Popřeli bychom sami sebe, říká Topolánek

Lidi řeší ptákoviny a za humny hrozí válka, v níž nemůžeme zůstat stranou. Popřeli bychom sami sebe, říká Topolánek

25. 1. 2022

10 min

Obrázek epizody Primátor Vallo: Nateraz vylučujem vstup do veľkej politiky

Primátor Vallo: Nateraz vylučujem vstup do veľkej politiky

25. 1. 2022

35 min

Obrázek epizody Hnutí Starostové a nezávislí pod tlakem opozice mění způsob financování strany a po kritice koaličních partnerů přinutilo dlouholetého poslance Jana Farského, aby se kvůli osmiměsíčnímu stipendiu ve Spojených státech vzdal poslaneckého mandátu

Hnutí Starostové a nezávislí pod tlakem opozice mění způsob financování strany a po kritice koaličních partnerů přinutilo dlouholetého poslance Jana Farského, aby se kvůli osmiměsíčnímu stipendiu ve Spojených státech vzdal poslaneckého mandátu

25. 1. 2022

23 min

Obrázek epizody Pro a proti: Je vidět, že ODS je dospělou stranou, když Starosty podržela, říká Martin Schmarcz o kauzách STANu

Pro a proti: Je vidět, že ODS je dospělou stranou, když Starosty podržela, říká Martin Schmarcz o kauzách STANu

25. 1. 2022

23 min

Obrázek epizody Globálně spolu 07: České inovace pro vodohospodářství

Globálně spolu 07: České inovace pro vodohospodářství

25. 1. 2022

14 min

Obrázek epizody Ilona Švihlíková: Farský přes palubu, české zbraně na Ukrajinu a mediální tetelení na třetí světovou

Ilona Švihlíková: Farský přes palubu, české zbraně na Ukrajinu a mediální tetelení na třetí světovou

25. 1. 2022

23 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Lukáš Jelínek: Zatěžkávací diplomatická zkouška Fialovy vlády

Názory a argumenty: Lukáš Jelínek: Zatěžkávací diplomatická zkouška Fialovy vlády

25. 1. 2022

3 min

Obrázek epizody DEBATA O LIDSKÉ EMPATII - Peter Reťkovsky

DEBATA O LIDSKÉ EMPATII - Peter Reťkovsky

25. 1. 2022

1 hod 44 min

Obrázek epizody Dítě v srdci. O bolesti a doprovázení těch, kteří přišli o miminko s Hankou Doskočilovou

Dítě v srdci. O bolesti a doprovázení těch, kteří přišli o miminko s Hankou Doskočilovou

24. 1. 2022

23 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: NATO posiluje na východě. Nový režim po PCR testu. Praha a filmaři

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: NATO posiluje na východě. Nový režim po PCR testu. Praha a filmaři

24. 1. 2022

19 min

Obrázek epizody 3/3 Saddám Husajn: Korporátní šelmy rvou Irák na kusy. Ochuzený uran, bílý fosfor, ropa a zlato!

3/3 Saddám Husajn: Korporátní šelmy rvou Irák na kusy. Ochuzený uran, bílý fosfor, ropa a zlato!

24. 1. 2022

1 hod 23 min

Obrázek epizody Moderátor Kovačič: Bödöra a ani iných obvinených by som do auta nenakladal

Moderátor Kovačič: Bödöra a ani iných obvinených by som do auta nenakladal

24. 1. 2022

31 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ústavní právník: Pandemický zákon bez časového omezení je ústavně hraniční. Není to dobrý signál

Dvacet minut Radiožurnálu: Ústavní právník: Pandemický zákon bez časového omezení je ústavně hraniční. Není to dobrý signál

24. 1. 2022

23 min

Obrázek epizody Janeček: Síť vlivných lidí mě chce podpořit. Mám velkou šanci být prezident

Janeček: Síť vlivných lidí mě chce podpořit. Mám velkou šanci být prezident

24. 1. 2022

23 min

Obrázek epizody Interview Plus: „Gazdík si mě vybral, protože myslím na budoucnost.“ Šéf společnosti Scio Šteffl odmítá střet zájmů

Interview Plus: „Gazdík si mě vybral, protože myslím na budoucnost.“ Šéf společnosti Scio Šteffl odmítá střet zájmů

24. 1. 2022

26 min

Obrázek epizody Falešný Ovčáček: Pravý Ovčáček po mně nikdy nechtěl, abych stránku smazal. Udělal bych to

Falešný Ovčáček: Pravý Ovčáček po mně nikdy nechtěl, abych stránku smazal. Udělal bych to

24. 1. 2022

35 min

Obrázek epizody Globálně spolu 06: Zelené střechy pro Sarajevo

Globálně spolu 06: Zelené střechy pro Sarajevo

24. 1. 2022

12 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Třetí dávka očkování pro děti. Testování ve školách. Vojáci USA v Pobaltí

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Třetí dávka očkování pro děti. Testování ve školách. Vojáci USA v Pobaltí

24. 1. 2022

19 min

Obrázek epizody Bartoš: Střílíme se sami do nohy

Bartoš: Střílíme se sami do nohy

24. 1. 2022

43 min

Obrázek epizody Zvláštna pozícia Štefana Tarkoviča (ŠNF)

Zvláštna pozícia Štefana Tarkoviča (ŠNF)

24. 1. 2022

12 min

Obrázek epizody Skoro sedm desítek poslanců Evropského parlamentu vyzývá členské státy, aby se zapojily do diplomatického bojkotu nadcházejících olympijských her v Pekingu

Skoro sedm desítek poslanců Evropského parlamentu vyzývá členské státy, aby se zapojily do diplomatického bojkotu nadcházejících olympijských her v Pekingu

24. 1. 2022

23 min