Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #02: Čtyři roky v opozici nám prospějí. Dojeli jsme na nepřipravenost

#02: Čtyři roky v opozici nám prospějí. Dojeli jsme na nepřipravenost

5. 10. 2025

18 min

Obrázek epizody #05: Dluhy za kampaň jdou za komunisty, inkasovat bude Stačilo!

#05: Dluhy za kampaň jdou za komunisty, inkasovat bude Stačilo!

5. 10. 2025

12 min

Obrázek epizody #04: Hnutí Stačilo jsem pohřbil. Měl jsem koupit i náhrobní kámen

#04: Hnutí Stačilo jsem pohřbil. Měl jsem koupit i náhrobní kámen

5. 10. 2025

27 min

Obrázek epizody Okamura prozradil detaily z noční schůzky u Babiše. SPD má být součástí vládní konstelace

Okamura prozradil detaily z noční schůzky u Babiše. SPD má být součástí vládní konstelace

5. 10. 2025

1 hod

Obrázek epizody #03: Po výhře Andreje Babiše prezident ví, že musí znovu kandidovat

#03: Po výhře Andreje Babiše prezident ví, že musí znovu kandidovat

5. 10. 2025

17 min

Obrázek epizody Můj konec na magistrátu? Vyřešíme do půl roku, říká Hřib

Můj konec na magistrátu? Vyřešíme do půl roku, říká Hřib

5. 10. 2025

33 min

Obrázek epizody Povolební vyjednávání startují! Debata šesti zástupců stran a uskupení | 5. 1. 2025

Povolební vyjednávání startují! Debata šesti zástupců stran a uskupení | 5. 1. 2025

5. 10. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody #02: Jsem si jist, že Babiš ještě zkusí kandidovat na Hrad

#02: Jsem si jist, že Babiš ještě zkusí kandidovat na Hrad

5. 10. 2025

14 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Petr Dudek: Za Ivanem Klímou

Názory a argumenty: Petr Dudek: Za Ivanem Klímou

5. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Většina je na protifialovské straně spektra, hodnotí volby Benda

Většina je na protifialovské straně spektra, hodnotí volby Benda

5. 10. 2025

33 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jan Fingerland: Rusko provokuje. Protože chce. A může

Názory a argumenty: Jan Fingerland: Rusko provokuje. Protože chce. A může

5. 10. 2025

4 min

Obrázek epizody 5. října: Vítězové a poražení, eufórie a kocovina, koalice a opozice. K. Havlíček, M. Kupka, R. Fiala, Z. Hřib, M. Šebelová, P. Macinka

5. října: Vítězové a poražení, eufórie a kocovina, koalice a opozice. K. Havlíček, M. Kupka, R. Fiala, Z. Hřib, M. Šebelová, P. Macinka

5. 10. 2025

1 hod 58 min

Obrázek epizody #01: Přepište dějiny: Slibovat a mít silácké kecy nestačilo

#01: Přepište dějiny: Slibovat a mít silácké kecy nestačilo

5. 10. 2025

7 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Karel Barták: Babišovo vítězství v českých volbách vyvolává v Evropě obavy

Názory a argumenty: Karel Barták: Babišovo vítězství v českých volbách vyvolává v Evropě obavy

5. 10. 2025

4 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jan Vávra: Volby 2025. Češi si zvolili slovenského spasitele

Názory a argumenty: Jan Vávra: Volby 2025. Češi si zvolili slovenského spasitele

5. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody #01: Zázrak se nekonal, ale škoda těch čtyř let

#01: Zázrak se nekonal, ale škoda těch čtyř let

5. 10. 2025

19 min

Obrázek epizody Svět ve 20 minutách: Maďarský vládní kabinet čelí nové krizi kvůli případům zneužívání dětí

Svět ve 20 minutách: Maďarský vládní kabinet čelí nové krizi kvůli případům zneužívání dětí

5. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Padni komu padni ŽIVĚ: Volební speciál. Komentujeme výsledky voleb v Rock Café

Padni komu padni ŽIVĚ: Volební speciál. Komentujeme výsledky voleb v Rock Café

5. 10. 2025

4 hod 33 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Co rozhodlo o výsledku voleb? A jak další jednání ovlivní Babišův střet zájmů?

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Co rozhodlo o výsledku voleb? A jak další jednání ovlivní Babišův střet zájmů?

5. 10. 2025

19 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Petrem Hartmanem

Názory a argumenty: Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Petrem Hartmanem

5. 10. 2025

25 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Petr Honzejk: S Motoristy se v nejvyšší politice opět zjevuje duch Václava Klause

Názory a argumenty: Petr Honzejk: S Motoristy se v nejvyšší politice opět zjevuje duch Václava Klause

5. 10. 2025

4 min

Obrázek epizody Nečeká nás nic dobrého, říká místopředsedkyně STAN

Nečeká nás nic dobrého, říká místopředsedkyně STAN

5. 10. 2025

27 min

Obrázek epizody Kdo bude vládnout Česku? Poslechněte si povolební speciál Radiožurnálu

Kdo bude vládnout Česku? Poslechněte si povolební speciál Radiožurnálu

5. 10. 2025

53 min

Obrázek epizody Volby 2025: Kdo bude vládnout Česku? Poslechněte si povolební speciál Radiožurnálu

Volby 2025: Kdo bude vládnout Česku? Poslechněte si povolební speciál Radiožurnálu

5. 10. 2025

53 min

Obrázek epizody Pomohla nám kampaň Spolu, říká Nacher k vítězství ANO

Pomohla nám kampaň Spolu, říká Nacher k vítězství ANO

5. 10. 2025

29 min