Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 36. Marže jako základ podnikání

Trefit profit

36. Marže jako základ podnikání

11. 10. 2022

11 min

Obrázek epizody Jaký typ marketingu je nejlevnější?

Buduj značku

Jaký typ marketingu je nejlevnější?

11. 10. 2022

12 min

Obrázek epizody #8 Tanga, Sociální sítě, Ženské sebevědomí a Vibrátory s Carou | Nuly Sobě #podcast

Podcast Nuly Sobě

#8 Tanga, Sociální sítě, Ženské sebevědomí a Vibrátory s Carou | Nuly Sobě #podcast

11. 10. 2022

1 hod 17 min

Obrázek epizody Progress Your Mind #29 KARLOS „TERMINÁTOR“ VÉMOLA - „Jsem warrior - nastoupím kdekoliv, kdykoliv, s kýmkoliv.“

Progresus

Progress Your Mind #29 KARLOS „TERMINÁTOR“ VÉMOLA - „Jsem warrior - nastoupím kdekoliv, kdykoliv, s kýmkoliv.“

11. 10. 2022

43 min

Obrázek epizody 43: Podcast #43 Petr Vácha - Vedení auditorských služeb

Pro(fi) účetní

43: Podcast #43 Petr Vácha - Vedení auditorských služeb

11. 10. 2022

39 min

Obrázek epizody 61: Petr Pouchlý | Co je na řízení změny ve firmě nejtěžší

Zážeh

61: Petr Pouchlý | Co je na řízení změny ve firmě nejtěžší

11. 10. 2022

58 min

Obrázek epizody Jan Složil | Od malička nosím naslouchátka a zažil jsem si kvůli tomu spoustu nepříjemných věcí

Youngschooler's

Jan Složil | Od malička nosím naslouchátka a zažil jsem si kvůli tomu spoustu nepříjemných věcí

11. 10. 2022

36 min

Obrázek epizody S1 Ep94: Vím, jak neprokouřit pracovní dobu - prof. MUDr. Eva Králíková

Vím, jak...

S1 Ep94: Vím, jak neprokouřit pracovní dobu - prof. MUDr. Eva Králíková

11. 10. 2022

26 min

Obrázek epizody Krize bude krátká. Spoustu firem ale položí, hlavně v autoprůmyslu

Agenda

Krize bude krátká. Spoustu firem ale položí, hlavně v autoprůmyslu

10. 10. 2022

19 min

Obrázek epizody 5 věcí, které ti o podnikání NIKDO neřekne (REAL talk)

Podnikání pro Holky Podcast

5 věcí, které ti o podnikání NIKDO neřekne (REAL talk)

10. 10. 2022

30 min

Obrázek epizody 39: David Jindra: Zvládnutý onboarding pomáhá budovat vztah

O rozvoji

39: David Jindra: Zvládnutý onboarding pomáhá budovat vztah

10. 10. 2022

26 min

Obrázek epizody Jan Kasl: Nejvíc mi na pražském územním plánu vadí jeho posedlost detailem - Realitní Club

Newstream podcasty

Jan Kasl: Nejvíc mi na pražském územním plánu vadí jeho posedlost detailem - Realitní Club

10. 10. 2022

37 min

Obrázek epizody Marie Vymazalová | VNB Reality

My Networking Club

Marie Vymazalová | VNB Reality

9. 10. 2022

13 min

Obrázek epizody #627: Brian Armstrong, CEO of Coinbase — The Art of Relentless Focus, Preparing for Full-Contact Entrepreneurship, Critical Forks in the Path, Handling Haters, The Wisdom of Paul Graham, Epigenetic Reprogramming, and Much More

The Tim Ferriss Show

#627: Brian Armstrong, CEO of Coinbase — The Art of Relentless Focus, Preparing for Full-Contact Entrepreneurship, Critical Forks in the Path, Handling Haters, The Wisdom of Paul Graham, Epigenetic Reprogramming, and Much More

8. 10. 2022

1 hod 46 min

Obrázek epizody S českými hotely se může stát to, co v USA v 80. letech, říká hoteliér

Agenda

S českými hotely se může stát to, co v USA v 80. letech, říká hoteliér

7. 10. 2022

16 min

Obrázek epizody 67: Co nyní s hotovostí? Spořicí účet nebo něco jiného?

Nekonečná renta - investování a vše kolem něj

67: Co nyní s hotovostí? Spořicí účet nebo něco jiného?

7. 10. 2022

10 min

Obrázek epizody PODCAST č. 16: Mějte rádi zpoždění

Newslettery

PODCAST č. 16: Mějte rádi zpoždění

7. 10. 2022

5 min

Obrázek epizody Josef Hajkr: Dříve bývali lidé klidnější, dnes potřebují dosáhnout výsledku během hodin

Slovo má...

Josef Hajkr: Dříve bývali lidé klidnější, dnes potřebují dosáhnout výsledku během hodin

7. 10. 2022

32 min

Obrázek epizody AUTA NA ZAKÁZKU ANEB NENÍ AUTO JAKO AUTO - Václav Pipek (8.díl)

Moni ON AIR

AUTA NA ZAKÁZKU ANEB NENÍ AUTO JAKO AUTO - Václav Pipek (8.díl)

6. 10. 2022

44 min

Obrázek epizody Michal Perna: Založil jsem Kafánka, protože jsem cvok

FreshStart.cz

Michal Perna: Založil jsem Kafánka, protože jsem cvok

6. 10. 2022

48 min

Obrázek epizody #19 Jaroslav Hovězák: To, že jsme získali titul je jenom začátek. Kniha pěti kruhů mi změnila život.

Michal Hubík Podcast

#19 Jaroslav Hovězák: To, že jsme získali titul je jenom začátek. Kniha pěti kruhů mi změnila život.

6. 10. 2022

1 hod 36 min

Obrázek epizody 10 - Richard Siuda - Předseda představenstva Conseq Investment Management - Jak si poskládat investiční portfolio, co pro něj znamenají peníze a co byla jeho nejhorší a nejlepší investice?

NextGen Podcast

10 - Richard Siuda - Předseda představenstva Conseq Investment Management - Jak si poskládat investiční portfolio, co pro něj znamenají peníze a co byla jeho nejhorší a nejlepší investice?

6. 10. 2022

36 min

Obrázek epizody Jan Dvořák alias STUDIO DVOJAN | Na podlaze 54

NA PODLAZE

Jan Dvořák alias STUDIO DVOJAN | Na podlaze 54

6. 10. 2022

1 hod 3 min

Obrázek epizody Oběd v Praze musí stát minimálně 200, jinak se okrádáme, tvrdí šéfka restaurací

Agenda

Oběd v Praze musí stát minimálně 200, jinak se okrádáme, tvrdí šéfka restaurací

6. 10. 2022

20 min

Obrázek epizody Vít Ježek (Founder & CEO, Rekola) – Jak růžová kola ovládla města a co na to koloběžky?

Podcast Tomáše Bravermana

Vít Ježek (Founder & CEO, Rekola) – Jak růžová kola ovládla města a co na to koloběžky?

6. 10. 2022

1 hod 12 min