Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pro normální lidi je hypotéka nejlepší investice. A není drahá ani teď, říká spolumajitel Crestylu - Jiný peníze

Pro normální lidi je hypotéka nejlepší investice. A není drahá ani teď, říká spolumajitel Crestylu - Jiný peníze

2. 3. 2023

1 hod 6 min

Obrázek epizody Radek Šiller | Dělal jsem au-pair klukovi, jehož děda zrovna režíroval Jamese Bonda.

Radek Šiller | Dělal jsem au-pair klukovi, jehož děda zrovna režíroval Jamese Bonda.

2. 3. 2023

41 min

Obrázek epizody Ondřej Zelenka: Snažíme se developerům dávat to, co doopravdy chtějí

Ondřej Zelenka: Snažíme se developerům dávat to, co doopravdy chtějí

2. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody #658: CEO Coach Matt Mochary — Live Coaching with Tim, Why Fear and Anger Give Bad Advice, How to Perform Personal Energy Audits, The Power of Accountability Partners, Delegation Tips, Strategies for Hiring the Right People, and More

#658: CEO Coach Matt Mochary — Live Coaching with Tim, Why Fear and Anger Give Bad Advice, How to Perform Personal Energy Audits, The Power of Accountability Partners, Delegation Tips, Strategies for Hiring the Right People, and More

1. 3. 2023

2 hod 25 min

Obrázek epizody Češi postaví nový „Temelín“, ale za hranicemi

Češi postaví nový „Temelín“, ale za hranicemi

1. 3. 2023

14 min

Obrázek epizody 104: Pjér la Šé'z: Mužství touží po dokonalosti, ženství po úplnosti

104: Pjér la Šé'z: Mužství touží po dokonalosti, ženství po úplnosti

1. 3. 2023

10 min

Obrázek epizody #19 FRANTIŠEK KONOPA SE PO 2 LETECH VRACÍ! "Vyhořel jsem a smazal si INSTAGRAM"

#19 FRANTIŠEK KONOPA SE PO 2 LETECH VRACÍ! "Vyhořel jsem a smazal si INSTAGRAM"

28. 2. 2023

1 hod 11 min

Obrázek epizody Evropa pro Ukrajinu nedělá dost, drony tam dovezu osobně, říká Štěpánek

Evropa pro Ukrajinu nedělá dost, drony tam dovezu osobně, říká Štěpánek

28. 2. 2023

17 min

Obrázek epizody Sara Polak: Absolventka antropologie na Oxfordu a tech archeoložka o tom, jaké to je rozvíjet Českou republiku ve světové centrum umělé inteligence.

Sara Polak: Absolventka antropologie na Oxfordu a tech archeoložka o tom, jaké to je rozvíjet Českou republiku ve světové centrum umělé inteligence.

28. 2. 2023

46 min

Obrázek epizody #17 Prodávej jako leader!

#17 Prodávej jako leader!

28. 2. 2023

8 min

Obrázek epizody 53: Podcast #53 Eva Fryjaufová - Risk consulting

53: Podcast #53 Eva Fryjaufová - Risk consulting

28. 2. 2023

31 min

Obrázek epizody 72. 2 klíčové aktivity vaší týdenní rutiny

72. 2 klíčové aktivity vaší týdenní rutiny

28. 2. 2023

8 min

Obrázek epizody Progress Your Mind #49 MARTIN ITERSKÝ - „Vždy jsem koukal nahoru na ty nejlepší.“

Progress Your Mind #49 MARTIN ITERSKÝ - „Vždy jsem koukal nahoru na ty nejlepší.“

28. 2. 2023

20 min

Obrázek epizody Jan Skřička: Cena firmy je strašně subjektivní. Je potřeba se na každou podívat zvlášť a nezaujatě.

Jan Skřička: Cena firmy je strašně subjektivní. Je potřeba se na každou podívat zvlášť a nezaujatě.

28. 2. 2023

44 min

Obrázek epizody 80: Vít Hruška | Jak správně na právo v digitálním světě

80: Vít Hruška | Jak správně na právo v digitálním světě

28. 2. 2023

44 min

Obrázek epizody S1 Ep104: Vím, jak na leadership nejen v době generace Z - Michael Koch

S1 Ep104: Vím, jak na leadership nejen v době generace Z - Michael Koch

28. 2. 2023

33 min

Obrázek epizody Jiří Prskavec | Jsem magor do sportu, sportholik. Pokud chceš něco dokázat, musíš tomu dát maximum

Jiří Prskavec | Jsem magor do sportu, sportholik. Pokud chceš něco dokázat, musíš tomu dát maximum

28. 2. 2023

45 min

Obrázek epizody NRoP 98: Cesta von z bludného kruhu chudoby

NRoP 98: Cesta von z bludného kruhu chudoby

28. 2. 2023

42 min

Obrázek epizody Kunovský: Poprvé máme povolení a nestavíme. Raději než mít byty do zásoby

Kunovský: Poprvé máme povolení a nestavíme. Raději než mít byty do zásoby

27. 2. 2023

17 min

Obrázek epizody Angažovanost a její dopad na firmu

Angažovanost a její dopad na firmu

27. 2. 2023

33 min

Obrázek epizody Žádné na sebe namačkané paneláky. Praha postaví několik velkých sídlišť, říká Urbánek z PDS - Realitní Club

Žádné na sebe namačkané paneláky. Praha postaví několik velkých sídlišť, říká Urbánek z PDS - Realitní Club

27. 2. 2023

31 min

Obrázek epizody 60: Bydlet v nájmu nebo platit hypotéku?

60: Bydlet v nájmu nebo platit hypotéku?

27. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody 20. Neprůstřelný mindset, který mi vydělává miliony

20. Neprůstřelný mindset, který mi vydělává miliony

27. 2. 2023

9 min

Obrázek epizody 7: Vnitřní nebezpečí: Když instinkt dravce ohrožuje rodinné bohatství

7: Vnitřní nebezpečí: Když instinkt dravce ohrožuje rodinné bohatství

27. 2. 2023

22 min

Obrázek epizody #16 Robert Pisár: Snažíme se, aby se organizacím v kraji lépe fungovalo.

#16 Robert Pisár: Snažíme se, aby se organizacím v kraji lépe fungovalo.

26. 2. 2023

54 min