Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Miliardář Dlouhý: Realita krize předčila i ty nejčernější scénáře. Zmínil neférovost voucherů

Miliardář Dlouhý: Realita krize předčila i ty nejčernější scénáře. Zmínil neférovost voucherů

27. 5. 2020

27 min

Obrázek epizody Kostel, postel, tulipány nebo bílé zuby. A co se na světě líbí vám?

Kostel, postel, tulipány nebo bílé zuby. A co se na světě líbí vám?

27. 5. 2020

22 min

Obrázek epizody „Babiš se zavčasu stáhnul, opozice byla lenivá. Vláda se vrací k italskému manželství,“ míní Kubáček

„Babiš se zavčasu stáhnul, opozice byla lenivá. Vláda se vrací k italskému manželství,“ míní Kubáček

26. 5. 2020

31 min

Obrázek epizody #10_ Alice Koubová _ Žít zdařilý život

#10_ Alice Koubová _ Žít zdařilý život

25. 5. 2020

1 hod 18 min

Obrázek epizody Češi, utrácejte, vzkazuje Havlíček. Jak získat peníze jako podnikatel či OSVČ?

Češi, utrácejte, vzkazuje Havlíček. Jak získat peníze jako podnikatel či OSVČ?

25. 5. 2020

46 min

Obrázek epizody Lenny: S Marpem jsem strávila celou karanténu (UNCUT verze rozhovoru)

Lenny: S Marpem jsem strávila celou karanténu (UNCUT verze rozhovoru)

24. 5. 2020

53 min

Obrázek epizody Expert o suchu: Češi vodou šetří. Rok a půl srážek dohnat nemůžeme. Musíme se přizpůsobit

Expert o suchu: Češi vodou šetří. Rok a půl srážek dohnat nemůžeme. Musíme se přizpůsobit

21. 5. 2020

19 min

Obrázek epizody PTK: Fanoušci mi posílaj rozseklý hlavy (UNCUT verze rozhovoru)

PTK: Fanoušci mi posílaj rozseklý hlavy (UNCUT verze rozhovoru)

21. 5. 2020

1 hod 8 min

Obrázek epizody Pekáč buchet na břiše, nebo štrúdl v troubě? Přitažlivost je subjektivní, sexy může být kdeco

Pekáč buchet na břiše, nebo štrúdl v troubě? Přitažlivost je subjektivní, sexy může být kdeco

20. 5. 2020

24 min

Obrázek epizody Epidemiolog Petr Smejkal o strašáku druhé vlny koronaviru

Epidemiolog Petr Smejkal o strašáku druhé vlny koronaviru

20. 5. 2020

23 min

Obrázek epizody #2 František: Supervýkonný pracovník aneb zapálený 3+1 stan na hypotéku

#2 František: Supervýkonný pracovník aneb zapálený 3+1 stan na hypotéku

20. 5. 2020

46 min

Obrázek epizody Rozhovor s hercem Petrem Urbanem

Rozhovor s hercem Petrem Urbanem

19. 5. 2020

23 min

Obrázek epizody VOSTO5: Kupé V lese 72 - Kopecká, Padevět

VOSTO5: Kupé V lese 72 - Kopecká, Padevět

19. 5. 2020

32 min

Obrázek epizody 6: Lukáš Roubík: Neexistuje žádná zakázaná potravina

6: Lukáš Roubík: Neexistuje žádná zakázaná potravina

19. 5. 2020

57 min

Obrázek epizody #9_ ALTA on Air _ Debata o protestech za ochranu přírody v ČR a Německu

#9_ ALTA on Air _ Debata o protestech za ochranu přírody v ČR a Německu

18. 5. 2020

1 hod 9 min

Obrázek epizody Ministryně Maláčová o pokoronavirové nezaměstnanosti, výpovědích i Babišovi

Ministryně Maláčová o pokoronavirové nezaměstnanosti, výpovědích i Babišovi

18. 5. 2020

35 min

Obrázek epizody 26: Martina Viktorie Kopecká: Práci v korporátu jsem vyměnila za studium teologie

26: Martina Viktorie Kopecká: Práci v korporátu jsem vyměnila za studium teologie

14. 5. 2020

48 min

Obrázek epizody Plandající paže a spoření na důchod. Stáří je jediný způsob, jak se dožít vysokého věku

Plandající paže a spoření na důchod. Stáří je jediný způsob, jak se dožít vysokého věku

13. 5. 2020

20 min

Obrázek epizody Šéf aquacenter: Oznámit otevření 10 dní předem je  pozdě, potřebujeme aspoň dva týdny

Šéf aquacenter: Oznámit otevření 10 dní předem je pozdě, potřebujeme aspoň dva týdny

13. 5. 2020

11 min

Obrázek epizody „Moje místo je v pražské politice,“  říká primátor Hřib. Jak chce do metropole přilákat turisty?

„Moje místo je v pražské politice,“ říká primátor Hřib. Jak chce do metropole přilákat turisty?

12. 5. 2020

34 min

Obrázek epizody #8_ Kateřina Císařová _ Herečka

#8_ Kateřina Císařová _ Herečka

11. 5. 2020

1 hod 18 min

Obrázek epizody Restauratér a kosmetička otevřeně o restartu byznysu, ztrátách i hygienických opatřeních

Restauratér a kosmetička otevřeně o restartu byznysu, ztrátách i hygienických opatřeních

11. 5. 2020

20 min

Obrázek epizody VOSTO5: Kupé V lese 56 - Uhlířová, Markoš

VOSTO5: Kupé V lese 56 - Uhlířová, Markoš

11. 5. 2020

33 min

Obrázek epizody Host: Václav Pech jun.

Host: Václav Pech jun.

10. 5. 2020

54 min

Obrázek epizody Zaorálek o divadlech pro 500 lidí, poukázkách na kulturu a papučích na hradech

Zaorálek o divadlech pro 500 lidí, poukázkách na kulturu a papučích na hradech

7. 5. 2020

40 min