Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 100: Volejte trenérovi: 100. díl - My slavíme, vy profitujete!

100: Volejte trenérovi: 100. díl - My slavíme, vy profitujete!

11. 7. 2022

2 hod 37 min

Obrázek epizody Neexistuje zlý strk, iba slabý (CSONGOR KASSAI stá epizóda)

Neexistuje zlý strk, iba slabý (CSONGOR KASSAI stá epizóda)

10. 7. 2022

1 hod 2 min

Obrázek epizody Iva Pazderková o bývalých vztazích, pravdě o Survivoru i Blbé blondýně

Iva Pazderková o bývalých vztazích, pravdě o Survivoru i Blbé blondýně

9. 7. 2022

38 min

Obrázek epizody Pohlavné choroby majú aj manažéri a politici #99

Pohlavné choroby majú aj manažéri a politici #99

7. 7. 2022

45 min

Obrázek epizody Nejznámější česká kulturistka Věra Mikulcová prozradila, zda plánuje děti a co dělají steroidy s ženským tělem

Nejznámější česká kulturistka Věra Mikulcová prozradila, zda plánuje děti a co dělají steroidy s ženským tělem

7. 7. 2022

32 min

Obrázek epizody #27 ZAUJÍMAVÉ FAKTY O ZVIERATKÁCH

#27 ZAUJÍMAVÉ FAKTY O ZVIERATKÁCH

7. 7. 2022

23 min

Obrázek epizody Clash of the stars roast | #52

Clash of the stars roast | #52

7. 7. 2022

1 hod 33 min

Obrázek epizody Paul Petrovic | Jen v bolestech se člověk učí.

Paul Petrovic | Jen v bolestech se člověk učí.

7. 7. 2022

39 min

Obrázek epizody Letuška není vzdušná hosteska, co neumí nic jiného než dolévat pivko

Letuška není vzdušná hosteska, co neumí nic jiného než dolévat pivko

6. 7. 2022

37 min

Obrázek epizody Carmen Mayerová promluvila o 50letém manželství s Petrem Kostkou. K čemu se jí přiznal?

Carmen Mayerová promluvila o 50letém manželství s Petrem Kostkou. K čemu se jí přiznal?

6. 7. 2022

35 min

Obrázek epizody 99: Lucie Hrdá: Znásilnění je vražda duše

99: Lucie Hrdá: Znásilnění je vražda duše

4. 7. 2022

1 hod 47 min

Obrázek epizody Hádzali po mne kamene aj potkany (KRISTÍNA KŐVEŠOVÁ epizóda deväťdesiatadeviata)

Hádzali po mne kamene aj potkany (KRISTÍNA KŐVEŠOVÁ epizóda deväťdesiatadeviata)

3. 7. 2022

54 min

Obrázek epizody 39: Zkrocení zlého Hiring Manažera

39: Zkrocení zlého Hiring Manažera

3. 7. 2022

37 min

Obrázek epizody Lucie Borhyová prozradila, co ji spojuje s Jaromírem Jágrem a promluvila i o možném třetím dítěti

Lucie Borhyová prozradila, co ji spojuje s Jaromírem Jágrem a promluvila i o možném třetím dítěti

2. 7. 2022

39 min

Obrázek epizody Marty Pohl: Zažil jsem akce jako v Párty Hárder. Jak to má se sado maso?

Marty Pohl: Zažil jsem akce jako v Párty Hárder. Jak to má se sado maso?

2. 7. 2022

21 min

Obrázek epizody Hlubuček vs. Stoka

Hlubuček vs. Stoka

1. 7. 2022

14 min

Obrázek epizody Vypiplali sme pacientku po 9-mesačnej kóme #98

Vypiplali sme pacientku po 9-mesačnej kóme #98

30. 6. 2022

44 min

Obrázek epizody Královna dánské krimi Blædel otevřeně promluvila o dyslexii. V zemi vévodí popularitě

Královna dánské krimi Blædel otevřeně promluvila o dyslexii. V zemi vévodí popularitě

30. 6. 2022

14 min

Obrázek epizody Pavel Klein | Muž, který opravuje rozbité firmy.

Pavel Klein | Muž, který opravuje rozbité firmy.

30. 6. 2022

30 min

Obrázek epizody V Praze jde o život a v Brně jí chřest i levice. Průměrnost je stejně lidská jako pocení

V Praze jde o život a v Brně jí chřest i levice. Průměrnost je stejně lidská jako pocení

29. 6. 2022

40 min

Obrázek epizody Ošklivé pády k jízdě na vysokém kole patří. Vždycky jsem se ale dokázal vrátit, říká Zimovčák

Ošklivé pády k jízdě na vysokém kole patří. Vždycky jsem se ale dokázal vrátit, říká Zimovčák

29. 6. 2022

54 min

Obrázek epizody Ondřej Havelka o tom, proč skončil s herectvím, mamince herečce i své nadané dceři

Ondřej Havelka o tom, proč skončil s herectvím, mamince herečce i své nadané dceři

29. 6. 2022

36 min

Obrázek epizody Zoolog a ochránce přírody Tomáš Ouhel: Trhy se zvířaty jsou časovaná bomba. Lidstvo si koleduje.

Zoolog a ochránce přírody Tomáš Ouhel: Trhy se zvířaty jsou časovaná bomba. Lidstvo si koleduje.

29. 6. 2022

31 min

Obrázek epizody Když muži uklízí, ženy to uspokojí. Duo Docentky promluvily o feminismu

Když muži uklízí, ženy to uspokojí. Duo Docentky promluvily o feminismu

29. 6. 2022

37 min

Obrázek epizody Lukáš Rohrbacher: Na akci se vždy najde nějaká "kamarádka" , český rap mě omrzel.

Lukáš Rohrbacher: Na akci se vždy najde nějaká "kamarádka" , český rap mě omrzel.

28. 6. 2022

44 min