Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jose Madeira Live @ Afterparty, Studio 54 Prague 04-06-2022

Jose Madeira Live @ Afterparty, Studio 54 Prague 04-06-2022

4. 6. 2022

44 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Aneta Langerová: Cítím se v životě lehčeji. Vnímám hudbu trochu jinak a je mi v tom strašně dobře

Host Lenky Vahalové: Aneta Langerová: Cítím se v životě lehčeji. Vnímám hudbu trochu jinak a je mi v tom strašně dobře

4. 6. 2022

25 min

Obrázek epizody 73. SinglStory

73. SinglStory

4. 6. 2022

57 min

Obrázek epizody Diablo Swing Orchestra

Diablo Swing Orchestra

3. 6. 2022

45 min

Obrázek epizody Italo Dance Chart #548 - 2022-06-03

Italo Dance Chart #548 - 2022-06-03

3. 6. 2022

59 min

Obrázek epizody Mám fotku z VIP na Glastonbury, kterou fotil Richard Ashcroft. Jsem na ní já, říká Tomáš Konůpka

Mám fotku z VIP na Glastonbury, kterou fotil Richard Ashcroft. Jsem na ní já, říká Tomáš Konůpka

3. 6. 2022

39 min

Obrázek epizody Velký čísla: Mám fotku z VIP na Glastonbury, kterou fotil Richard Ashcroft. Jsem na ní já, říká Tomáš Konůpka

Velký čísla: Mám fotku z VIP na Glastonbury, kterou fotil Richard Ashcroft. Jsem na ní já, říká Tomáš Konůpka

3. 6. 2022

39 min

Obrázek epizody Vizitka: Varhan Orchestrovič Bauer: Hudba je svědomím filmu. Hlavní jsou emoce, proto k nim jdu na dřeň

Vizitka: Varhan Orchestrovič Bauer: Hudba je svědomím filmu. Hlavní jsou emoce, proto k nim jdu na dřeň

3. 6. 2022

46 min

Obrázek epizody On Air: Propojení při livestreamech bylo intenzivní. Živé koncerty jsou méně osobní, říká duo Sofi Tukker

On Air: Propojení při livestreamech bylo intenzivní. Živé koncerty jsou méně osobní, říká duo Sofi Tukker

3. 6. 2022

11 min

Obrázek epizody Foo Fighters (R.I.P. Taylor Hawkins)

Foo Fighters (R.I.P. Taylor Hawkins)

3. 6. 2022

19 min

Obrázek epizody Máme hosty: Devět dní života navíc. MHF Letohrad spojil síly s JamRockem

Máme hosty: Devět dní života navíc. MHF Letohrad spojil síly s JamRockem

3. 6. 2022

8 min

Obrázek epizody Písala ně moja milá z Ružomberka list

Písala ně moja milá z Ružomberka list

3. 6. 2022

5 min

Obrázek epizody Mobb Deep - Rare Species [Cihy's brief remix]

Mobb Deep - Rare Species [Cihy's brief remix]

3. 6. 2022

1 min

Obrázek epizody Tip: Hudební tip: výherci Startéru prazdniny objevují současný pop punk i experimentátorku Rosalíu

Tip: Hudební tip: výherci Startéru prazdniny objevují současný pop punk i experimentátorku Rosalíu

2. 6. 2022

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Janek Ledecký: Mám radost, že kniha básní má úspěch. A bude dvojka

Blízká setkání: Janek Ledecký: Mám radost, že kniha básní má úspěch. A bude dvojka

2. 6. 2022

27 min

Obrázek epizody Konektor podcast #86 - I love You Honey Bunny, mladičká Skyann i staří Dog Eat Dog a samozřejmě hudební novinky.

Konektor podcast #86 - I love You Honey Bunny, mladičká Skyann i staří Dog Eat Dog a samozřejmě hudební novinky.

2. 6. 2022

23 min

Obrázek epizody Reflektor #159: Telefonická preview pátečního DJ setu na Stalinu

Reflektor #159: Telefonická preview pátečního DJ setu na Stalinu

1. 6. 2022

25 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Mladí trutnovští muzikanti založili kapelu MyBand a získali si fanoušky originálním jazzem a funky

Host ve studiu: Mladí trutnovští muzikanti založili kapelu MyBand a získali si fanoušky originálním jazzem a funky

1. 6. 2022

10 min

Obrázek epizody Quido eMCé na Rádiu Bé - 1. 6. 2022

Quido eMCé na Rádiu Bé - 1. 6. 2022

1. 6. 2022

1 hod 1 min

Obrázek epizody Rapspot 11

Rapspot 11

1. 6. 2022

1 hod 55 min

Obrázek epizody Máme hosty: Natáhne Smetanova Litomyšl diváky po covidu? Zatím nezvykle váhají

Máme hosty: Natáhne Smetanova Litomyšl diváky po covidu? Zatím nezvykle váhají

1. 6. 2022

9 min

Obrázek epizody JACKPOT 60

JACKPOT 60

31. 5. 2022

57 min

Obrázek epizody On Air: Do rukou teď bereme kytary místo syntezátorů, říkají vítězové hitparády neobjevených prazdniny

On Air: Do rukou teď bereme kytary místo syntezátorů, říkají vítězové hitparády neobjevených prazdniny

31. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Alex a host: František Ringo Čech: Jsem sice přestárlý stařec, ale v Dívčí válce pořád hraju mladýho panice

Alex a host: František Ringo Čech: Jsem sice přestárlý stařec, ale v Dívčí válce pořád hraju mladýho panice

31. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Studiotime #37 s Ecsonem Waldesem: Cesta do pravěku českých syntezátorů (včetně audioukázek)

Studiotime #37 s Ecsonem Waldesem: Cesta do pravěku českých syntezátorů (včetně audioukázek)

31. 5. 2022

33 min