Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hyperpop je novým popem. Caroline Polachek i Toyota Vangelis ukazují, jak pomocí digitálních technologií hacknout utopii

Hyperpop je novým popem. Caroline Polachek i Toyota Vangelis ukazují, jak pomocí digitálních technologií hacknout utopii

2. 3. 2023

1 hod 9 min

Obrázek epizody RadioB - EliXír / Valentýnský speciál 14_02_2023/ MK2 live

RadioB - EliXír / Valentýnský speciál 14_02_2023/ MK2 live

2. 3. 2023

59 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Chantal Poullain: Miluji život a neplánuji. Chci nechat na osudu, co přinese

Blízká setkání: Herečka Chantal Poullain: Miluji život a neplánuji. Chci nechat na osudu, co přinese

2. 3. 2023

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Dobrou hudbou špatný film nezachráníte. Někdy hraje ticho mnohem víc než hudba, říká Muchow

Host Lucie Výborné: Dobrou hudbou špatný film nezachráníte. Někdy hraje ticho mnohem víc než hudba, říká Muchow

2. 3. 2023

32 min

Obrázek epizody Tip: Hudební tip: Anna Vaverková si na cestě do Švédska oblíbila Phoebe Bridgers

Tip: Hudební tip: Anna Vaverková si na cestě do Švédska oblíbila Phoebe Bridgers

2. 3. 2023

2 min

Obrázek epizody Hraní v saxofonovém souboru

Hraní v saxofonovém souboru

2. 3. 2023

13 min

Obrázek epizody RAPSPOT 26

RAPSPOT 26

2. 3. 2023

58 min

Obrázek epizody Konektor #124 Gorillaz, Beck, David Koller, Friedberg, Paris Jackson, Everything But the Girl, Campbell, PinkPantheress, Ice Spice. Všechno se nám tam vešlo.

Konektor #124 Gorillaz, Beck, David Koller, Friedberg, Paris Jackson, Everything But the Girl, Campbell, PinkPantheress, Ice Spice. Všechno se nám tam vešlo.

2. 3. 2023

31 min

Obrázek epizody ᴋᴠŮʟɪ ᴛᴏᴍᴜ ᴊꜱɪ ᴘŘɪŠᴇʟ

ᴋᴠŮʟɪ ᴛᴏᴍᴜ ᴊꜱɪ ᴘŘɪŠᴇʟ

2. 3. 2023

4 min

Obrázek epizody Estewes - Jezulátke

Estewes - Jezulátke

1. 3. 2023

2 min

Obrázek epizody Harmonie v hudební selekci plné dissů i umírání v čele s Halsey, Weekndem a PinkPantheress

Harmonie v hudební selekci plné dissů i umírání v čele s Halsey, Weekndem a PinkPantheress

1. 3. 2023

38 min

Obrázek epizody Reflektor #198: Jesnivá křápota a Zapomělsem

Reflektor #198: Jesnivá křápota a Zapomělsem

1. 3. 2023

31 min

Obrázek epizody Dopolední host: Vyfasovala jsem hodně zajímavý genetický koktejl, prozrazuje jihočeská houslistka Audrey Lee Belcher

Dopolední host: Vyfasovala jsem hodně zajímavý genetický koktejl, prozrazuje jihočeská houslistka Audrey Lee Belcher

1. 3. 2023

25 min

Obrázek epizody Odposlech Thoma Frödeho - Lukáš Chromek

Odposlech Thoma Frödeho - Lukáš Chromek

1. 3. 2023

21 min

Obrázek epizody Punkový večer v Klubu 007 na Strahově, křest aloba Blessings od Joy & Pleasure v Bike Jesus a Festival Otrlého Diváka v Kině Aero | Novinky 27. února—5. března 2023

Punkový večer v Klubu 007 na Strahově, křest aloba Blessings od Joy & Pleasure v Bike Jesus a Festival Otrlého Diváka v Kině Aero | Novinky 27. února—5. března 2023

28. 2. 2023

13 min

Obrázek epizody On Air: Toyota Vangelis je o hledání identity. Když zpívám svým hlasem, nejsem to já, říká Václav Peloušek

On Air: Toyota Vangelis je o hledání identity. Když zpívám svým hlasem, nejsem to já, říká Václav Peloušek

28. 2. 2023

16 min

Obrázek epizody Alex a host: Věra Martinová: Přezdívku Lady katastrofa jsem dostala v době, kdy mě život chtěl něco naučit

Alex a host: Věra Martinová: Přezdívku Lady katastrofa jsem dostala v době, kdy mě život chtěl něco naučit

28. 2. 2023

28 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Zpívání je o ovládání svalů a vazů, naučit se to může každý

Dobré dopoledne: Zpívání je o ovládání svalů a vazů, naučit se to může každý

28. 2. 2023

21 min

Obrázek epizody Hurá na Jih 95 - Natvrdo

Hurá na Jih 95 - Natvrdo

28. 2. 2023

1 hod 10 min

Obrázek epizody Máme hosty: Ze zámku na zimák. Smetanovu Litomyšl čeká netradiční premiéra

Máme hosty: Ze zámku na zimák. Smetanovu Litomyšl čeká netradiční premiéra

28. 2. 2023

8 min

Obrázek epizody Běda nám, bratři Čechové

Běda nám, bratři Čechové

28. 2. 2023

8 min

Obrázek epizody #137 Státní správa vs. samospráva

#137 Státní správa vs. samospráva

27. 2. 2023

17 min

Obrázek epizody #13 - Španělská epizoda

#13 - Španělská epizoda

27. 2. 2023

45 min

Obrázek epizody Na kafe s Davidem Pomahačem: Petr Nouzovský

Na kafe s Davidem Pomahačem: Petr Nouzovský

27. 2. 2023

1 hod 22 min

Obrázek epizody Studiotime #57 s Vladimírem Chorvatovičem: „Pluginy se stále více dělají pro lidi, co o zvuku moc nevědí."

Studiotime #57 s Vladimírem Chorvatovičem: „Pluginy se stále více dělají pro lidi, co o zvuku moc nevědí."

27. 2. 2023

30 min