Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Tep-cast #2 - Filmy a tak

Tep-cast #2 - Filmy a tak

28. 5. 2023

49 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Milan Cais: Moje současná inspirace? Pískání v uších

Zálety Aleny Zárybnické: Milan Cais: Moje současná inspirace? Pískání v uších

28. 5. 2023

29 min

Obrázek epizody 109. SinglStory

109. SinglStory

27. 5. 2023

57 min

Obrázek epizody Malleus Maleficarum Demoni & Kladivo na Čarodějnice

Malleus Maleficarum Demoni & Kladivo na Čarodějnice

27. 5. 2023

2 min

Obrázek epizody PJ Harvey odhalila svou přísnou tvář. Po stopách prabluesové fazóny alba Rid of Me

PJ Harvey odhalila svou přísnou tvář. Po stopách prabluesové fazóny alba Rid of Me

26. 5. 2023

35 min

Obrázek epizody Buřty, pivo a nenávist budou platné vždy. Album V penziónu Svět po 35 letech (98)

Buřty, pivo a nenávist budou platné vždy. Album V penziónu Svět po 35 letech (98)

26. 5. 2023

16 min

Obrázek epizody Cream Sound 73 (SOULFUL SPECIAL)

Cream Sound 73 (SOULFUL SPECIAL)

26. 5. 2023

1 hod 53 min

Obrázek epizody ZZ Top 3 - Zpátky ke kořenům

ZZ Top 3 - Zpátky ke kořenům

26. 5. 2023

1 hod 6 min

Obrázek epizody Mozaika: Magdalena Kožená slaví životní jubileum. Uměleckoprůmyslové muzeum připravilo výstavu jejích kostýmů

Mozaika: Magdalena Kožená slaví životní jubileum. Uměleckoprůmyslové muzeum připravilo výstavu jejích kostýmů

26. 5. 2023

5 min

Obrázek epizody Dvořákova Stabat Mater, Má vlast na Vyšehradě i hudba z pohádek a večerníčků. Mimořádné koncerty Pražských symfoniků v nové sezóně

Dvořákova Stabat Mater, Má vlast na Vyšehradě i hudba z pohádek a večerníčků. Mimořádné koncerty Pražských symfoniků v nové sezóně

26. 5. 2023

16 min

Obrázek epizody Epica

Epica

25. 5. 2023

40 min

Obrázek epizody #12 Übeatz - jak se obklopit správnýma lidma, jak si nastavit cíle, music a práce / škola

#12 Übeatz - jak se obklopit správnýma lidma, jak si nastavit cíle, music a práce / škola

25. 5. 2023

39 min

Obrázek epizody SPIN TALK - MANIAK HOSTEM U ROMANA BLINKY VE SPIN TALKU

SPIN TALK - MANIAK HOSTEM U ROMANA BLINKY VE SPIN TALKU

25. 5. 2023

37 min

Obrázek epizody Studiotime #67 se Stephunkem T: „Liquid Harmony hrají pořád, jen je to tajný."

Studiotime #67 se Stephunkem T: „Liquid Harmony hrají pořád, jen je to tajný."

25. 5. 2023

43 min

Obrázek epizody Helena Vondráčková ON AIR: „S Romanem Holým bych klidně udělala celou desku."

Helena Vondráčková ON AIR: „S Romanem Holým bych klidně udělala celou desku."

25. 5. 2023

48 min

Obrázek epizody Reflektor #210: Klenutí The National proti stěnám Mandy, Indiana

Reflektor #210: Klenutí The National proti stěnám Mandy, Indiana

25. 5. 2023

51 min

Obrázek epizody Vlna: Nečekal jsem, že rap bude nejposlouchanější žánr v Česku, říká autor účtu Out Of Context Czech Rap

Vlna: Nečekal jsem, že rap bude nejposlouchanější žánr v Česku, říká autor účtu Out Of Context Czech Rap

25. 5. 2023

21 min

Obrázek epizody Příběhy z Vysočiny: V koncertním sále jihlavské základní umělecké školy stojí vzácný klavír

Příběhy z Vysočiny: V koncertním sále jihlavské základní umělecké školy stojí vzácný klavír

25. 5. 2023

2 min

Obrázek epizody Kdo jsme? Diana Řeháčková

Kdo jsme? Diana Řeháčková

25. 5. 2023

18 min

Obrázek epizody TK27: Nervozitu v rapu jsem odboural rychle. Ve fotbale už taky, můžu s ním kdykoliv skončit

TK27: Nervozitu v rapu jsem odboural rychle. Ve fotbale už taky, můžu s ním kdykoliv skončit

25. 5. 2023

35 min

Obrázek epizody Brrrap: TK27: Nervozitu v rapu jsem odboural rychle. Ve fotbale už taky, můžu s ním kdykoliv skončit

Brrrap: TK27: Nervozitu v rapu jsem odboural rychle. Ve fotbale už taky, můžu s ním kdykoliv skončit

25. 5. 2023

35 min

Obrázek epizody Video teaser na 136. díl Konektoru

Video teaser na 136. díl Konektoru

25. 5. 2023

6 min

Obrázek epizody Zrání české hudby a marnivost zadušená na Pankráci. Václav Talich v dopisech

Zrání české hudby a marnivost zadušená na Pankráci. Václav Talich v dopisech

25. 5. 2023

38 min

Obrázek epizody Máme hosty: Křik pávů na pardubickém zámku vystřídá zpěv Rusalky

Máme hosty: Křik pávů na pardubickém zámku vystřídá zpěv Rusalky

25. 5. 2023

10 min

Obrázek epizody Konektor #136 Miley Cyrus, Blur, Ben Harper, Mr.Day, J.A.R., Povodí Ohře i Moimir Papalescu & The Nihilists

Konektor #136 Miley Cyrus, Blur, Ben Harper, Mr.Day, J.A.R., Povodí Ohře i Moimir Papalescu & The Nihilists

25. 5. 2023

30 min