Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Studiotime #62 s Viktorem Prášilem: „Bylo fajn se na Oscarech potkat s lidma co zvučili Top Gun nebo Avatara 2."

Studiotime #62 s Viktorem Prášilem: „Bylo fajn se na Oscarech potkat s lidma co zvučili Top Gun nebo Avatara 2."

8. 4. 2023

29 min

Obrázek epizody Jana Uriel Kratochvílová ON AIR: „Soudruzi o mně napsali, že jsem horší než Hirošima."

Jana Uriel Kratochvílová ON AIR: „Soudruzi o mně napsali, že jsem horší než Hirošima."

8. 4. 2023

1 hod 21 min

Obrázek epizody PORTALS od Melanie Martinez: Od smrti přes menstruaci po romantiku a zpět

PORTALS od Melanie Martinez: Od smrti přes menstruaci po romantiku a zpět

7. 4. 2023

1 hod 40 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Ohromná dávka energie z hradeckého koncertu Factorial! Orchestra a Kuby Kubína vychází na novém albu

Host ve studiu: Ohromná dávka energie z hradeckého koncertu Factorial! Orchestra a Kuby Kubína vychází na novém albu

7. 4. 2023

10 min

Obrázek epizody 14. Jan Bors: Zrušení porot v semifinálových kolech je nejhorší rozhodnutí, které mohlo Eurovizi potkat.

14. Jan Bors: Zrušení porot v semifinálových kolech je nejhorší rozhodnutí, které mohlo Eurovizi potkat.

7. 4. 2023

1 hod 13 min

Obrázek epizody Honkytonk Jukebox 68 - Od baru k baru

Honkytonk Jukebox 68 - Od baru k baru

7. 4. 2023

1 hod 3 min

Obrázek epizody Honkytonk Jukebox 68 - Od baru k baru

Honkytonk Jukebox 68 - Od baru k baru

7. 4. 2023

1 hod 3 min

Obrázek epizody 3. Marcell: V Anglii jsem přišel na to, že chci zpívat česky

3. Marcell: V Anglii jsem přišel na to, že chci zpívat česky

7. 4. 2023

28 min

Obrázek epizody Radio B – Sounderground #14 / 07.03.2023

Radio B – Sounderground #14 / 07.03.2023

6. 4. 2023

59 min

Obrázek epizody Na zdi v parku pokuřuje cígo ďábel. O projektu Cardo&Decumanus i punkové scéně ve Washingtonu D.C.

Na zdi v parku pokuřuje cígo ďábel. O projektu Cardo&Decumanus i punkové scéně ve Washingtonu D.C.

6. 4. 2023

30 min

Obrázek epizody Radio B - Black Eintopf (6. 4. 2023)

Radio B - Black Eintopf (6. 4. 2023)

6. 4. 2023

1 hod 59 min

Obrázek epizody Alex a host: Yvetta Simonová: Když jsem vystupovala, nejedla jsem zmrzlinu. Tu si teď dopřávám

Alex a host: Yvetta Simonová: Když jsem vystupovala, nejedla jsem zmrzlinu. Tu si teď dopřávám

6. 4. 2023

23 min

Obrázek epizody Reflektor #203: MC Gey a Fvck_Kvlt na chrupce s Gumim z Klubovny

Reflektor #203: MC Gey a Fvck_Kvlt na chrupce s Gumim z Klubovny

6. 4. 2023

42 min

Obrázek epizody Hvězdný host Rock Radia - Gaia Mesiah

Hvězdný host Rock Radia - Gaia Mesiah

6. 4. 2023

15 min

Obrázek epizody Konektor#129 Rossvanbos, grandson, Rahil feat. Beck, Jungle, Oscar Haag, Kalush Orchestra, Sam Garrett, Anna St. Luis.

Konektor#129 Rossvanbos, grandson, Rahil feat. Beck, Jungle, Oscar Haag, Kalush Orchestra, Sam Garrett, Anna St. Luis.

6. 4. 2023

31 min

Obrázek epizody Rekordmani K-popu, hvězdné zpěvačky s ostrými lokty a truchlící Ed Sheeran

Rekordmani K-popu, hvězdné zpěvačky s ostrými lokty a truchlící Ed Sheeran

5. 4. 2023

41 min

Obrázek epizody Polopodcast 1 - host Pavel Houfek

Polopodcast 1 - host Pavel Houfek

5. 4. 2023

45 min

Obrázek epizody Rapspot 28

Rapspot 28

5. 4. 2023

1 hod 11 min

Obrázek epizody JACKPOT 79

JACKPOT 79

4. 4. 2023

1 hod

Obrázek epizody #Video Konektor - Hudební bio jíška. Portugal.The Man, Aishnikko, Monilink, HUGO99, Postmodern Jukebox

#Video Konektor - Hudební bio jíška. Portugal.The Man, Aishnikko, Monilink, HUGO99, Postmodern Jukebox

4. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Alex a host: Melodie ke Zdivočelé zemi je prostá. Pár tónů, které jsou na správných místech, říká Zdeněk Barták

Alex a host: Melodie ke Zdivočelé zemi je prostá. Pár tónů, které jsou na správných místech, říká Zdeněk Barták

4. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Filip Klug: Mikrofon v plastové trubce... po skenování se mě na letišti ptali co to tam mám za bomby!

Filip Klug: Mikrofon v plastové trubce... po skenování se mě na letišti ptali co to tam mám za bomby!

4. 4. 2023

43 min

Obrázek epizody Odposlech Thoma Frödeho - Tomáš Břínek (TMBK)

Odposlech Thoma Frödeho - Tomáš Břínek (TMBK)

4. 4. 2023

21 min

Obrázek epizody MINI EPIZODA: TOP 5 zahraničních filmových písniček

MINI EPIZODA: TOP 5 zahraničních filmových písniček

4. 4. 2023

37 min

Obrázek epizody To mňa mrzí, můj synečku

To mňa mrzí, můj synečku

4. 4. 2023

5 min