Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O tajemné neznámé lodi | Ferda Mravenec v mraveništi ||| Pohádkovídání #429

O tajemné neznámé lodi | Ferda Mravenec v mraveništi ||| Pohádkovídání #429

30. 3. 2023

5 min

Obrázek epizody Hledá se Nemo

Hledá se Nemo

30. 3. 2023

9 min

Obrázek epizody Pokřivená láska: kontrola a moc místo lásky

Pokřivená láska: kontrola a moc místo lásky

30. 3. 2023

20 min

Obrázek epizody EP21: Co říká věda na neplodnost

EP21: Co říká věda na neplodnost

30. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Chtěl jsem být Terminátor, pořád na tom makám, směje se Jan Nedbal a vypráví pohádku o superautě

Klub Rádia Junior: Chtěl jsem být Terminátor, pořád na tom makám, směje se Jan Nedbal a vypráví pohádku o superautě

29. 3. 2023

32 min

Obrázek epizody Tomáš Měcháček, herec: ‚‚Moje práce je lepší, než tvoje dovolená.‘‘

Tomáš Měcháček, herec: ‚‚Moje práce je lepší, než tvoje dovolená.‘‘

29. 3. 2023

1 hod 36 min

Obrázek epizody Mistryně ve freestylové jízdě na BMX se učí podle YouTubu

Mistryně ve freestylové jízdě na BMX se učí podle YouTubu

29. 3. 2023

3 min

Obrázek epizody Rodiče netuší, kam všude se sdílené fotky jejich dětí dostávají, upozorňují autoři nového výzkumu

Rodiče netuší, kam všude se sdílené fotky jejich dětí dostávají, upozorňují autoři nového výzkumu

29. 3. 2023

30 min

Obrázek epizody O nejslavnějším dnu chrostíků, vzácných hostech a vybraných zábavách | Ferda Mravenec v cizích službách ||| Pohádkovídání #428

O nejslavnějším dnu chrostíků, vzácných hostech a vybraných zábavách | Ferda Mravenec v cizích službách ||| Pohádkovídání #428

29. 3. 2023

14 min

Obrázek epizody Pan hodinář u moře

Pan hodinář u moře

29. 3. 2023

13 min

Obrázek epizody 43 - Od základů po vychytávky, které byste měli o “životku” vědět

43 - Od základů po vychytávky, které byste měli o “životku” vědět

29. 3. 2023

44 min

Obrázek epizody #95 Na procházce s kočárky vymyslely úspěšný projekt. Matkám pomáhá finančně i psychicky

#95 Na procházce s kočárky vymyslely úspěšný projekt. Matkám pomáhá finančně i psychicky

29. 3. 2023

51 min

Obrázek epizody Co nám chce kočka říct?

Co nám chce kočka říct?

28. 3. 2023

9 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Kdybych mohl vrátit čas, styděl bych se méně, přiznává Kryštof Bartoš u pohádky o dinosaurech

Klub Rádia Junior: Kdybych mohl vrátit čas, styděl bych se méně, přiznává Kryštof Bartoš u pohádky o dinosaurech

28. 3. 2023

36 min

Obrázek epizody Pohádka: O rybáři a jeho ženě

Pohádka: O rybáři a jeho ženě

28. 3. 2023

26 min

Obrázek epizody O Hanýskovi (Věk 12+)

O Hanýskovi (Věk 12+)

28. 3. 2023

11 min

Obrázek epizody Kateřina Plačková: Že je zle poznáte, když pes přestane skákat na postel. Začátky jsem probrečela.

Kateřina Plačková: Že je zle poznáte, když pes přestane skákat na postel. Začátky jsem probrečela.

28. 3. 2023

47 min

Obrázek epizody #12 Proč nechce žít samo?

#12 Proč nechce žít samo?

28. 3. 2023

10 min

Obrázek epizody #11 Proč je důležité přijmout odpovědnost za svůj porod?

#11 Proč je důležité přijmout odpovědnost za svůj porod?

28. 3. 2023

6 min

Obrázek epizody Proč všichni chtěli, aby jim Ferda stavěl | Ferda Mravenec v cizích službách ||| Pohádkovídání #427

Proč všichni chtěli, aby jim Ferda stavěl | Ferda Mravenec v cizích službách ||| Pohádkovídání #427

28. 3. 2023

6 min

Obrázek epizody 15 - Každý den s pěstounskou dcerou měl smysl s Barbarou Haasovou

15 - Každý den s pěstounskou dcerou měl smysl s Barbarou Haasovou

27. 3. 2023

1 hod 39 min

Obrázek epizody #26 Lásku dítěte si penězi nekoupíte - Roman Förster

#26 Lásku dítěte si penězi nekoupíte - Roman Förster

27. 3. 2023

50 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Ráda bych si jednou zahrála strašidlo, culí se Patricie Pagáčová před vyprávěním pohádky o Rozárce

Klub Rádia Junior: Ráda bych si jednou zahrála strašidlo, culí se Patricie Pagáčová před vyprávěním pohádky o Rozárce

27. 3. 2023

31 min

Obrázek epizody O bleše, která se proměnila v chlapečka | Ferda Mravenec v cizích službách ||| Pohádkovídání #426

O bleše, která se proměnila v chlapečka | Ferda Mravenec v cizích službách ||| Pohádkovídání #426

27. 3. 2023

6 min

Obrázek epizody Co to jsou „Velikonoce“?

Co to jsou „Velikonoce“?

27. 3. 2023

7 min