Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Speciální díl - nepovedené audio stopy:)

Speciální díl - nepovedené audio stopy:)

19. 5. 2023

10 min

Obrázek epizody Nejdražší tekutina na světě stojí až 250 milionů za litr. Která to je?

Nejdražší tekutina na světě stojí až 250 milionů za litr. Která to je?

19. 5. 2023

3 min

Obrázek epizody Zvídavec Evy Sinkovičové: Nejdražší tekutina na světě stojí až 250 milionů za litr. Která to je?

Zvídavec Evy Sinkovičové: Nejdražší tekutina na světě stojí až 250 milionů za litr. Která to je?

19. 5. 2023

3 min

Obrázek epizody #9 Můj druhý porod a začátky kojení

#9 Můj druhý porod a začátky kojení

19. 5. 2023

49 min

Obrázek epizody Pohádka Pat a Mat a tornádo

Pohádka Pat a Mat a tornádo

18. 5. 2023

6 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Scarlett Johansson odmítla bez našeho chleba natáčet, vzpomíná majitel pekárny z Jablonce

Klub Rádia Junior: Scarlett Johansson odmítla bez našeho chleba natáčet, vzpomíná majitel pekárny z Jablonce

18. 5. 2023

37 min

Obrázek epizody [Z ARCHIVU] 09 Peripetie našeho spánku

[Z ARCHIVU] 09 Peripetie našeho spánku

18. 5. 2023

33 min

Obrázek epizody Opět v rodinném kruhu | Kozlíček Kaštánek ||| Pohádkovídání #464

Opět v rodinném kruhu | Kozlíček Kaštánek ||| Pohádkovídání #464

18. 5. 2023

19 min

Obrázek epizody Při testu mi všechno vypadne z hlavy

Při testu mi všechno vypadne z hlavy

18. 5. 2023

3 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: 100 let je jen začátek. Rozhlasové vysílání u nás odstartovalo ve stanu

Klub Rádia Junior: 100 let je jen začátek. Rozhlasové vysílání u nás odstartovalo ve stanu

18. 5. 2023

17 min

Obrázek epizody Odvaha, moudrost a pěstounství

Odvaha, moudrost a pěstounství

18. 5. 2023

37 min

Obrázek epizody EP28: Důležitost vzorů ve výchově

EP28: Důležitost vzorů ve výchově

18. 5. 2023

55 min

Obrázek epizody Žralok šotek je tvor z pravěku. Jak je velký?

Žralok šotek je tvor z pravěku. Jak je velký?

18. 5. 2023

2 min

Obrázek epizody Zvídavec Evy Sinkovičové: Žralok šotek je tvor z pravěku. Jak je velký?

Zvídavec Evy Sinkovičové: Žralok šotek je tvor z pravěku. Jak je velký?

18. 5. 2023

2 min

Obrázek epizody Chci být lepším fotrem než jsem býval - EPIZODA TŘICÁTÁ: Petr Švancara

Chci být lepším fotrem než jsem býval - EPIZODA TŘICÁTÁ: Petr Švancara

17. 5. 2023

36 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Být členkou Lollipopz mi změnilo život, vzpomíná Ellie

Klub Rádia Junior: Být členkou Lollipopz mi změnilo život, vzpomíná Ellie

17. 5. 2023

36 min

Obrázek epizody Emoce nikdy nelžou. Když je v dětech potlačujeme, přestávají si věřit, upozorňuje psycholožka

Emoce nikdy nelžou. Když je v dětech potlačujeme, přestávají si věřit, upozorňuje psycholožka

17. 5. 2023

29 min

Obrázek epizody S nákladním autem přijede neštěstí | Kozlíček Kaštánek ||| Pohádkovídání #463

S nákladním autem přijede neštěstí | Kozlíček Kaštánek ||| Pohádkovídání #463

17. 5. 2023

11 min

Obrázek epizody Pohádka z křišťálové jeskyně

Pohádka z křišťálové jeskyně

17. 5. 2023

22 min

Obrázek epizody Všichni pacienti, kteří se u nás v dnešní době chtějí léčit, mají k dispozici léčbu v neomezeném rozsahu | Radovan Kubeš

Všichni pacienti, kteří se u nás v dnešní době chtějí léčit, mají k dispozici léčbu v neomezeném rozsahu | Radovan Kubeš

17. 5. 2023

17 min

Obrázek epizody Z čeho jsou komety? Může některá zasáhnout Zemi a bylo by to horší než srážka s asteroidem?

Z čeho jsou komety? Může některá zasáhnout Zemi a bylo by to horší než srážka s asteroidem?

17. 5. 2023

4 min

Obrázek epizody Zvídavec Evy Sinkovičové: Z čeho jsou komety? Může některá zasáhnout Zemi a bylo by to horší než srážka s asteroidem?

Zvídavec Evy Sinkovičové: Z čeho jsou komety? Může některá zasáhnout Zemi a bylo by to horší než srážka s asteroidem?

17. 5. 2023

3 min

Obrázek epizody Pepa Vrtal, Fotr na tripu: ‚‚Děti máme od rána do večera doma, nebo v autě. Konflikty jsou.‘‘

Pepa Vrtal, Fotr na tripu: ‚‚Děti máme od rána do večera doma, nebo v autě. Konflikty jsou.‘‘

17. 5. 2023

1 hod 19 min

Obrázek epizody #102 Klidně by rodila každý týden, přípravy na hypnoporod se vyplatily

#102 Klidně by rodila každý týden, přípravy na hypnoporod se vyplatily

17. 5. 2023

51 min